Glavni » google » Rešitev: 'Premalo prostora za shranjevanje ' pri pošiljanju ali prenosu datotek v WhatsApp

Rešitev: 'Premalo prostora za shranjevanje ' pri pošiljanju ali prenosu datotek v WhatsApp

AliExpress WW

WhatsApp uporabljamo za popolnoma vse, poleg tega pa moramo upoštevati, da smo zagotovo tudi v skupini. Večina nas smrtnikov je v različnih skupinah in v teh je normalno, da se med toliko ljudmi, ki sodelujejo v njih, pošljejo fotografije ali video posnetki, zdaj pa tudi gifi, očitno se vse to shrani na naš mobilni telefon in malo po malo traja preveč prostora na istem in očitno ima mejo. Zato lahko velikokrat brez dvoma najdemo neprijetno sporočilo o napaki, ki nam ga v nekaj poenostavitvenih izrazih pove "Pri pošiljanju ali prenosu v WhatsApp ni dovolj prostora " In kaj potem naredimo?

Eden od vidikov, ki so nam pri Whatsappu najbolj všeč, je, da lahko pošiljamo te slike in fotografije več ljudem hkrati.

Kazalo ()

  Kadar ni na voljo dovolj prostora za shranjevanje

  Očitno je, ko dobimo to sporočilo, ob upoštevanju, da smo mi tisti, ki pošljemo tako datoteko, kako je to mogoče? Da, pošiljamo, kajne? Ne prejmemo ničesar, že imamo to na svojem mobilnem telefonu. Bistvo je v tem WhatsApp je odgovoren za izdelavo varnostne kopije poslanih datotek tako bi bilo to shranjeno v mapi WhatsApp bodisi v WhatsApp Images, Video ali Voice Notes.

  Torej predstavljajte si, da aplikacijo preveč uporabljamo za pošiljanje različnih datotek, dodanih temu, da nam pošljejo veliko število datotek, očitno se bo malo po malo naš prostor precej zmanjšal in zato končamo s tem sporočilom, ki nam pove, da nam ravno zmanjkuje prostora.

  13.

  Jasno je, da obstaja več rešitev, ki jih lahko uporabimo za situacijo, ena najlažjih bi bila vse pošljite na microSD ker ima ta običajno veliko več prostora kot naš mobilni telefon, zato ga je veliko težje napolniti v celoti.

  Priporočamo vam tudi uporabo Clean Master, ki je v bistvu aplikacija, ki je odgovorna za optimizacijo, čiščenje neželenih datotek, da prihrani prostor in predvsem odpravi podvojene datoteke na našem mobilnem telefonu, tako da jih bo, če imamo te "varnostne kopije ", samodejno izbrisal brez težav. Vsake toliko časa ga porabite tudi za ohranjanje "zdravja " mobilnega telefona, je zelo dobra ideja, tudi enkrat tedensko ne traja skoraj nič časa..

  V vsakem primeru lahko vedno naredite varnostno kopijo datotek WhatsApp, tako da povežete microSD ali mobilni telefon z računalnikom, kopirate datoteke tam in celo nalaganje vsega stisnjenega oblaka in popolnoma izpraznimo mapo WhatsApp.

  Kako popraviti premalo prostora med pošiljanjem ali prenosom na WhatsApp?

  To je nekaj, kar nedvomno vpliva na več uporabnikov, kot si lahko predstavljate, zato smo ustvarili to objavo in če jim sledite, boste nedvomno imeli na voljo prostor za pošiljanje in prejemanje stvari.

  Sprostite prostor tako, da počistite predpomnilnik trgovine Google Play

  Trgovina Play vedno porabi veliko pomnilnika, zato bomo z brisanjem tega predpomnilnika dobili veliko prostora za uporabo.

  • Najprej moramo odpreti "Nastavitve "
  • Nato vstopite v razdelek "Aplikacije "
  • Pojdi v Trgovina Google Play v skladiščnem delu.
  • Že tam vstopimo odstrani predpomnilnik in tam odpravimo
  • Končno izklopimo in vklopimo opremo, da shrani spremembe.

  Sprostite prostor z brisanjem datotek WhatsApp

  Verjetno je WhatsApp ustvaril mape z začasnimi in varnostnimi datotekami, ki porabijo preveč prostora, zato priporočamo, da te datoteke izbrišete, da sprostite prostore.

  poiskati morate le naslednje mape "Slike ", "Videoposnetki " in "Glasovna pošta ".

  • Mapa slik Nahaja se na naslovu: / WhatsApp / Media / WhatsApp Images / Sent.
  • Lahko najdemo mapo video v: / WhatsApp / Media / WhatsApp Video / Sent.
  • Mapa glasovne pošte poiščemo ga na naslednji način: / WhatsApp / Media / WhatsApp Voice Notes.

  Druge možne rešitve pri pošiljanju ali prenosu v WhatsApp niso dovolj

  Kot druge možnosti, ki so vam na dosegu roke, so naslednje:

  • Premakni aplikacije v pomnilnik micro SD.
  • Izbrišite aplikacije Ne uporabljajte.
  • Izbriši vse podatke iz predpomnilnika Nastavitve > Vzdrževanje naprave> Shramba> SPUSTITE ZDAJ.
  • Prav tako lahko utišate skupine, ki posredujejo veliko informacij in naložijo vašo opremo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar