Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Skripta za napako ni mogoče ustvariti Link2SD '

Rešitev: 'Skripta za napako ni mogoče ustvariti Link2SD '

AliExpress WW

Številni uporabniki trenutno postavljajo isto vprašanje, kako lahko popravi napako skripta za pritrditev Link2SD? To je postopek, za katerega mnogi mislijo, da ga ni mogoče izvesti, vendar vam bomo spodaj pokazali drugače. To je zelo enostavno narediti, če se vse naredi na črko.

Ta dobro znana napaka je napaka, ki jo Link2SD vrže na čas za poskus povečanja zmogljivosti notranji pomnilnik naprave Android, kar običajno prizadene več uporabnikov tega programa hkrati in za nekaj časa.

Rešitev: 'Skripta za napako ni mogoče ustvariti Link2SD '
Oglejte si ta video na YouTubu

V bistvu lahko to težavo ločite, ker je klasično sporočilo skripta za pritrditev ni mogoče ustvariti, Torej, če ste naleteli nanj, morate vedeti, da imamo rešitev za vaš problem. Čeprav se to lahko izkaže za nekoliko okornega neuspeha, je mogoče in je na dosegu roke.

Kazalo ()

  Kaj je Link2SD?

  Najprej moramo vedeti o Link2SD in nadaljujemo s splošnimi razlagami, Link2SD je aplikacija, ki je bila posebej razvita za premikanje datotek programov iz zunanjega ali notranjega pomnilnika in povezuje oba prostora, tako da jih je mogoče med njimi prepoznati, in običajno se uporablja za ustvarjanje prostora.

  Prav tako razvijalci aplikacij v zvezi s tem pojasnjujejo, da gre za posebno razvito aplikacijo Mobilne naprave Android, ki deluje s praktično vsemi različicami le-teh. Pomagal nam bo premakniti datoteke na kartico SD, če jih namestimo neposredno na mobilni telefon, čeprav jih lahko po želji namestite tudi na SD.

  Zato ga ne smemo nehati priporočati, če gre za vaš primer in ga želite uporabiti, saj poleg vržene napake povsem dobro izpolnjuje svojo glavno funkcijo. Vendar moramo na to opozoriti nekatere naprave imajo el napaka skripta ki smo jih že omenili.

  Prvi koraki za odpravo napake Link2SD

  No, prva stvar, ki jo morate storiti, da odpravite to napako, je, da izkoristite napravo. Ko to storiš, moraš prenesite in namestite BusyBox. Ko končate, sledite istim korakom z "Terminal Emulator ".

  Končno, morate namestiti Link2SD. Ne pozabite, da brez zgornjih korakov nemogoče razviti vadnico za odpravo napake skripta za povezavo Link2SD, zato si vzemite čas in jim sledite do konca.

  Ko končate s tem, morate v pomnilniku SD ustvariti particijo tipa "primarni ext2 ", ki ne presega 1 GB prostora za shranjevanje. Za to morate uporabiti Program Minitool Partition Wizard za okna.

  Končni postopek za odpravo napake skripta

  Zdaj, ko ste prišli sem in ste sledili prejšnjim korakom do pisma, je še treba storiti eno ali drugo, da bi popravi napako skripta za pritrditev. Prenesti morate zgoraj omenjeno orodje Minitool Partition Wizard. Lahko ga prenesete z uradnega spletnega mesta Windows.

  Potem je čas, da odprite aplikacijo Link2SD v napravi Android, takrat se bo prikazal zaslon s podatki o ustvarjeni particiji. Dostavimo "ext2 " in nato kliknite "Nadaljuj ". Program nam bo povedal, da smo ustvarili "skript ", in nas bo pozval, da "izvedemo hiter ponovni zagon ", nato pa ga moramo zapreti.

  Vrnemo se na mobilni telefon in odpremo aplikacijo "Application Terminal ". Nato v ukazni vrstici moramo dodajte naslednjo kodo "Mount -t ext2 / dev / block / vold / 179: 2 / data / sdext2 " (seveda brez narekovajev).

  Pojavila se mora vrsta kod, na primer "- t = .., ", če je šlo vse v redu, nadaljujte z izstopite in znova vstopite na Link2SD. Ko vstopimo v notranjost, pojdimo na "Možnosti ", nato na "Več " in izberemo "Hitri ponovni zagon ". Ko bo to končano, bomo znova odprli isto aplikacijo in poročali o novi particiji, zaprli aplikacijo in bo skoraj končana.

  Pojdimo na "Terminal Emulator " in postavimo naslednji ukaz "su Mount -o remount, rw -t yaffs2 / dev / block / vold / 179: 2 / system ". Na ta način bomo že sposobni začeti uporabiti Povezava2SD Ni problema, s tem rešimo eno najpogostejših napak v aplikaciji, a kot vidite, jo je mogoče popolnoma odpraviti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar