Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Moja naprava ni združljiva z Instagramom ' Kako narediti svojo napravo združljivo z Instagramom?

Rešitev: 'Moja naprava ni združljiva z Instagramom ' Kako narediti svojo napravo združljivo z Instagramom?

AliExpress WW

Kot dobro vemo Instagram je eno najpogosteje uporabljenih omrežij na absolutno celotnem svetu. Zagotavljam vam, da ga uporabljate sami ali poznate nekoga, ki ga preda tako, da naloži fotografije tam. In to je tisti, ki ne mara nalagati fotografij in ima več sledilcev na družbenih omrežjih?

Uporabniki Instagrama lahko uporabi foto učinke kot so filtri, okvirji, toplotne podobnosti, osnovna področja v konkavnih podstavkih, retro barve in kasneje fotografije delijo v istem družbenem omrežju ali na drugih, kot so Facebook, Tumblr, Flickr in Twitter.

Značilnost aplikacije je, da daje fotografijam kvadratne oblike v čast Kodak Instamatic in Polaroid kamere, v nasprotju s razmerjem stranic 16: 9 in 4: 3, ki ga trenutno uporablja večina kamer mobilnih telefonov, vendar 19: 9 tega ne želi podpirati.

Danes so fotografije lahko v  vodoravno in navpično brez uporabe belih robov, čeprav so te delno obrezane.

Poleg raznolikost filtrov ki jih lahko uporabite za fotografije ali video posnetke in jih najdete v isti aplikaciji.

In resnica je, da smo ob tej posebni priložnosti želeli pomagati vsem našim bralcem, da rešijo eno od glavni dvomi ki običajno obstajajo okoli te platforme.

Zgodi se, da nas v zadnjem času mnogi sprašujejo, zakaj njihove pametne telefone ni združljiv z Instagramom, to je, zakaj ne morejo namestiti svojih aplikacij na te mobilne telefone.

Kar se zgodi, je, da iz različnih razlogov pametni telefon lahko ni omogočeno imeti Instagram, ja, čeprav se zdi neverjetno verjeti, zato vas bomo poskušali naučiti, kako to težavo rešiti na preprost način.

Zakaj moja naprava ni združljiva z Instagramom?
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Najprej preverite, ali vaša naprava NI resnično združljiva

  Preden poskusim karkoli drugega, priporočam naslednje: Počistite predpomnilnik in podatki iz Googla Play, vam bo to pomagalo sprostite prostor na telefonu in takoj boste opazili, da ima tudi večjo hitrost. Nato preverite, ali vaš e-poštni račun ni tisti s težavo. Čeprav se v resnici zdi nekaj nelogičnega, če se to zgodi. Včasih naš račun potrebuje posodobitev ali preprosto, da ponastavite, da boste lahko znova prenesli programe iz trgovine Play. Če želite to narediti, pojdite na "Nastavitve ", nato na "Računi ", nato na "Google ", izberite račun, s katerim imate težave, spustite meni Več in kliknite "Izbriši račun / Odstrani račun". Ko ga odstranite, ga dodajte nazaj. Pojdite na "Nastavitve"> "Računi"> "Dodaj račun"> "Google". Če to ne deluje, poskusite slediti spodnjim korakom..

  Kako imeti Instagram na nepodprtem mobilnem telefonu?

  Kot smo že omenili, veliko število uporabnikov ni moglo namestiti te aplikacije na svoje pametne mobilne naprave, danes pa si to želimo naučiti te nekaj trikov tako da v teh primerih upoštevate.

  Če je na žalost vaš mobilni telefon eden od teh primerov, je to ni združljiv z Instagramom, ne obupajte in nadaljujte z branjem.

  V bistvu morate vedeti, da če vam aplikacija prikaže sporočilo, da naprava ni združljiva z napravo, obstajajo različne rešitve.

  Najprej je treba to upoštevati skoraj vedno te težave Povezani so z dejstvom, da na svoj pametni telefon nismo namestili najnovejše različice Androida, zato moramo preveriti, ali ni na voljo nobene.

  Za to ne pozabite, da morate iti na Nastavitve, O napravi, Posodobitev programske opreme. Na ta način boste lahko svoj pametni telefon posodobili na najnovejšo različico Androida.

  Potem poskusite znova namestiti Instagram na svoj terminal Poglejmo, če imate srečo.

  Če z zgornjim trikom vseeno niste mogli namestiti Instagrama na svoj Android, bi morali na to opozoriti obstaja druga možnost, neposredno povezana z možnostjo prenosa APK-ja za Instagram.

  V tem primeru priporočamo, da se obrnete neposredno na poiščite v Google, kjer boste našli varen APK, zahvaljujoč ljudem v APKMirror.

  Ko prenesete namestitveni APK za Instagram, je naslednji korak neposredno v nastavitvah, varnosti vašega Androida in nato omogočiti Neznani viri ali neznano poreklo.

  Dejansko boste lahko zagnali aplikacijo ali družabno omrežje fotografij in ga pustili nameščenega na vašem terminalu brez večjih težav, da se začnete zabavati z nalaganjem slik ali ogledovanjem slik drugih uporabnikov. O tem ni ostalo nič drugega.

  Ali ste s tem korakom lahko namestili Instagram na pametni telefon?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar