Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Moje stikalo Nintendo ne poveže ali prepozna JoyCon ' - krmilniki Nintendo

Rešitev: 'Moje stikalo Nintendo ne poveže ali prepozna JoyCon ' - krmilniki Nintendo

AliExpress WW

Vas zanima kupite Nintendo Switch? Resnica je, da gre za eno najzanimivejših konzol, ki smo jo videli v zadnjem času, in prepričani smo, da jo bo poiskalo veliko uporabnikov. V tem primeru pa vam ne bomo govorili o prednostih stikala Nintendo, temveč vam bomo odgovorili o eni njegovih glavnih težav.

Resnica je, da nam mnogi uporabniki v zadnjem času govorijo, da imajo pri povezovanju krmilnikov na stikalo Nintendo vse vrste težav, zato se bomo še posebej osredotočili na to. Danes vam bomo natančno ponudili rešitev, zakaj Joy-Con ni povezan z Stikalo Nintendo, zato morate le še naprej brati o tem.

Kazalo ()

  Rešitev: Joy-Con se ne bo povezal s stikalom Nintendo

  Zdi se, da nekajkrat konzola ne more zaznati kontrol, vsaj če upoštevamo vse komentarje, ki jih uporabniki pustijo na glavnih družbenih omrežjih in trenutnih forumih. Resnica je, da je bil takrat Nintendo zadolžen za podrobno opisovanje več načinov za rešitev problema Joy-Con, ko konzola ne deluje zazna, ko je enkrat povezan.

  Sami so v zvezi s tem našteli nekaj možnih rešitev:

  • Preverite, ali je konzola posodobljena na najnovejša različica programske opreme
  • Joy-Con mora biti popolnoma napolnjen
  • Ne oddaljite se od konzole
  • Konzole ne postavljajte pod kovinske predmete

  Poleg rešitev, ki so nam jih približali lastniki Nintenda, moramo na enak način trditi, da ne sme biti postavljen preblizu naprav, ki se povezujejo z WiFi. Oprema, kot so televizija, nekaj zvočnikov, usmerjevalnik ali prenosnik, mikrovalovna pečica, tablični računalniki in pametni telefoni, lahko proizvede vse neke vrste nadležne prekinitve v teh primerih.

  Kako sinhronizirati Joy-Con z Nintendo

  Prva stvar, ki jo moramo vedeti, da jo lahko sinhronizirajte Joy-Con na konzolo Nintendo Switch pomeni, da mora biti vklopljena in ne sme biti v stanju pripravljenosti. Sinhronizirate lahko do osem brezžičnih kontrol, vendar je največje dovoljeno število odvisnih samo od vrste kontrol in funkcij, ki jih boste uporabljali. Obstajata dve konzoli Nintendo: Switch in Switch Lite, za vsako obstajata različni sinhronizaciji, ki ju boste videli spodaj:

  Joy-Con na konzoli Nintendo Switch lahko sinhronizirate s čipko, samo morate povezati kontrolnike Joy-Con na konzoli. Drug način je sinhronizacija z gumbi ali brezžično povezavo, zato morate slediti vrsti spodnjih korakov:

  1. V meniju HOME izberite možnost Controls in nato Spremeni način vpenjanje ali naročite. Zdaj pritisnite in držite gumb SYNC na krmilniku, ki ga želite sinhronizirati. In ko se sinhronizira, indikator predvajalnika, ki ustreza številki krmilnika, ostane vklopljen.
  2. Morate potrditi kako uporabljati Joy-Con, zanje pritisnejo gumba L / R, saj pri sinhronizaciji gumbov konzola ne bo vedela, ali bo Joy-Con zadržan v načinu krmiljenja ali vodoravno kot posamezni gumbi..
  3. Sinhronizirate lahko tudi prek povezave USB, na voljo bo po posodobitvi konzole. Joy-Con morate namestiti na polnilni okvir, zdaj pa ga s kablom USB povežite na dno stikala Nintendo (številka modela HAC-010).
  4. V meniju HOME izberite Controls in izberite Change Hold Mode ali Order, hold s pritiskom na gumb SYNC medtem ko se prikaže naslednji zaslon s kontrolnikom, ki ga želite sinhronizirati, lahko prenesete podatke.

  Ko je sinhronizirana, ostane številka, ki ostane prižgana, tista, ki ustreza indikator igralca. Konzola ne bo vedela, ali bo Joy-Con obdržal v načinu z dvema upravljalnikoma ali pa jih bo vodoravno kot posamezne kontrole, potrdite s pritiskom na gumba L / R, svoj Nintendo lahko povežete s televizorjem.

  Kakorkoli že, vedeti morate, da je stikalo Nintendo eden izmed relativno najnovejših izdelkov na trgu, ki nas najbolj zanima, zato bomo podatke o njem še naprej analizirali, kadar koli bo to mogoče. V vsakem primeru morate na enak način upoštevati, da lahko z našim sistemom komentarjev pustite kakršna koli vprašanja glede tega seveda.

  Kaj bi še radi vedeli o Joy-Conu ali Nintendo Switchu??

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar