Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Pokémon Go ne deluje, je počasen, se ne naloži ali zapre ' Optimizirajte igro v Androidu in iPhoneu

Rešitev: 'Pokémon Go ne deluje, je počasen, se ne naloži ali zapre ' Optimizirajte igro v Androidu in iPhoneu

AliExpress WW

Se vam je to že zgodilo? Pokémon Go je počasen na Androidu? To je pogostejša težava, kot se zdi, in se lahko pojavi iz različnih razlogov. Danes vam ponujamo več rešitev, da bo igra čim bolje delovala za vas. Čim podrobneje vam bomo razložili, kaj lahko storite, če vaša igra Pokémon Go ne deluje pravilno.


Oglejte si ta video na YouTubu

Pokémon Go je interaktivna igra razširjene resničnosti, katere naloga je ujeti vse Pokémone, ki se nahajajo okoli vas. Vse to z namenom, da bi jih ujeli in jih trenirajte v svoji telovadnici Pokémon za soočanje z drugimi trenerji. Izberete tri Pokémone, ki ste jih že ujeli, z bojno kodo pa se lahko soočite z drugim trenerjem.

Prenesete ga lahko na svoj mobilni telefon ali tablični računalnik Windows, Android ali iPhone enostavno in preprosto. Odlična možnost je, če imate radi igre na prostem in videoigre, torej petinpetdeset kombinacija teh dveh. Omogoča vam, da ste bolj aktivni in na drugačen način uživate v teh malih bitjih, ki so bila tako znana v našem otroštvu.

Imajo precej impresivne strežnike in obstajajo načini, kako vedeti njihovo trenutno stanje, če pa vaša igra Pokémon Go ne deluje, je počasna ali ima težave z nalaganjem, lahko tu še raziskujemo, zakaj te težave, in jim damo dokončno rešitev.

Kazalo ()

  Zakaj je moj Pokémon Go slow v Androidu?

  Pri zunanjih temperaturah blizu 40 ° C je normalno, da se mobilni telefoni pregrejejo, če jih nekaj časa uporabljamo. Če on naprava se preveč segreje Logično je, da niti Pokémon Go niti katera koli druga aplikacija ne deluje pravilno in opažamo, da so počasnejši kot običajno.

  Za zagon Pokémon Go potrebujejo povsem osnovne zahteve, Android 4.4 ali novejšo različico, štirijedrni procesor in vsaj 1 GB RAM-a. Vendar se lahko zgodi, da tudi če vaš mobilni telefon izpolnjuje te zahteve, če je mobilni že nekoliko star ali ne preveč zmogljiv opazite, da je igra nekoliko počasnejša, kot bi morala.

  Včasih je igra počasna zaradi nečesa, kar nima nič skupnega z nami, z mobitelom ali s temperaturo. Včasih se zgodi preprosto in preprosto Strežniki Niantic so preobremenjeni in ne morejo zadovoljiti povpraševanja po povezavah.

  Težava s strežniki se pojavlja že skoraj prvi dan in je, da ni bilo pričakovati, da bo toliko igralcev. Vendar, delo za rešitev tega problema že poteka.

  Ob neki priložnosti smo vam povedali, da lahko za shranjevanje podatkov in baterije med igranjem Pokémon Go uporabite zemljevide Google Maps brez povezave. Edina slabost tega trika je, da se včasih ujame.

  Rešitve za Pokémon Go, da gredo hitreje

  Če je vaš mobilni telefon izpostavljen soncu in se je pregrel ali če je previsoka temperatura posledica dejstva, da med igranjem uporabljate sistem za hitro polnjenje mobilnega telefona, je priporočljivo, da ga pustite, da se ohladi. V teh primerih je priporočljivo, da pridemo v senco in celo za nekaj časa prenehamo uporabljati mobilni telefon. Če je naprava prevroča, se lahko poškoduje.

  Če razmišljate o prenosu Pokémon Go, lahko igrate iz mobilnega telefona nižjega cenovnega razreda, vendar poskusite ne bodite preveč osnovni, saj boste opazili, da bo igra sunkovita.

  Če se na vašem mobilnem telefonu zdi vse v redu, preverite stanje strežnikov. V Pokémon Go Server Status lahko preverite stanje strežnikov in preverite, ali so z njimi težave. Če je tako, lahko le čakamo. V večini primerov težave v igri povzročajo okvare strežnika.

  Če zemljevide uporabljate brez povezave in ste opazili težavo, morate to storiti preverite, ali imate najnovejšo različico. Ne pozabite jih posodobiti.

  Če v igri opazite kakšno drugo težavo, lahko to storite znova zaženite telefon, da počistite procese, ki se izvajajo v ozadju.

  Ste se naučili, kaj storiti, če vaš Pokémon Go ne deluje?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar