Glavni » alibaba-info » Rešitev: Samsung Galaxy J7 in J7 Prime se NE polni ali vklopi

Rešitev: Samsung Galaxy J7 in J7 Prime se NE polni ali vklopi

AliExpress WW

Ena izmed najbolj priljubljenih mobilnih naprav v zadnjem času je nedvomno Samsung J7 Prime (Z dovoljenjem Samsunga S8 očitno) Ker gre za zmogljiv telefon s precej zanimivimi funkcijami, ima navsezadnje osemjedrni procesor, 3 GB RAM-a in 5,5-palčni zaslon Full HD za zelo ugodno ceno.

Rešitev: Samsung Galaxy J7 Prime se ne polni in ne vklopi
Oglejte si ta video na YouTubu

A kljub temu, da gre za dokaj priljubljen telefon in da se zelo dobro prodaja, je nekaj, česar mora biti Samsung zelo vesel, imeti eno ali drugo težavo in ena od teh se pojavi, ko Samsung J7 Prime se ne polni in se ne želi vklopiti.

Kazalo ()

  Samsung J7 Prime se ne polni

  Ta telefon ima vgrajeno baterijo in ga ni mogoče odstraniti kot katero koli drugo napravo, zato lahko enostavno odstranite zadnji pokrov in odstranite baterijo, kar pomeni, da ko telefon trpi zaradi znanih nenadna smrt Samsunga, odpravljanje težave se lahko nekoliko zaplete.

  Da bi rešili problem, ki Samsung J7 Prime se ne bo vklopil, Telefon se mora polniti približno dve uri, vseeno je, če ne vklopi luči, ne vibrira ali kaj podobnega, vseeno pustite, da se polni dve uri.

  Samsung J7 Prime se ne bo vklopil

  Po preteku tega časa boste morali nekaj časa hkrati pritisniti tipko za dom in vklop, dokler telefon ne zavibrira ali neposredno, dokler ne vidite, da se vklopi..

  V večini primerov se težava pojavi, ko namestimo aplikacijo, ki povzroča konflikte v programski opremi, priporočam, da dnamestite najnovejše aplikacije, ki ste jih prenašali, preden se ponovi isto.

  Samsung Galaxy J7 Prime se ne bo vklopil, ne bo se polnil

  Očitno v primeru, da slišite zvoke, vibracije itd. Toda na zaslonu ni ničesar vidnega, morda je notranja težava s strojno opremo, V tem primeru priporočam, da napravo odnesete k strokovnjaku, k podjetju tehnične službe za mobilne telefone, da bodo na ta način lahko preverili, za kaj gre, in učinkovito ter hitro rešili težavo, saj v tem primeru ne gre za programsko opremo Če o tem ne veste veliko, je bolje, da izkušena oseba in ustrezna orodja poskrbijo za zadevno težavo, preden na koncu še bolj poškodujete napravo.

  Rešitev za Samsung Galaxy J7 se ne bo vklopila

  Čeprav sta trenutno trenutno najboljša Samsungova terminala Galaxy S8 in Galaxy S8 Plus, medtem ko čakamo, da bo Galaxy Note 8 znan v drugi polovici letošnjega leta, ne moremo ne poudariti, da prodajajo tudi številne druge korejske naprave zelo dobro. Ob tej posebni priložnosti nismo želeli nehati govoriti o Samsung Galaxy J7, seveda ob upoštevanju, da gre za mobilni telefon najbolj prodajanih današnjih dana.

  Prva stvar, ki jo moramo izpostaviti pri Samsung Galaxy J7, je, da je bil to eden izmed številnih terminalov, ki je prejel posodobitve operacijskega sistema Android. Težava je v tem, da se ob posodobitvi Samsung Galaxy J7 zdi, da se več enot terminala ne vklopi. V zvezi s tem smo v preteklih tednih prejemali vse vrste poizvedb in zato tokrat mnogim našim bralcem nismo želeli nehati ponujati vrste rešitev in odgovorov v zvezi s tem..

