Glavni » google » Dokončna rešitev napake 'Vzpostavitev komunikacije z Googlovimi strežniki '

Dokončna rešitev napake 'Vzpostavitev komunikacije z Googlovimi strežniki '

AliExpress WW

Težava, ki lahko večkrat prizadene uporabnike, je strašno sporočilo "Ne morem vzpostaviti zanesljive povezave s strežnikom ". Ko se to zgodi, nam Android ne dovoli, da se povežemo s trgovino Google Play. Zaradi tega so številne prednosti pametnega mobilnega telefona onemogočene, ker nima dostopa do Googlovih strežnikov..

Ob neki priložnosti ste zagotovo dobili čudovito sporočilo, ki pravi nekaj podobnega "Ne morem vzpostaviti varne podatkovne povezave s strežnikom". Nekateri telefoni Android imajo to težavo in v primeru, da se vam je zgodila ali se vam dogaja in želite vedeti, kako jo rešiti, vam bomo v tem članku povedali, kakšne korake morate upoštevati pri pismo, da te drame ne bo treba več trpeti.

Pomembno je omeniti, da rešitev tega problema ni vedno enaka. Nekatere rešitve ne delujejo z vsemi mobilnimi telefoni. Zato vam povemo različne metode, da lahko uporabite tisto, ki vam končno omogoča povežite svoj mobilni telefon z Googlovimi strežniki.

Podobno boste morda morali opraviti dodaten postopek k temu. V primerjavi z alternativami, ki vam jih bomo pokazali spodaj, je povsem preprosto. Če pa se izvede, boste lahko pravilno nastavili trgovino Google Play in rešili številne težave, ki jih ustvarja.

Kazalo ()

  Kako odpraviti težavo s komunikacijo z Googlom?

  V nasprotju s tem, kar nekateri pravijo, za odpravo težave ne potrebujete korenskega dostopa. Glede na razloge za težavo obstajajo druge rešitve. Najboljši način za brezžično povezavo je preizkusiti različne možnosti, dokler ne najdemo vira napake.

  Morda ste pred kratkim namestili nov ROM, v odsotnosti nekaterih dodatkov pa povezava z Googlovimi strežniki. Poskusite prenesti .apk iz storitev Google Play. V mnogih primerih ta prenos težavo odpravi takoj.

  error-iniciar-sesion-android

  Drug zelo ponavljajoč se razlog za to vrsto napak je uporaba zastarelih varnostnih tehnologij. Obstaja nekaj aplikacij in orodij za Android, ki ne uporabljajo sodobnih varnostnih standardov. To lahko povzroči konflikte z operacijskim sistemom. Rešitev v teh primerih je dostop do računa Google Play iz računalnika in dostop do nekaterih aplikacij s te povezave. Ko izberete možnost za aktiviranje, poskusite znova dostopati s svojim mobilnim telefonom.

  Rešitve, ki jih lahko uporabite za vzpostavitev varne povezave Google

  Lahko se zgodi in pogosteje, kot si mislite. Razlogov je lahko več, morda nimate dobrega mobilnega podatkovnega signala, SIM deluje slabo, Wifi je odrezan itd. čeprav se včasih takšne težave običajno rešujejo z izjemno preprostimi rešitvami. Tukaj vam pokažemo, kako rešiti in odpraviti nekatere težave, ki jih lahko povzroči naprava Android.

  Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da v primeru uporabe mobilnih podatkov poskusite preveriti, ali lahko naredite kaj drugega, kar zahteva internet, če je mogoče nekaj, kar je povezano z Googlom, na primer preverjanje Gmaila itd. V primeru, da deluje, znova zaženite mobilni telefon. Prav tako bi bilo idealno, da spremenite povezavo. Če imate na voljo Wi-Fi, poskusite spremeniti, v primeru, da uporabljate Wifi, naredite obratno, preklopite na mobilne podatke in znova zaženite napravo.

  Datum je pomemben za telefone Android. Čeprav se zdi neumno, morate datum pravilno vnesti, da se izognete tovrstnim težavam in celo težavam s WhatsAppom. Torej preverite, ali je vse pravilno.

  Če pa se po naključju na vaši mobilni napravi prikaže sporočilo "Napaka 24 pri namestitvi WhatsApp ", je zelo verjetno, da boste morali najti rešitev, o kateri vam bomo povedali v tem članku..

  Druga stvar, ki jo lahko storite, je jasni podatki in predpomnilnik Googlovih aplikacij. Nekaj, kar deluje za številne aplikacije. Na primer, ko Facebook ne prikazuje slik ali deluje slabo, počistite predpomnilnik ali podatke, se znova prijavite in "Sveto sredstvo " vse deluje kot običajno in kot bi moralo. To naredite v Nastavitve> Aplikacije in izberete Googlove aplikacije, nato izbrišete podatke ali predpomnilnik ali vse, kar želite.

  Če ste korenski uporabnik

  Za tiste, ki so Super uporabnik, mora prenesti Aplikacija Root Explorer iz trgovine Play in po tem ga morajo odpreti, da izberejo zgoraj "pripni r / w kot r / o ". Zdaj kliknite na "Etc File " in morali boste odpreti "Host file ", poiskati naslov IP in simbol # postaviti naprej in to je to..

  V mojem primeru je bila s prvimi možnostmi, ki sem vam jih dal za brisanje podatkov ali spremembo povezave, rešena brez preveč težav. Preizkusite od najpreprostejših do najbolj zapletenih.

  Ti dve rešitvi sta tisti, ki ponavadi rešita težavo motečega "sporočila.Ne morem vzpostaviti zanesljive povezave s strežnikom". Če še vedno ne morete dostopati, nas kontaktirajte prek sporočil in nam sporočite, ali ste korenski uporabnik in kakšne spremembe ste nedavno izvedli v telefonu, da ugotovimo, ali lahko zaznamo, kdaj se je težava začela, zakaj in kako jo rešiti.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar