Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Ne morem se prijaviti v svoj račun Pinterest ' - Pinterest ne deluje

Rešitev: 'Ne morem se prijaviti v svoj račun Pinterest ' - Pinterest ne deluje

Pinterest je eno najbolj priljubljenih vizualnih družabnih omrežij v zadnjem času. Pinterest je bolj kot socialno omrežje mogoče opredeliti kot "orodje za vizualno odkrivanje ". Običajno se uporablja za iskanje in iskanje idej za določene projekte in interese. Toda zgodi se, da včasih registrirani uporabniki tega ne morejo prijavite se v svoj račun Pinterest.

Pinterest deluje s tako imenovano "Social digital board ", v kateri je registrirani uporabniki na svoji digitalni plošči zberejo (ali "pinean", kar je beseda, ki jo uporabljajo) vse slike, ki so jim všeč. Samo oni bodo imeli dostop do vsega, kar je bilo shranjeno in jih zanima. In lahko celo ustvarijo profile za podjetja, če to želijo..

Vsekakor morate upoštevati, da je Pinterest ena najbolj iskanih platform, ko gre za to fotografije in katere koli vrste slik, celo za prodajo izdelkov in storitev z uporabo Shopify. Običajno uporabniki nalagajo svojo vsebino sem, da jo lahko vidijo tudi drugi.

Kazalo ()

  Kako vstopiti v račun Pinterest, ki ne dovoljuje prijave?

  To je zelo pogosta napaka, ki jo uporabniki v zadnjem času predstavljajo pogosteje. Kaj se zgodi Pinterest jim ne dovoljuje dostopa do vašega računa predhodno ustvarjena, bodisi zato, ker ne prepozna e-pošte ali gesla ali zaradi druge napake.

  Vse Odvisno od težave, ki se pojavlja, tako da lahko delujemo na določen način, na primer:

  Nenamerno je bil ustvarjen nov račun

  Potem ko ste se znova in znova poskušali prijaviti v svoj račun in vam ni bila dovoljena prijava, ste morda pomotoma ustvarili nov račun. Razlog za to je, da ste uporabili nov telefon in vnesli različne podatke ter tako ustvarili nov račun.. Poskusite se odjaviti in poiščite svoj prvotni račun na uradni strani Pinterest z iskalnikom

  Ne omogoča prijave v Pinterest s Facebookom ali Googlom

  Če se vam zgodi, da vam Pinterest ne bo dovolil, da se prijavite s Facebookom ali Googlom, morda morate to storiti prilagodite nastavitve iz aplikacije Facebook ali Google računa. Ko je to končano, je treba to težavo odpraviti.

  Vaš račun je bil onemogočen in se ne morete prijaviti v Pinterest

  Če je bil vaš račun onemogočen, vam bo Pinterest prikazal sporočilo o napaki, ko se boste poskušali prijaviti. Mogoče zato kršila Pravilnik o sprejemljivi uporabi tega socialnega omrežja. Če želite poskusiti to razveljaviti, morate obiskati Pinterest in sporočiti, da je bil vaš račun brez razloga onemogočen.

  Vaš račun je zaščitil Pinterest

  Če je zaznala neko čudno aktivnost V računu Pinterest vam ne bo dovolil dostopa, dokler vam ne bo poslano e-poštno sporočilo. Po tem bo vaše geslo ponastavljeno prek tega e-poštnega sporočila in vse seje v vseh napravah bodo zaprte (tudi tista, ki jo takrat uporabljate).

  Za ponovni dostop do Pinteresta morate le Ponastavi geslo. Če pa je vaš račun povezan z Googlom ali Facebookom in ste se že prej prijavili na ta način, se prijavite z Googlom ali Facebookom.

  Ste pozabili geslo

  Če se vam zgodi, da se ne morete spomniti svojega gesla in zato ne morete vnesti svojega računa, kar morate storiti, je ponastaviti. Za to morate odpreti razdelek "Obnovi geslo ". Tako lahko zahtevate novo geslo. Ne pozabite, da morate za ponastavitev gesla imeti dostop do e-pošte, povezane z vašim računom Pinterest.

  Pozabili ste svoj e-poštni naslov

  Če ste pozabili svoj e-poštni naslov, očitno ne boste mogli dostopati do svojega računa. Če ga želite vrniti, pojdite na uradno stran Pinterest na pridobivanje e-pošte in vnesite svoje ime ali uporabniško ime. Na ta način lahko pridobite namig o tem, da boste lahko obnovili svojo e-pošto in si jo v prihodnosti pomagali zapomniti.

  Veliko je primerov, ko uporabniki raje izbrišejo svoj račun na Pinterestu in ustvarijo drugega, preskočijo vse prejšnje korake in začnejo z nič z novim računom, čeprav očitno, izgubili bodo vse, kar so prihranili na računu, ki ga želite izbrisati.

  Priporočena
  Pustite Komentar