  Nekateri glavni dvomi, ki smo jih poskušali razjasniti s tem člankom, so povezani z naslednjim: Moj j7 se po posodobitvi programske opreme ne vklopi, posodobite mojo programsko opremo in moj samsung aceb4 se ne vklopi, j7 posodobitev ne uspe, nima obnovitve, j7 se ne zažene znova ali nadaljuje piše, ker se moj samsung j7 ne vklopi pri posodabljanju nove programske opreme se samsung galaxy j7 2016 po namestitvi obnovitve ne vklopi. Če smo rešili vaš problem, nam ne oklevajte in nam pustite komentar.

  Samsung Galaxy J7 se po posodobitvi ne vklopi

  No, kot smo že povedali v tem smislu, je jasno, da so posodobitve tako za Samsung Galaxy J7 kot za kateri koli drug pametni telefon nujno potrebne, saj se začnejo razmišljati o odpravi številnih težav in logičnih napak teh terminalov. Težava se pojavi po izvedbi posodobitve, ob upoštevanju tega mnogi uporabniki so bili zelo presenečeni, ko so ugotovili, da se njihov Samsung Galaxy J7 kasneje ni vklopil.

  V bistvu je zadevna težava dokaj preprosta, saj ob izvedbi posodobitve Androida na več napravah Samsung Galaxy J7 mnogi od njih ne vklopijo, pušča občutek, da gre za napako posodobitve, ki ustvarja nezdružljivost. Če ste torej kadar koli utrpeli komentar, na katerega opozarjamo tukaj, vam želimo ponuditi nekaj rešitev, za katere menimo, da bi jih morali upoštevati v teh primerih..

  Če imate svoj Samsung Galaxy J7 in ste že izvedli posodobitev ali namestitev najnovejšega operacijskega sistema Android, ki je na voljo za to napravo, in ste opazili, da se Samsung Galaxy J7 ne vklopi znova, priporočamo, da odstranite baterijo in ponovno preizkusite . Če težava ni bila rešena, morate najverjetneje vstopiti v način za obnovitev namestitev ni uspela, zato moramo zadevni terminal tovarniško ponastaviti s trdo ponastavitvijo.

  Za ponastavitev na Samsung Galaxy J7 se moramo pozneje prepričati, da imamo na voljo vsaj 50% baterije, Po tem pa je čas za dostop do načina za obnovitev naprave, ki bi moral trajati le nekaj sekund. Če želite to narediti, morate najprej popolnoma izklopiti pametni telefon, nato s pritiskom gumba za glasnost + in gumba za vklop odpreti meni, dokler se ne prikaže zadevni zaslon, ko sprostimo le zadnjega.

  Na tej točki, Moramo iti na možnost, ki pravi wipe data / factory reset, kjer nas bo sistem vprašal, ali bomo sistem zagotovo izbrisali in formatirali, verjetno v angleškem jeziku. Če ste že izdelali varnostno kopijo ali tega ne želite storiti, morate klikniti Da. Nato se bo zadevni postopek samodejno začel in ko se bo korak za korakom končal, nas bo vrnil v začetni meni, kjer bomo morali izbrati prvo možnost, ki se prikaže, ki je zdaj nihče drug kot Reboot system, da ponovno zaženemo in vnesite normalno.

  Takrat lahko rečemo, da je postopek verjetno končan, vsaj če se je vse zgodilo na poteh, na katerih bi se moralo zgoditi. V tem primeru boste v teh situacijah opravili dober del korakov po korakih, da boste kar najbolje izkoristili vse, kar je povezano s tovarniško ponastavitvijo Samsung Galaxy J7. Poleg tega ne želimo nehati omenjati na enak način sistem bo v teh primerih počasi začel ponovno nalagati sistemske datoteke in vse potrebne programe.

  Ali ste s tem korakom po korakih lahko rešili težavo Samsung Galaxy J7, ki se s tem ne vklopi?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar