Glavni » amazon » Rešitev: Napaka 'Preveri ranljivosti ' s programom Framaroot korak za korakom

Rešitev: Napaka 'Preveri ranljivosti ' s programom Framaroot korak za korakom

AliExpress WW

Ukoreninjenje naše naprave Android postane velikokrat nujno, morda preprosto iz radovednosti, včasih pa zato, ker potrebujemo posebno aplikacijo, ki nam omogoča, da nekaj naredimo, in zahteva root. Razlogov je lahko veliko, zato vas bomo danes našli najboljša rešitev za preverjanje napake ranljivosti s Framarootom.

Za izvedbo vsega tega procesa moramo biti vednor najnovejšo različico programa Framaroot bodisi za android ali za naš pc, saj imamo na voljo tudi to neverjetno orodje za Windows.

Framaroot je trenutno Android orodja za root popolnejši od tega operacijskega sistema, z njim lahko bistveno spremenite tako konfiguracijo kot zmogljivost našega pametnega telefona.

Eden od načinov, s katerimi lahko uporabimo Android za koreninjenje, ne da bi morali uporabljati računalnik, je zahvaljujoč Framaroot, zelo priljubljeni aplikaciji običajno daje pričakovane rezultate. Kaj pa storimo, ko se pojavi Check Ranljivosti? Vprašanja se mi porajajo in v tem članku vam želim pokazati, kako rešiti to težavo.

Kazalo ()

  Kako najti rešitev za napako 'Preveri ranljivosti '?

  Ta vrsta napake se kaže kadar obstajajo težave z ranljivostjo v našem sistemu Android, kar predstavlja težavo za varnost naših podatkov in informacij, ki jih imamo na svojem mobilnem telefonu.

  Namestitev je zelo enostavna, Zdaj moramo slediti naslednjim korakom, da bo vse v redu in bomo lahko uživali v polnem potencialu naše naprave Android:

  Najprej bomo kot prvi korak prenesli drugo aplikacijo, da bomo lahko rešili program, in to je datoteka APK, ki je potrebna so omogočeni neznani viri, Najdete jih v Nastavitve> Varnost.

  Ko je omogočeno preprosto prenesemo X-Ray za Android. Ko bo pripravljen, bomo morali namestiti APK, kot da gre za običajno aplikacijo.

  Zdaj jo odpremo in zadolžen je za skeniranje celotnega mobilnega telefona v nekaj besedah, da poišče kakršne koli informacije o napakah in sistemskih napakah, v tem koraku pa morate imeti malo potrpljenja, da se konča. Ko se konča, lahko natančno vemo če imamo kakršno koli ranljivost na napravi.

  Ta napaka, kot smo jo že omenili je zelo pogost, vendar ga je tudi zelo enostavno rešiti, Zato vas vabimo, da še naprej obiskujete našo objavo in tako boste našli najvarnejšo in najhitrejšo rešitev.

  Kako znova namestiti Framaroot v Androidu?

  Zdaj pa najti rešitev za preverjanje napak zaradi Framaroot, Za to preprosto zaženite datoteko APK, ki jo morate prenesti z njegove uradne spletne strani, in ko začnemo z namestitvijo, izberite prvo možnost, če gre vse v redu, potrdite, da je bila nameščena, mobilni telefon se znova zažene in to je to, imamo Framaroot nameščen v našem Androidu, pripravljen na root.

  Očitno je možnost vedno prisotna da aplikacije ne moremo namestiti ali da se preprosto še vedno pojavlja napaka Check Vulenrabilities, v tem primeru ne bomo imeli nobene druge možnosti, ampak preizkusiti druge aplikacije, da bi lahko koreninili mobilni telefon, ki jih je mimogrede veliko, na primer 360 Koren, brisača Koren med drugim.

  Vendar najboljša alternativna možnost, da lahko izvedete root Brez potrebe po našem računalniku si je KingRoot prislužil položaj enega najboljših skupaj s Framaroot.

  Metode lahko preizkusite tudi z računalnikom, Čeprav bi bilo težje ukoreniniti vašo napravo, ne gre za to, da bi bilo zelo težko, morda bi bilo treba malo več potrpljenja, a očitno nam ne bi bilo treba delati preveč težav z aplikacijami, ki ne delujejo itd..

  Kadar ne morete opraviti popravila te težave lahko izvedete strojno ponastavitev, tako da je Android Mobile tovarniško nastavljen, in tako znova poskusite korenski postopek iz praznega računalnika in brez sprememb.

  Za uporabnike z nizko in srednjo opremo biti uporabnik root in biti varen hkrati pa je zelo pomembno, da jih nenehno iščejo, saj bodo tako lahko s svojo ekipo nadaljevali dlje..

  Vsa vprašanja, ki jih imate kot vedno, jih pustite v komentarjih, takoj ko bomo lahko, bomo storili vse, da odgovorimo.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar