Glavni » alibaba-info » Rešitev: Kaj storiti, če moj mobilni telefon ne deluje in se omrežje 3G ali 4G ne poveže?

Rešitev: Kaj storiti, če moj mobilni telefon ne deluje in se omrežje 3G ali 4G ne poveže?

AliExpress WW

Danes je neskončnost vsebine in elementi kar lahko uživamo na svojih pametnih telefonih, je privedlo do dejstva, da praktično ves dan potrebujemo zanesljivo internetno povezavo, da jih izkoristimo. Seveda bomo mnogi od nas imeli svojo mrežo Wifi doma, pravi problem pa se začne, ko gremo ven in ugotovimo, da interneta ni pri roki.

Seveda lahko v teh primerih priporočimo, da smo vedno povezani z našimi Omrežje tipa 3G ali 4G LTE, A kljub temu bodo v določenih trenutkih opaženi, da ta omrežja preprosto ne delujejo. Vsekakor ni manjša težava, saj resnica je, da naša naprava brez interneta ali teh omrežij postane telefon tistih izpred 10 let, združljiv le s klici.

V zadnjih tednih se mnogi bralci posvetujejo z nami, kaj se zgodi v tistih trenutkih, ko 3G naše mobilne naprave ne deluje. Nato vam bomo pokazali nekaj elementov, ki jih morate upoštevati, mimogrede tudi elemente, ki jih je mogoče uporabiti. 4G omrežja, ker v bistvu vsi delujejo enako. Torej vnesite povezavo za pretvorbo mobilnega telefona iz 3G v 4G.

Kazalo ()

  Reševanje 3G našega pametnega telefona

  Prvo, kar moramo v tem primeru upoštevati, je, da bo odvisno od območja, na katerem se nahajamo, od jakosti signala, ki ga bomo prejeli od podjetje, ki nam zagotavlja telefonsko storitev. Povedano drugače, bolje je, da smo del velikega podjetja, kajti veliko podjetje ima veliko večjo pokritost kot precej majhno podjetje.

  Nekateri znaki, ki jih lahko imamo v svojem mobilna naprava je GPRS, ki ustreza radijskim in mobilnim podatkom. Nato imamo EDGE, ki je neke vrste standardni 3G, čeprav ne tisti, ki ga poznamo. Potem pridejo 3G ali 4G, k čemur si v teh primerih seveda prizadevamo, zato raje nadaljujte z branjem, da boste vedno imeli dostop do teh omrežij..

  Splošno pravilo v tem smislu kaže, da če smo v velikem mestu, kjer deluje podjetje, ki zagotavlja storitev, in še posebej, če smo tudi v svoji državi, moramo biti sposobni doseči internetna omrežja. Težava je v tem, da lahko kljub temu v nekaterih zelo posebnih okoliščinah preverimo, da v resnici ni možnosti za povezavo.

  Možni razlogi, zakaj 3G ali 4G ne deluje

  Eden glavnih problemov zakaj 3G ali 4G Ne more delovati. To je povezano z dejstvom, da so mobilni podatki dejansko onemogočeni, zato boste morali preveriti, ali so aktivni, še tako neumno. Morali bi celo vedeti, da včasih namestitev nekaterih posebnih aplikacij ali da je mobilni telefon skoraj prazen, deaktivira podatke, ne da bi to storili namerno.

  Druga možna razlaga tega problema je povezana z dejstvom, da včasih imamo APN-je povezava brez konfiguracije, situacija, ko se preprosto ni mogoče povezati s temi omrežji, ko jo potrebujemo. Na splošno lahko informacije o tem najdete v spletu, čeprav nastavitve najdete ravno v tem razdelku Mobilne naprave Android.

  Na koncu pa naj se še tako neumno sliši, lahko najdemo primere, v katerih naš pametni telefon v resnici nima pokritosti tipa 3G ali 4G, zato bi morali preveriti tudi to. Velikokrat kitajske mobilne naprave ponujajo javnosti, čeprav zagotavljajo, da imajo te značilnosti, vendar lahko preverimo, ali jih nimajo, zato si raje vzemite čas in preverite, ali imajo pokritost z glavnimi omrežji. Dobro pregledati njegove značilnosti je bistvenega pomena, ker to nima rešitve.

  Skoraj enako kot prejšnji primer je, čeprav mobilni telefon zajema omrežja 3G, Tovrstne storitve nimamo pogodbene, zato je preprosto ne bomo mogli uživati. V teh primerih boste morali najeti določeno storitev 3G ali 4G, ki se glede na zmogljivost in mesečne stroške prilagodi iskanemu, s čimer se izognete vsem vrstam težav v zvezi s tem..

  Zakaj 3G ali 4G ne deluje na mojem Androidu?

  Telefon nima pokritosti 3G ali 4G

  Velikokrat se lahko zgodi, da ste kupili kitajski mobilni telefon in niste preverili internetnih pasov, na katerih deluje, kar je težava, ki se ji v teh primerih vedno priporočamo, da se ji izognete. Resnica je, da obstajajo takšne aplikacije NetMonitor, ki jih lahko prenesete s te povezave, ki je bila posebej razvita, da vam ponudi vse podrobnosti o združljivosti, ki jo potrebujete glede na vaš mobilni telefon, vrsto antene in druge, tako da lahko po potrebi uživate v 3G ali 4G.

  Telefon, ki ste ga kupili, nima 3G ali 4G

  Zdaj problem morda res ni eden izmed njih

  pokritost vašega podjetja, če pa ne, da vaša naprava žal ni združljiva z omrežji 3G ali 4G, kaj storiti, če moj mobilni telefon ne deluje ali je omrežje 3G ali 4G povezano in čeprav to ni običajno, nekateri še vedno ne izpolnjujejo teh zahtev. Običajno se s to težavo srečujejo ljudje, ki so jih pridobili naprave prepoceni, Kitajci mnogi med njimi, ki ne ustrezajo tem značilnostim.

  Dejansko je zelo pogosta kupi kitajski telefon in da nima 4G, zato morate biti v teh primerih zelo previdni, če ne želite, da drugi izkoristijo vaš položaj tako, da vam prodajo nekaj, kar ni. Poleg tega moramo poudariti, da vedno v teh situacijah priporočamo, da te nasvete preberete pri nakupu kitajskih mobilnih telefonov, ki smo jih izdelali.

  Ali ste s tem korakom uspeli doseči, da 3G ali 4G deluje na vašem mobilnem telefonu?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar