Glavni » alibaba-info » Rešitev za sporočilo o napaki «OOPS! Videti je, da vaš račun ni pooblaščen za ogled te strani" iz AliExpress

Rešitev za sporočilo o napaki «OOPS! Videti je, da vaš račun ni pooblaščen za ogled te strani" iz AliExpress

AliExpress WW

Če želite, lahko greste neposredno na Uradni oddelek za pomoč AliExpress s klikom na to povezavo.

Včasih med brskanjem po AliExpressu naletimo na napake in napake. Kot katera koli spletna stran je mogoče, da obstajajo zastarele povezave ali pa se stran spreminja, da bi dodala nove funkcije.

Eno od sporočil, o katerem nas najbolj sprašujete, je »nepooblaščen račun« ali »OOPS! Videti je, da vaš račun ni pooblaščen za ogled te strani », kar se lahko pojavi kadar koli, na primer, ko poskušamo dostopati do podrobnosti enega od naših nakupov ali ko poskušamo plačati svoj nakup.

Kdaj se to sporočilo prikaže na AliExpressu?

Če tega sporočila še niste videli med brskanjem po AliExpressu, vas bo morda zanimalo, kdaj se pojavi. Običajno je, da se prikaže med brskanjem po AliExpressu po računalniku, saj v mobilni aplikaciji te napake še nismo videli. Običajno se pojavi v naslednjih situacijah:

  • Ko poskušate dostopati do razdelka vašega računa AliExpress iz zgodovine ali priljubljenih in se niste prijavili.
  • Ko želimo vstopiti v odsek AliExpress, ki še ni na voljo.
  • Ko plačujete, ko veliko uporabnikov poskuša dostopati.

A kot katera koli druga napaka se lahko pojavi kadar koli med nakupom na AliExpressu.

Kaj pomeni, da moj račun ni pooblaščen? - Rešitev

Ko se prikaže to sporočilo, nas običajno skrbi: zakaj naš račun ni pooblaščen? Je naš račun AliExpress blokiran? Ko se prikaže to sporočilo, vas ni treba vznemirjati, ker poskušamo dostopati do dejanja AliExpress, ki ga je treba registrirati. Čeprav se naša seja na desni strani lahko prikaže kot začeta, nas to sporočilo obvešča, da se nismo prijavili ali da stran ne zazna prijave..

Zato obstaja več načinov za rešitev te težave. Najhitrejši in najučinkovitejši način za rešitev te težave je dostop do AliExpressa prek mobilne aplikacije, kjer doslej te težave še nismo videli. Če to ni mogoče, bomo morali slediti naslednjim korakom. Najprej bomo preverili, ali smo se prijavili z našim računom in če smo to res storili, bomo zapustili in znova vstopili s svojimi podatki. Nato bomo morali oditi do razdelka, ki ga poskušamo pregledati ročno, ne da bi znova naložili stran o napaki.

Če vse to ne deluje, bi bili naslednji koraki, da počistite piškotke in predpomnilnik našega brskalnika ter poskusite z drugim brskalnikom. Zdi se klasično, vendar se te napake velikokrat pojavijo, če je v teh računalnikih s teh dveh strani shranjenih preveč informacij. Če vse to ne deluje in moramo nujno dostopati do tega razdelka AliExpressa, lahko poskusimo z drugo napravo (če smo v računalniku, poskusimo iz mobilne aplikacije in obratno).

Kot lahko vidite, gre za napako, ki nam lahko prinese nekaj dela, in morda boste mnogi od nas povedali, da ste vse to že poskusili, napaka pa ostaja nerešena. V tem primeru in, če ni zelo nujno, priporočamo, da počakate nekaj ur, ker imajo včasih na strani napake ali notranje težave. Je nekaj pogostega, zlasti v času prodaje, kot je 11.11, ko milijoni uporabnikov poskušajo dostopati do platforme in strežniki sesujejo, kar olajša več težav in napak na strani.

Druge napake in težave pri nakupu na AliExpressu

Če imate druga vprašanja o delovanju AliExpress in druge pogoste napake, imamo v AlixBlogu razdelek z vadnicami, kjer imamo zelo zanimive članke, ki vam bodo pomagali pri nakupih. Če še vedno ne veste, kako deluje ta platforma, priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu. V našem blogu analiziramo tudi najboljše kune in izdelke, ki so na voljo na tej slavni spletni platformi kitajskega porekla, zato, če želite prihraniti denar, ne oklevajte in pogosto obiskujte naš blog, vsak teden objavljamo nove članke.

In ti? Ste dobili to sporočilo o napaki med brskanjem po AliExpressu? Vaše mnenje nas zanima, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojimi izkušnjami glede tega sporočila o napaki.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar