Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Steam igre se ne bodo odprle ali zagnale v mojem računalniku '

Rešitev: 'Steam igre se ne bodo odprle ali zagnale v mojem računalniku '

AliExpress WW

Eden od najboljše naprave za igranje video iger, brez dvoma gre za računalnike ali osebne računalnike. V njih lahko naložimo neskončnosti, najboljše pa je, da nam ni treba veliko skrbeti za prostor za shranjevanje.

In to je, da ob toliko raznolikih video igrah, ki obstajajo, je normalno, da želimo imeti veliko v njih. Vendar včasih zmogljivost našega računalnika ni najboljša, Zato jih moramo občasno optimizirati. Ker je nadloga, da nas sredi dobre igre upočasni.

Vendar se včasih ne pojavi le ta težava, ampak lahko pride tudi do tega, da ncelo zaženem ali odprem isto. Zato se vam v primeru, da se ta težava pojavi, v naslednjih vrsticah bomo dali koristne nasvete za njeno rešitev. Tako boste lahko brez tehničnih težav še naprej uživali v čudovitih igrah Steam.

PARNE IGRE SE NE ZAČNIJO | REŠEN | 3 METODE | 2017
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Ali je operacijski sistem Windows najboljši za igranje iger?

  Če govorimo o osebnih računalnikih in računalnikih, nam najprej pade na pamet je operacijski sistem Windows, v kateri koli od predstavitev. Ti so idealni za vse vrste uporabe, saj je njihovo delovanje zelo hitro.

  Če bi radi razvrstili različice sistemov Windows, lahko rečemo, da Windows 7, ki je bil najboljši po sistemu Windows XP, nima več nobenih posodobitev, zato je večina ljudi prehod na najnovejšo različico Microsoftovega OS. Čeprav imajo nekateri igralci, ki uživajo v svojih najljubših igrah v Steamu, eno ali drugo težavo.

  To je zato, ker so to presenečeni Parne igre se ne bodo odprle v sistemu Windows 10 Kako je to mogoče rešiti? Zakaj igre Steam v sistemu Windows ne delujejo? Pojdimo k dnu tega naslednjega.

  Kaj storiti, če se igre Steam ne odprejo v sistemu Windows 10?

  So veliko uporabnikov, ki uporabljajo Windows samo zato, da lahko uživate v igrah, ki jih ima Steam. Vsi že zdaj vemo, da je Windows daleč operacijski sistem, ki je združljiv z vsemi igrami. Za razliko od Linuxa in Applea MAC.

  Ena od težav, ki jo ustvarja ne morete odpreti iger Steam v operacijskem sistemu Windows 10 je ena zadnjih posodobitev sistema Windows 10. Zato ga boste morali odstraniti, če ga želite odstraniti. Za to preprosto preverite zgodovino posodobitev.

  V zgodovini boste morali izbrati možnost, ki pravi "odstraniti posodobitve ". Videti so razvrščene po datumu, zato boste morali odstraniti najnovejše ali iz dan Steam igre prenehale delovati. Po tem boste morali znova zagnati računalnik.

  Ko opravite ta preprost postopek, ne bi morali imeti težave pri predvajanju naslovov iz Steam. Če pa napake še vedno obstajajo, vam bomo ponudili več rešitev.

  Kaj lahko storim, če še vedno ne morem odpreti nobene igre Steam v sistemu Windows 10?

  Druga možnost, za katero se lahko odločite, je ponastavite OS na tovarniške nastavitve. Kar na splošno odpravlja težave, povezane s Steamom. V primeru, da želite preizkusiti to možnost, vam bomo pustili video, v katerem je podrobno razloženo, kako ravnati pri reševanju te težave. Potrdili boste, da sploh ni zapleteno in da se pomembne informacije, ki ste jih shranili v računalnik, ne izgubijo. Ta video je tisti na začetku članka, pozorno si ga oglejte.

  Kot lahko vidite, je ta postopek zelo enostavno izvesti. Z eno od dveh možnosti, ki smo vam jih dali, boste v kratkem času lahko igrali vse Valve platforma igre kot običajno. Stvar je le v potrpežljivosti in natančnem upoštevanju predhodno podanih navodil.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar