Glavni » android » Rešitev: Zakaj na mojem Android N ne deluje gumb za povečanje in zmanjšanje glasnosti ali kapacitivni gumbi?

Rešitev: Zakaj na mojem Android N ne deluje gumb za povečanje in zmanjšanje glasnosti ali kapacitivni gumbi?

AliExpress WW

Če pregledamo nekatere glavne forume in družbena omrežja, jih lahko zdaj najdemo pri mnogih uporabniki, ki vprašajo ali pojasnijo, da "gumbi za glasnost v Androidu N ne delujejo ". Resnica je, da gre za težavo, ki je večina uporabnikov Androida nima, je jasno, toda kljub temu se zdi, da vpliva na nekaj.

'Gumbi za glasnost ne delujejo v sistemu Android N ' - rešitev
Oglejte si ta video na YouTubu

Resnica je, da se ti gumbi običajno uporabljajo za zaustavitev ali zagon, ko uporabljate program za urejanje, da se na vašem androidu pridružijo zvok ali video, kar povzroča skupaj z več pogostimi vzroki, ki težava gumbov za glasnost, ki v Androidu N ne delujejo

Vse se je začelo, ko so ljudje iz Google je izdal prve beta različice Androida 7.0, in sčasoma se je zdelo, da je izginil. Še danes pa lahko najdemo veliko uporabnikov, ki nam povedo, da gumbi za glasnost v Androidu N ne delujejo, zato jim bomo poskušali pomagati.

Če želite začeti imeti svojo napravo pri roki in slediti navodilom, ne pozabite, da se vsi modeli razlikujejo, tako da se lahko spremeni vse, od polnjenja z drugim polnilnikom, kot je vaš, in do težav z amperažo, dokler preprosto koraki v vaši napravi morda ne bodo delovali

V naslednjih vrsticah vas bomo poskušali naučiti, kako končati težavo z gumbom glasnost ne deluje na Androidu N, zato, če ga imate zdaj, raje nadaljujte z branjem.

Če nimate odgovora, ga v vsakem primeru priporočamo, Kot vedno nam pustite komentar, da vam bomo lahko pomagali glede na vašo situacijo.

Kazalo ()

  Rešitev: Zakaj gumb za glasnost v Androidu N ne deluje?

  V bistvu, če imate težavo, da gumbi za glasnost v Androidu N ne delujejo, morate najprej razmisliti o tem najbolj priročna rešitev, ki jo imamo v teh primerih, je povezana s ponovnim zagonom naprave. Dejansko boste ugotovili, da je veliko uporabnikov komentiralo, da so vsakič, ko jim gumbi za glasnost niso delovali, neposredno znova zagnali svoje terminale.

  Resnica je, da je povsem jasno, da je lahko ponovni zagon terminala vsakič, ko imamo to težavo, moteč, kljub temu pa nimamo druge možnosti, saj nam bo v nasprotnem primeru zmanjkalo fizičnih gumbov za upravljanje glasnosti naprave. Tisti, ki so se za rešitev odločili za ponovni zagon, so pripomnili, da potem deluje popolnoma brez težav.

  Seveda so ljudje v Googlu komentirali, da si ves čas prizadevajo za to, da različne različice Androida nimajo teh težav, vendar se včasih zgodijo. Vsekakor pa tega ne moremo ne priporočiti najprej poskusite ponastavitev, nato pa samo ponastavitev na tovarniške nastavitve oz Trda ponastavitev.

  Gumbi za glasnost ne delujejo v sistemu Android O Kaj je narobe?

  Če je vaša težava v tem, da gumbi za glasnost v sistemu Android O ne delujejo, morate vedeti, da gre za iskanje podobne rešitve, kot smo jo omenili zgoraj za vašo mobilno napravo z Androidom N. V vsakem primeru, V teh primerih vam vedno priporočamo, da če se želite izogniti napakam, uporabite stabilne različice Androida.

  Samsungovi gumbi so že dolgo katastrofa, časi, ko je Android deloval veliko bolje, so za nami, brez dvoma, če je tisto, kar želite, mobilni telefon brez napak, ga ne boste našli, vendar obstajajo kar nekaj dobrih možnosti na trgu, kjer lahko izbirate, pred Samsungom

  In z dobrim posodobljenim operacijskim sistemom Android lahko z vsem, kar želite! Da ne omenjam, da lahko Android enostavno uporabljate za programiranje iz vašega mobilnega telefona in neskončno prednosti, ki smo jih že vsi omenili, Brez dvoma je pri izbiri mobilnega telefona prednost Android in seveda, če je v vojni proti Apple in Windows Phones najbolj prijazen so daleč naprave z Androidom

  Če imate v zvezi s tem več vprašanj, nas morate o tem vprašati, da vam lahko pomagamo.

  Se vam je že zgodilo, da gumbi za glasnost v Androidu N ne delujejo? Ali ste to težavo lahko rešili z zgornjim korakom?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar