Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Videoposnetkov YouTube ni mogoče predvajati ali gledati na mojem Androidu, računalniku ali Smart TV-ju

Rešitev: 'Videoposnetkov YouTube ni mogoče predvajati ali gledati na mojem Androidu, računalniku ali Smart TV-ju

AliExpress WW

Youtube je najbolj uporabljena platforma na svetu za ogled videoposnetkov prek pretočnega predvajanja v spletu, ne da bi bilo treba naložiti popolnoma ničesar, tako v računalnike kot v katero koli mobilno napravo.

Video posnetki, ki jih lahko namesti vsak uporabnik, seveda najprej na platformi morate ustvariti kanal in sprejeti vse pogoje, Z uporabniškim imenom in za nadaljnjo prilagoditev svojega kanala lahko na profil postavite fotografijo, ki je odgovorna za to, kaj je mogoče namestiti, saj so uporabniki YouTuba vseh starosti, predvsem mladi in otroci.

YouTube je dovolj prijazen, da dovoli video posnetkov obeh priznanih umetnikov kot umetniki, ki šele prihajajo v javno življenje, s ciljem, da se objavijo in zakaj ne bi monetizirali svojih kanalov glede na količino reprodukcije, kar je postalo zelo donosno.

Obstajajo ljudje, ki so bolj znani kot YouTuberji, ki uporabljajo to socialno omrežje cs ciljem ustvarjanja raznolike vsebine In za vse starosti, seveda, na tej platformi lahko iščete video posnetke vseh vrst, izobraževalne od konferenc do filmov, lahko bi rekli, da je popolna platforma.

Zakaj se YouTube Videos ne bo predvajal? - REŠITEV
Oglejte si ta video na YouTubu

Z YouTubom imamo možnost, ki jo imamo v katerem koli socialnem omrežju, za interakcijo z ustvarjalci videoposnetka, če nam videoposnetek ni všeč, imamo možnost, da ga obvestimo, saj ko je videoposnetek, če nam je všeč, število reprodukcij videoposnetka, bomo upoštevali znesek ljudi, ki so šli skozi ta kanal, vendar se lahko tudi brez težav odjavimo ali zapremo naš kanal.

Do zdaj bi lahko to že rekli je celotno socialno omrežje, ki se je začelo pred nekaj leti za roko "neznanih ljudi " na nek način reči in da je Google videl z dobrimi očmi, pridobil in na koncu postal to, kar je danes, na tej platformi, v kateri lahko celo izberemo kakovost reprodukcije.

Kazalo ()

  Zakaj se videoposnetki v YouTubu ne predvajajo?

  A očitno kljub uspehu in kljub ogromnemu številu uporabnikov, video posnetkov, kvalitet, jezikov itd. Upoštevati je treba tudi, da je morda v aplikaciji in na spletni strani kakšna druga težava, ena od teh se pojavi, ko YouTube ne želi predvajati videoposnetkov, ampak kako to popraviti? Povedal vam bom naslednje.

  Najprej je bistvenega pomena, da na svojem mobilnem telefonu aplikacijo posodobite na na voljo najnovejša različica, da bi se izognili kakršni koli napaki ali konfliktu, ki bi lahko obstajali ravno v prejšnji različici (če obstaja posodobitev) ali napaki.

  Poleg tega je v primeru, da ste v računalnikih, treba redno posodabljati brskalnik in kakršno koli razširitev, ki bi lahko vplivala na YouTube, v mnogih primerih obstajajo napake ali s tem povezane težave, ki s posodobitvami so rešeni.

  Ne morem predvajati videoposnetkov v YouTubu

  Druga stvar, ki jo morate storiti, je, da izbrišete predpomnilnik aplikacije, tudi brskalnik, ki ga uporabljate v računalnikih za ogled videoposnetkov v YouTubu. Pomembno je, ker ima predpomnilnik na splošno veliko težav ne samo v YouTubu, temveč tudi v mnogih drugih aplikacijah. Zato morate to vedno upoštevati posebej v številnih aplikacijah, predpomnilnik, če je veliko shranjenega, lahko povzroči težave.

  Druga rešitev v primeru še vedno ne morete predvajati videoposnetkov v YouTubu, je odstraniti aplikacijo, ko jo odstranite, prenesite drugo aplikacijo, kot je CCleaner, ki vam bo pomagala optimizirati računalnik, nato pa znova zaženite mobilni telefon, da znova naložite in namestite YouTube iz trgovine Play, na ta način bi moral spet delovati brez predavanj problem.

  Pogosto je, da občasno ne more predvajati videoposnetkov v YouTubu, Preprosto morate uporabiti eno od zgoraj omenjenih možnosti in lahko vam zagotovim, da boste hitro našli rešitev za težavo, da boste lahko predvajali videoposnetke v YouTubu brez kakršnih koli težav..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar