Glavni » alibaba-info » Rešitev: Samsung Galaxy S4 se ne polni ali vklopi in zaslon postane črn

Rešitev: Samsung Galaxy S4 se ne polni ali vklopi in zaslon postane črn

Vaš Samsung Galaxy S4 se ne bo polnil ali vklopil? Če ste tukaj v tem članku, je to zato, ker se ali spopadate s to situacijo ali pa ste preprosto radovedni. Ne glede na vaš primer vas želimo obvestiti, da ga je mogoče popraviti. Vemo, da je bil Galaxy S4 eden najuspešnejših mobilnih telefonov z vidika vrhunske linije Samsunga, zato vam želimo pomagati pri reševanju težave.

Seveda moramo upoštevati številne dejavnike, da se naš pametni telefon na tem zaslonu neposredno ustavi obstaja skupna rešitev za mnoge od teh primerov. Seveda je večja verjetnost, da vam bo uspelo, ko se Galaxy S4 ne polni ali ne vklopi, kot če želite izbrisati vzorec odklepanja..

Kazalo ()

  Kako vedeti, ali je moj Samsung Galaxy S4 še živ?

  Zdaj, ko se ukvarjamo s težavami, kot je ko se Galaxy S4 ne bo polnil ali vklopil, Verjetno se vam najprej zdi, da se je čas vašega mobilnega telefona končal. Želimo pa vam povedati, da se sprostite, ne paničite, razlogov, zakaj se to zgodi, je lahko veliko.

  V tem primeru vam bomo dali nekaj nasvetov, ki vam ne bodo služili samo za ta pametni telefon. Naslednji nasveti so učinkoviti in služijo predvsem temu, da je razlog, zakaj naš Galaxy S4 se ne polni ali vklopi zaradi baterije.

  • Najprej je najbolj priporočljivo odnesite naš mobilni k strokovnjaku. Če pa želite poskrbeti zase, samo nadaljujte z branjem.
  • Drugi nasvet, ki vam ga lahko svetujemo, je, da se prepričate, da ni nenadna smrt, in to je zelo enostavno preveriti.
  • Za začetek preverjanja telefona priporočamo, da iz njega odstranite baterijo.
  • Ko odstranite baterijo, morate preverite naslednje
  1.  Na ta način se s konico jezika dotaknite odprtine za baterijo mobilnega telefona lahko preverite količino energije imate električni udar. To je popolnoma varen postopek, na ta način se prepričate, da ni šel na tla. V tem primeru baterijo priključite na polnilnik z visoko močjo.
  2. Drugi ni nič drugega kot opazovanje baterije. Če pri tem vidite, da je baterija vašega mobilnika nekoliko gobasta, bi bilo idealno, da jo zamenjate

  Kako popraviti Samsung Galaxy S4, se ne bo vklopil?

  Če ste se odločili, da ne boste šli k tehniku ​​in prihranili denar in ste v prejšnjih korakih že preverili, da to ni baterija, preprosto poskrbite za vadnico do črke.

  Seveda, ponastavitev na tovarniške nastavitve ni preveč zapletena niti ne smemo tvegati izgube vsebine, če naredimo varnostno kopijo prej, ampak še preden vas naučimo, kako to storiti.

  To priporočamo poskusite z naslednjim trikom

  • Pritisnite tipko za vklop hkrati z gumbom za zmanjšanje glasnosti in osrednjim gumbom Domov, vse približno 15 sekund, ne da bi jih sprostili.

  Mogoče je v nekaterih primerih pomanjkljivost, da Samsung Galaxy S4 ne deluje ali se ne vklopi se reši samodejno, čeprav se bomo v drugih morali končno zateči k naslednji vadnici.

  Seveda ne prej prenesite Android ROM za Samsung Galaxy S4, ki ga bomo namestili z mislijo, da bomo lahko oživili naš korejski pametni telefon. In v večini primerov se morate naučiti koreniti omenjeni mobile, da boste lahko rešili težavo.

  Če naredimo vse korake, kot bi morali, lahko bi se celo rešili morali odpeljati Samsung Galaxy S4 k tehniku. S tem pa ne bomo izgubili denarja, ki ga lahko uporabimo v drugih stvareh.

  Hkrati morate upoštevati tudi metodo, ki jo učimo v tem članku ni preveč zapleteno, in jo lahko izvaja celo nekdo brez velikega znanja.

  Ta vadnica deluje tudi za druge terminale. Med katerimi lahko izpostavimo nekoliko posodobljene različice, na primer naslednje modele.

  • Samsung Galaxy s3
  •  Galaxy S3 Mini
  • Samsung Galaxy S4
  •  Galaxy S4 Mini
  • Samsung Galaxy S5
  • Galaxy S5 Mini.

  Priporočena
  Pustite Komentar