Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Huawei P9 / P9 Lite moker se ne vklopi ' Zaslon, baterijo posušite in popolnoma očistite.

Rešitev: 'Huawei P9 / P9 Lite moker se ne vklopi ' Zaslon, baterijo posušite in popolnoma očistite.

AliExpress WW

Ne moremo zanikati, da so mobilne naprave z leti postajale vse bolj odporne na vse vrste poškodb, najboljše od vsega pa je, da je zdaj veliko njih odpornih na vodo in prah. Pravično voda je sovražnik številka ena mobilnih naprav in ob mnogih priložnostih, čeprav imamo najbolj odporen telefon in upoštevamo vse varnostne ukrepe, lahko voda povsod pronica.

Očitno voda in elektronika se sploh ne razumeta, med njima je nekakšna precej globoka sovražnost, zato je bolje, da se jim ne pridružite pod nobenim pogojem, resnica pa je, da lahko vsake toliko imamo nesrečo.

Razlogov, zakaj se vaš mobilni telefon zmoči, je lahko veliko, Bodisi tako, da ne morete uiti dežju, če v bazen vstopite z mobilnikom v žepu, ne da bi se tega zavedali, ali pa zaradi nenamernega vzroka, kot je spuščanje v stranišče, skratka, ti in številni drugi razlogi lahko vaš mobilni telefon velika nevarnost in škoda.

Če vas je žal prizadela situacija, podobna zgoraj omenjenim, vas bomo naučili v naslednjem članku kaj storiti, če je vaš Huawei P9 / P9 Lite moker in se ne vklopi.

Kazalo ()

  Kako odpreti Huawei P9

  Najprej ne pozabite, če je na vaš mobilni telefon vplivala voda, je to ne smete ga vklopiti,  Dolgo ga ne nosite na ničemer na svetu, nikakor ne, saj lahko to povzroči poškodbe elektronskih vezij opreme, zaradi česar je ni mogoče popraviti in poti nazaj ni..

  Ko je to jasno, nadaljujte odprite svoj Huawei P9 in odstranite popolnoma vse, zunanjo pomnilniško kartico micro SD, kartico SIM in baterijo vašega mobilnega telefona. Čim prej ga lahko posušite s suho krpo, da vpije čim več vode.

  Pomembno je vedeti, da je postopek sušenja precej počasen, zato boste morali biti potrpežljivi. Vendar obstajajo nekatere triki, ki vam bodo omogočili, da pospešite postopek odstranjevanja vlage. 

  Kako posušiti moker mobitel

  Pomembno je, da mobilnemu telefonu daste nekaj dni, da se popolnoma posuši, v nekaj urah se ne bo posušil in tudi bolje je biti varen glede tega vprašanja kot obžalovati. Zelo koristen trik, da se vsrka vsa vlaga, je nedvomno uporaba riža, telefon vstavite v a skledo riža in pustite tam nekaj dni, videli boste, kako se vlaga popolnoma absorbira.

  Če dvomite, ali je telefon dejansko suh ali bo brez težav še naprej deloval, morate odnesite v specializirano tehnično službo, ki lahko naredi temeljitejši pregled in preveri, ali na vaši napravi ni sledi vode ali vlage.

  Ne škodi, če poskusite, več je primerov ljudi, ki jih mokri telefoni zmočijo so s to tehniko riža uspeli obnoviti ali shraniti svoje telefone,  Označujejo, da obstaja možnost shranjevanja mobilnega telefona, vendar na žalost metoda, ki sem jo že omenil za boj proti vlagi in vodi v vašem Huawei P9 Lite, ni povsem varna, lahko deluje ali pa tudi ne..

  Tehnik ali strokovnjak je edini, ki skrbi za to, da imamo mobilni telefon in ga je sposoben popraviti 100% do popolnosti, čeprav morate imeti v mislih, da v mnogih primerih lahko obstajajo posledice.

  Ne pozabite ostati mirni in brez panike, če se vam to zgodi, upoštevajte vsa zgoraj opisana priporočila in bodite potrpežljivi, da počakate potreben čas, preden vklopite opremo, vedeti, ali je vaš mobilni telefon poškodovan zaradi vode ali ne.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar