Glavni » alibaba-info » Rešitev: 'Bliskavica in svetilka mojega mobilnega telefona Motorola Moto G se ne vklopi ali deluje '

Rešitev: 'Bliskavica in svetilka mojega mobilnega telefona Motorola Moto G se ne vklopi ali deluje '

AliExpress WW

Ob tej priložnosti se bomo pogovarjali o priljubljena Motorola Moto G, ki je pravzaprav že v peti generaciji svoje zgodovine. Tako kot pri katerem koli drugem mobilnem telefonu lahko tudi vi predstavite svoj bliskavica in svetilka ne delujeta pravilno.

Ko razmišljam o pametne mobilne naprave ki so se v zadnjem času prodali največ, moramo poudariti, da ima Motorola enega izmed terminalov, ki najbolj izstopa, pri njihovi uporabi so tako vsestranski, da lahko internet delimo samo z napravami Motorola, v zameno pa v rokavu ima nekaj trikov

Seveda to hkrati ustvarja, da ogromno uporabnikov trpi zaradi določenih pogostih težav, zato bomo danes poskušali rešiti enega glavnih. Omenjena težava, trpeli so svojim uporabnikom že dolgo z Motorolo Moto G v več generacijah te mobilne naprave.

Povezano je z dejstvom, da tudi če se na vse načine trudijo ne morem vklopiti bliskavice in svetilko, na primer pri fotografiranju. Resnica je, da čeprav je ta težava morda povezana tudi s strojno opremo, je na splošno težava s programsko opremo, zato vam bomo poskušali zagotoviti informacije o njej..

'Flash Moto G ne deluje ' Učinkovita rešitev te težave
Oglejte si ta video na YouTubu

Ta članek je bil razvit posebej za odgovore na številna iskanja v zvezi s to težavo v zvezi s svetilko in bliskavico naš Motorola Moto G. Zato morate upoštevati, da naslednji korak za korakom deluje za vse modele in vse generacije Moto G.

Če imate v zadnjem času težave uporabite bliskavico vašega Mogo G, Vedeti morate, da je treba razmisliti o nekaterih rešitvah, zato želimo pregledati nekatere glavne, da jih boste prepoznali.

Kazalo ()

  Rešitev za bliskavico in svetilko, ki se ne vklopi

  Obstaja veliko načinov za rešiti to veliko težavo O bliskavici in svetilki, ki ne delujeta, a najučinkovitejša sta:

  Odstranite posodobitve

  Prva od funkcij v primeru bliskavica vašega Moto G ne deluje, povezano je neposredno z dejstvom, da je kamera naprave zastarela. Včasih lahko nekatere posodobitve programske opreme povzročijo težave pri delovanju Moto G ali katerega koli drugega terminala.

  Ko bliskavica in Moto G svetilka ne deluje V tem prvem primeru ga je mogoče rešiti z natančnim izogibanjem tem posodobitvam. Če želite to narediti, morate odpreti "Nastavitve " in nato Aplikacije> Vse> Kamera. Po tem dajte možnost "odstraniti posodobitve ", nato znova zaženite računalnik, da dokončate postopek.

  Prenesite alternativno kamero in svetilko

  Prenesite enega alternativa fotoaparata in svetilke To je druga od možnosti, za katero menimo, da jo je treba upoštevati pri tovrstnih situacijah, ko bliskavica vašega Moto G ne deluje. Ob tej posebni priložnosti in čeprav pojasnjujemo, da obstaja veliko aplikacij, ki jih lahko upoštevamo, smo še posebej želeli priporočiti dve.

  Za kamero je zelo priporočljivo za namestitev "Odpri kamero ", ki jo lahko najdemo v spletu. Medtem je "Super svetla LED svetilka " najboljša izbira za svetilko in jo lahko brezplačno prenesete iz trgovine Google Play..

  Namestite ROM po meri ali Root, da popravite bliskavico in svetilko, ki ne deluje

  Namestite ROM po meri To je zadnji od premislekov, za katere menimo, da jih lahko upoštevamo v tej situaciji, ko bliskavica in svetilka ne delujeta. V tem smislu morate vedeti, da kot smo že rekli, včasih sistemske posodobitve generirajo napake, kot je že omenjena, zato je treba namestiti nov ROM.

  Kar morate storiti, je iskanje informacij v spletub, kjer boste našli več člankov, v katerih boste lahko namestili ROM po meri ali popoln root, kar lahko storite celo brez osebnega računalnika. Na ta način se je mogoče izogniti številnim napakam bliskavice in splošne programske opreme naprave.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar