Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Napaka api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ' Windows 7, 8.10

Rešitev: 'Napaka api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ' Windows 7, 8.10

AliExpress WW

Če ste tukaj, se zagotovo znajdete v trpljenju, ker ne morem uporabiti druge besede, napaka "lepa ", se program ne zažene ker manjka api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.

Na žalost je pogostejša napaka, kot bi lahko pričakovali, na srečo obstaja preprosta rešitev za to napako, ki vam jo bom povedal malo spodaj.

Rešitev napake "api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll "
Oglejte si ta video na YouTubu

Upoštevati morate, da morate pred začetkom reševanja napake, ki se pojavi v sistemu Windows, opredeliti značilnosti računalnika, na primer najpomembnejši tip sistema, ki ga računalnik normalno izvaja., bodisi 32 bodisi 64 bitni.

Tako bi zlahka vedeli, na kakšen način bi lahko izvajali knjižnice, ki bi jih morali prenesite in namestite za pravilno delovanje naprave in se izognili večjim težavam.

Kazalo ()

  Rešitev za "Napako api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll " hitro

  Druga pogosta napaka, ki jo običajno vidimo v sistemu Windows, razen 'Napaka api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll ', je napaka 'Napaka 43 Zahteva za deskriptor naprave v sistemu Windows 10 ', to ponavadi nam povzroči zmedo in večkrat odločili smo se, da bomo opremo odpeljali na vzdrževanje.

  Toda to v resnici nima večjih težav takšne napake je zelo enostavno rešiti še posebej v sistemu Windows, ki je odličen operacijski sistem.

  Večkrat se tovrstne napake pojavijo v sistemu Windows in obstaja več razlag, zakaj se ta napaka pojavi, vendar se te vrste napak ne pojavljajo samo v sistemu Windows, temveč tudi v brskalniku Google Chrome, ki je zelo pogosta 'ERR_CONNECTION_TIME_OUT '.

  Vemo, da gre za pogoste, a neprijetne napake, ker se te vrste napak običajno pojavijo ravno v trenutku, ko v računalniku moramo narediti nekaj zelo pomembnega.

  Zakaj se napaka pojavi v sistemu Windows, ima rešitev takoj

  Z nekaj besedami in če bi jo poskušali povzeti, ko se ta napaka pojavi, preprosto zato, ker je ne bi moglo biti namestite KB2999226 ali Universal CRT ki je na kratko ena temeljnih komponent Visual C ++, ki jo je mogoče distribuirati iz Visual Studios 2015.

  Vam ni treba iti v krizo, ne skrbite ali si vzemite glave, ker je rešitev je pravzaprav najpreprostejša, morda bo trajalo dlje, da preberete ta članek, kot da ga popravite.

  Najprej bi morali poskusite namestiti posodobitve sistema Windows ki ste čakali na ta način, preverite, ali je težavo mogoče rešiti.

  Kako rešiti "Program se ne zažene, ker v računalniku manjka api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll "

  • Prva stvar, ki jo boste storili, je, da se pomaknete na Start in nato vtipkate Posodobitev sistema Windows in lahko vidite, ali imate na voljo posodobitve.
  • Morate izbrati možnost prenesite in namestite vse posodobitve ki so na voljo.
  • Ko ste pripravljeni, morate le znova zagnati računalnik.
  • Znova ponovite prvi korak, da na ta način preverite, da nimate več čakajočih posodobitev.
  • Zdaj boste morali prenesti Visual C ++ Redistributable z uradnega Microsoftovega spletnega mesta, poleg tega pa še različico, ki ustreza vašemu operacijskemu sistemu, bodisi 64-bitni bodisi 32-bitni.
  • Kako veste, katero različico imate? Pojdite v mapo "Ta računalnik ", kjer se pojavijo trdi diski, nato z desno miškino tipko kliknite prazen prostor in pojdite na Lastnosti. Med vsemi temi informacijami piše "Vrsta sistema"In tam bi vam moral povedati, ali je x64 ali x32.

  In to bi bilo to, pravzaprav popraviti problem ni preveč zapleten, tudi če enkrat, ko ste izvedli vse prejšnje korake, nadaljujete s sporočilom.

  In znova zaženite računalnik, preden boste razočarani, ker v te primere je na splošno treba znova zagnati.

  Upam, da je bil ta članek koristen za vas in da vam ni treba več videti nadležnega sporočila "Program se ne zažene, ker v računalniku manjka api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll "in lahko uporabljajte program, ki ga potrebujete, brez kakršnih koli nevšečnosti.

  Čeprav nam je tokrat naša vadnica pomagala odpraviti napako sistema Windows, se velikokrat zgodi, da tudi naše mobilne naprave Android imamo napake in nas veliko skrbi saj ima večina od nas telefone Android.

  Upoštevati morate, da za je napaka pravilno odpravljena, je pomembno da sledite korakom za korakom vsem trikom ali nasvetom, ki smo vam jih dali tukaj, saj se velikokrat zgodi, da vaje ne upoštevamo pravilno in naša naprava ne deluje dobro.

  Upamo, da vas ta vadnica je veliko služila in če je v vašem primeru, da ste težavo zlahka rešili z vašim operacijskim sistemom.

  Če imate kakršna koli vprašanja, ki bi jih radi rešili, pustite v komentarjih in na to bomo z veseljem odgovorili.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar