Glavni » android » Rešitev - Moj Wifi se prekine samo v Androidu

Rešitev - Moj Wifi se prekine samo v Androidu

AliExpress WW

Danes je ena od stvari, ki je postala temeljna v smislu mobilnih naprav, Internet, v bistvu tečemo skozi vse. Socialna omrežja in še naprej komunicirajte prek WhatsApp, zavrnitev zahrbtnih klicev in sporočil SMS, na ta način je internet potreben, da lahko ostanemo povezani in komuniciramo. Težava se pojavi, ko naša mobilna naprava preide v "uporniški način " in začne prekinjati Wi-Fi v Androidu, kadar koli hoče, kar je nedvomno preveč nadležno.

Imej dober WiFi povezava Danes je na našem mobilnem telefonu bistvenega pomena, saj nam pomaga, da imamo dostop do neverjetne količine informacij, ki so neomejene, da ne omenjamo stika s prijatelji ali družino itd. Bistvo je, da se zgodi, da na nekaterih napravah Android WiFi ne deluje tako, kot bi moral, v nekaterih primerih nikoli ne deluje, v drugih, ko to želi, v drugih pa, ko mobilnik odklenemo, da ga uporabimo, kar je nedvomno nadvse moteče. Zato vam danes želim dati nekaj rešitve najpogostejših težav Kaj se lahko zgodi z WiFi.

Danes je bistvenega pomena internetna povezava, ne glede na to, ali imate doma Wi-Fi ali ves dan na pametnem telefonu mobilne podatke. Internet je postal del našega življenja, sploh ni čudno, da pridemo do prijateljeve hiše in prva stvar, ki jo rečete je "Pošljite mi geslo za Wi-Fi". Že zdaj bi lahko rekli, da je to ritual, zato imamo, ko imamo Android in imamo težave z Wi-Fi, glavoboli precej močni, saj danes internet potrebujemo za skoraj vse.

Rešitev - Moj Wifi prekine povezavo samo v Androidu
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Povezave WiFi ni mogoče uporabiti, povezava ni vzpostavljena

  Nekaj, kar se zgodi pogosto Samsung J (Imam in zgodi se mi še kaj hujšega) Ne prepozna nobenega omrežja WiFi in ko gremo iskat, da se povežemo, ne vidimo nobenega. Da bi to rešili, smo postavili letalski način in se poskusili znova povezati, v vsakem primeru, če ni potreben WiFi omrežje isto, dajmo znova zaženite v letalskem načinu in zaženite mobilni telefon na enak način, tam bi moral delovati popolnoma. Ko smo povezani, zapustimo letalski način, to se običajno zgodi, ker ima težave z mobilnim omrežjem in WiFi.

  Težave z Wifi in Androidom

  Kdaj aktiviramo Wifi In izkaže se, da se nočejo povezati in nam v mnogih primerih niti ne dovolijo, da bi videli katero koli omrežje, kot da v naši bližini ne bi bilo nobene povezave, če dobro vemo, da je na voljo, tudi če bi je nekaj, kar se zgodi v številnih mobilnih modelih ne glede na znamko.

  Kar se zgodi, je, da nastane nekakšen konflikt med mobilno omrežje in Wifi. Idealno je, da napravo znova zaženete, tako da znova začne jemati Wi-Fi, vendar lahko nekaj časa, približno dve ali tri minute, aktiviramo letalski način in ga nato znova aktiviramo, na ta način je enostavno rešiti.

  Wifi ves čas odklopi Android

  Če je nenehno odklopljen, je težava verjetno v nezdružljivost omrežne kartice z Wi-Fi signalom usmerjevalnika, Upoštevati je treba, da z mobilnega telefona ni mogoče storiti ničesar, če pa lahko v usmerjevalniku nastavimo nekaj stvari, da lahko preprečimo, da bi internet izginil in se pojavil kadar koli v napravi..

  Ko je mobilni telefon blokiran, ker ga ne uporabljamo, je idealno, da WiFi ostane povezan, če nam očitno pošlje kakšno sporočilo. Kar se zgodi, je, da se včasih ne sliši in ko gremo odkleniti, se izkaže, da takrat ujame signal. Internet. Da bi to rešili, moramo preprosto odpreti nastavitve in nato WiFi, ko enkrat v zgornjem desnem kotu prikažemo meni z možnostmi in gremo tja, kjer pišeWiFi med spanjem"Označiti, kje piše " Vedno ". Ko smo pripravljeni, bomo prejeli kar koli, kot so sporočila, obvestila itd. Za to je potreben internet, saj ne bo več prekinjen, ko blokiramo mobilni telefon.

  Mobilni telefon prekine povezavo in se poveže samo z omrežjem Wifi

  Kar morate konfigurirati v usmerjevalniku, je v bistvu vprašanje njegove varnosti. Za šifriranje gesel ima večina ljudi privzeto nastavljene WEP, WPA itd. Resnica je, da odkar smo se večkrat pogovarjali v blogu, naj bo konfiguriran v WPA-PSK2.

  Ko se ta konfiguracija spremeni, morate preprosto shraniti in nato znova zagnati modem, da bomo lahko brez kakršnih koli težav ali nenavadnih kosov dejansko uživali v omrežju Wifi..

  Velikokrat se zgodi tisto slavno Napaka preverjanje pristnosti, način njegove rešitve je v bistvu dobro napisati geslo, označiti ga boste morali, da ga boste lahko videli, da se izognemo napakam. Toda v nekaterih primerih, ne glede na to, kako dobro ga napišemo, nam vseeno vrže to napako. Nato vzamemo usmerjevalnik in pritisnemo tipko Gumb WPS ki ga imamo za seboj in na ta način povežemo mobilni telefon brez gesla ali česar koli drugega, kar ustvarja povezavo med usmerjevalnikom in mobilnim telefonom.

  Kot boste videli, reševanje težave ni preveč zapleteno in v vsem skupaj ni drama samega vašega Androida, temveč iz omrežja Wifi, ki ni združljivo z napravo.

  V vsakem primeru, če se naprava izklopi, ko je zaslon izklopljen, si oglejte možnosti Wi-Fi v mobilnem telefonu, če je pravilno konfiguriran, da Wi-Fi ostane vklopljen tudi v stanju spanja, ker je večkrat za varčevanje z baterijo Android to, kar počne, je, da izključimo Wifi, ko izklopimo zaslon, in na ta način, dokler ga znova ne vklopimo, torej z odklepanjem mobilnega telefona ne bomo prejeli popolnoma ničesar, ker Wifi seveda nimamo.

  Napaka pri preverjanju pristnosti Wifi

  Velikokrat, ne glede na to, koliko imamo geslo za Wi-Fi, se noče povezati, nikakor nam ne bo omogočil vstopa v omrežje Wi-Fi. Zaradi napake pri preverjanju pristnosti lahko za rešitev te težave preprosto pojdemo do usmerjevalnika in pogledamo nazaj ali kje so gumbi, na katerih piše "WPS " pritisnite nanjo in imeli boste nekaj sekund, da se brez potrebe po geslu povežete z omrežjem Wi-Fi; po teh sekundah boste morali še enkrat pritisniti gumb, da boste lahko vstopili brez gesla.

  V vsakem primeru, če nadaljujete s težavami in jih ne morete rešiti z zgoraj omenjenim, ne boste imeli druge možnosti, kot da preprosto obiščete specializirano tehnično službo, da bodo lahko poskusile popraviti vašo napravo..

  V primeru, da želite preizkusiti, kar lahko storite, je to storiti Hard Reset ali poskusiti utripati vdelano programsko opremo, čeprav bo to v celoti odvisno od vas in očitno od mobilnega telefona, ki ga imate.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar