Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Moja ura Moto 360 SmartWatch se segreje, ne polni in ne vklopi '. Kako ponastaviti naprave

Rešitev: 'Moja ura Moto 360 SmartWatch se segreje, ne polni in ne vklopi '. Kako ponastaviti naprave

AliExpress WW

Čeprav je res, da se na tem spletnem mestu običajno bolj kot katera koli druga pametna naprava sklicujemo na pametne telefone, bomo tokrat poskusili uporabnikom ponuditi rešitev Pametne ure ki so ga kupili in imajo težave.

In zagotovo se morda sprašujete, kaj mislimo s pametnimi urami ali kako so bolj znane na trgu in čemu nam lahko služi "pametna ura", čeprav ima na videz značilnosti skupne ure, pa tudi njene funkcionalnosti presegajo vse.

Predvsem, če se imate za del ljudi, ki vedno počne veliko stvari ob istem času, vendar se morajo udeležiti klica v sili ali nujnega sporočila, brez dvoma so pametne ure najboljša možnost glede funkcionalnosti.

Poleg tega imate lahko prednost sinhronizacije ali povezovanja katere koli vaše naprave, na primer mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikov, z vse podatke imejte s seboj potrebujete od stikov, opomnikov, sporočil, klicev, fotografij in predvajalnika glasbe. Pa tudi spremljanje korakov in delovanja srca. Brez dvoma naprava v veliko pomoč.

Natančneje, veliko je tistih, ki so nam govorili o težavah delovanje Moto 360 znamke Motorola, ena najbolj znanih pametnih ur Android na trgu in tudi ena najbolj prodajanih zaradi vseh funkcij dostopnosti, ki nam jih ponuja ta naprava..

V zvezi s tem morate najprej vedeti, da vas bomo v tem članku naučili, kako rešiti Težave z Moto 360 to je lahko zelo raznoliko. Upoštevati morate, da so težave v tem smislu na splošno različne, zato jih bomo najprej sestavili.

Ko smo omenili vsako pomanjkljivost, je naslednji korak povezan z tudi naučil, kaj je mogoče možnosti, ki jih moramo pustiti za seboj.

Kazalo ()

  Razlogi, zakaj lahko vaš Moto 360 zmrzne

  Težave z baterijo

  No, najprej moram v zvezi s tem povedati, kdaj Pametna ura Motorola Moto 360 je bil prvič predstavljen na trgu, je bilo veliko uporabnikov nekoliko razočarano nad življenjsko dobo baterije, saj je bila boljša od pričakovane.

  Resnica je, da je Motorola to situacijo upoštevala in izdala posodobitve programske opreme, ki so znatno izboljšale njeno delovanje. Če torej mislite, da ima vaš Moto 360 avtonomijo preveč omejeno, kar morate storiti je, da nadaljujete z branjem.

  V tem primeru priporočamo, da odstranite vse programe, ki so del vašega Android Wear, in da se neposredno povežete z Motorola Connect. Prepričati se morate, da je Motorola 360 popolnoma napolnjena, nato pa morate iti na Nastavitve, Ponastavi napravo.

  Po ponovnem zagonu morate znova namestiti aplikacijo Android Wear, ki povezuje Bluetooth in WiFi, nalaganje aplikacije Android Wear, in izbiro zadevne naprave. Dokončajte posodobitev programske opreme Moto 360 in voila.

  Beli zaslon

  Nato, čeprav težave z zaslonom običajno privedejo do črnega zaslona, ​​ugotovimo, da v tem primeru vidimo težavo s praznim zaslonom. To je težava, znana kot "Burn-in ", ki govori o slikah duhov,

  Če želite rešiti to težavo, morate to upoštevati pojdite na Settings, About Moto 360, in nato sedemkrat kliknite številko gradnje, da odklenete možnosti za razvijalce.

  Ko to storite, pojdite na Možnosti za razvijalce in onemogočite Stay med polnjenjem aktiven. Več uporabnikov komentira, da ta korak za korakom v zadnjem času deluje.

  Zataknjene slikovne pike

  V nadaljevanju nekaterih najpogostejših težav, ki jih lahko najdemo v teh primerih, moramo reči, da je poročalo več uporabnikov slikovnih pik, zataknjenih v pogonih te ure. Kot v prejšnjih situacijah obstaja vrsta rešitev, ki jih moramo analizirati.

  Prva stvar, ki jo priporočamo, je, da poskusite obiskati spletno mesto, da vidite, kako izgleda. Če se zataknejo piksli, se manifestira tudi v tem primeru, Napravo morate odnesti na uradni servis.

  Moto 360 se ne poveže, pravi "Brez povezave "

  Druga precej pogosta neprijetnost, ki jo moramo v zvezi s tem upoštevati, je povezana z uporabniki, ki to navedejo na Moto 360 ne prejemajo sporočil, zaradi prikaza naprave "brez povezave". V teh primerih morate najprej poskusiti znova zagnati napravo Moto 360.

  Ko bo ta predmet obravnavan, bo naslednja stvar preveriti napravo in se prepričati, da je nima vklopljen način varčevanja z energijo, ali prosite Asistenta Google, da ga deaktivira.

  Če s prejšnjim korakom težave niste rešili, je naslednja stvar, ki jo lahko priporočimo, da se odločite za to Nastavitve, WiFi, in se dotaknite nad tremi navpičnimi pikami, ki odpirajo meni.

  Izbrati morate Napredno in se prepričajte, da je nastavljeno na Vedno. Nato pojdite v Nastavitve, Uporaba podatkov in se dotaknite treh navpičnih pik, ki vam omogočajo dostop do nastavitev.

  Naslednje je, da omejite podatke, ki niso označeni, in če imate označeno omejitev, lahko nastavite omejitev ali nadzirate porabo svojih podatkov,  za posebne aplikacije.

  Zamrznjen zaslon

  Zaslon pametne ure Moto 360, ki se ugasne, je še ena težava, ki jo lahko najdemo v tej situaciji. V zvezi s tem moramo reči, da mnogi uporabniki to komentirajo Moto 360 zamrzne med polnjenjem naprave.

  V zvezi s tem morate najprej upoštevati, da morate, če želite rešiti to težavo, pritisniti in držati gumb Moto 360, in nato se bo vklopil in izklopil. Znova ga morate vklopiti in začel bi normalno delovati.

  Ste s tem že lahko rešili težave svojega Moto 360 Korak za korakom? Pustite nam svoj komentar.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar