Glavni » android » Rešitev napake 'vaš brskalnik je v Androidu nekoliko zastarel

Rešitev napake 'vaš brskalnik je v Androidu nekoliko zastarel

AliExpress WW

MEGA je eno največjih spletnih mest, ki vaše datoteke gosti brezplačno, v oblaku in jih distribuira med druge uporabnike. Obstaja tudi dejstvo o neprimerljivo visoki hitrosti prenosa, tudi če se registriramo na uradni strani, bomo pridobiti veliko več prednosti in funkcionalnosti, saj je ta brezplačni račun in ne premium. Takrat se znajdemo v velikih težavah, ko zaradi te napake ne moremo prenesti "vaš brskalnik je videti nekoliko zastarel".

Kazalo ()

  Zdi se, da je vaš brskalnik nekoliko zastarel

  Vendar ima v teh časih preveč uporabnikov težave pri vstopu v MEGA.co.nz, kjer se pojavi napaka, kot je "Zdi se, da je vaš brskalnik nekoliko zastarel", potem veliko ljudi ostane, ne da bi si kaj naložili MEGA,  Zato smo prisiljeni, da vam ponudimo nekaj rešitev za to veliko težavo bodisi za mobilne naprave bodisi za osebni računalnik. To lahko rešite s prenosom protivirusnega programa.

  Zdi se, da je vaš brskalnik nekoliko zastarel, posodobite ga na najnovejšo različico ali preklopite na priporočen brskalnik

  Težava prihaja neposredno iz MEGA, ki ne omogoča prenašanja datotek, lahkih ali težkih, kljub temu da je napako lažje najti v datotekah s težkim prenosom. Če poskusimo prevesti besedilo, ki se pojavi, nam pove, "Vaš brskalnik je videti nekoliko zastarel, posodobite ga na najnovejšo različico ali spremenite v priporočen brskalnik ", v tem primeru bi bila rešitev namestitev novejše različice brskalnik ali pa ga preprosto spremenite v enega od drugih podprtih, saj postane pomembna zahteva za uporabo Storitev prenosa Mega.co.nz, To je namenjeno reševanju vseh težav s prenosom, zakaj ne morem prenesti mega.

  Toda dejstvo je, da ta težava izvira iz našega operacijski sistem je lahko Windows XP ali kasneje, tukaj odgovor na to težavo ni tako preprost in postane zapleten, ker je pred nekaj meseci Google nehal posodabljati in podpirati Windows XP in novejše različice sistema Windows, v tem primeru bi lahko bila rešitev uporaba drugega brskalnika, kot je for primer Opera, Mozilla Firefox, med drugim. V mojem osebnem primeru imam računalnik z operacijskim sistemom Windows XP in običajno uporabljam MEGA za prenos datotek z Mozilla Firefox brez težav, če težava ne izgine, znova zaženite Mozilla.

  Iz Mege ne morem ničesar prenesti

  Čeprav je pri mobilnih telefonih in napravah Android stvar drugačna, ker lahko brskalnik posodobimo z "Google Chrome ", kasneje pa bomo videli nekaj možnosti, pritisnite posodobitev in to je to. Za računalnik je drugače, ker moramo iti na glavno stran Google Chrome, Ne da bi morali izbrisati trenutno nameščeno različico, bi morali le klikniti prenos in se bo brez težav posodobil, kar je že rečeno, če imajo po operacijskem sistemu Windows XP, na primer Windows 7, v tem smislu Stran Google Chrome je napisana takole:

  //www.google.es/chrome/browser/desktop/ in če poskušate prenesti iz brskalnika Google Chrome v Androidu s strani Mega, vendar tega ne moremo storiti, lahko namestite aplikacijo Mobile iz Mega, kar nam bo omogočilo, da brez težav prenesemo težke ali lahke datoteke.

  Posodobljena na leto 2017, aplikacija veliko bolje upravlja s prenosom datotek vseh velikosti, kar daje prednost povezavi Wi-Fi, očitno bo, če imamo mobilne podatke, treba doplačati.

  Iz MEGA 2017 ne morem prenesti ničesar. Prenesite Mega:

  Če je napaka tako moteča "vaš brskalnik je videti nekoliko zastarel " Vztraja, najboljše je odstraniti program Google Chrome in znova zagnati napravo Android ali računalnik, odvisno od kod težava ob vklopu, aplikacijo znova prenesemo ali brskalnik zamenjamo za drugega, kot je Mozilla Firefox, zato poskrbite, da bomo lahko prenašali s te čudovite platforme.

  Kot že vemo Mega ponuja gostovanje v oblaku, to pomeni, da lahko katero koli datoteko naložite in delite z drugimi. In v tem postopku skupne rabe in prenosa lahko nastanejo težave, zlasti če brskalnik ni posodobljen.. 

  Pridobite potrebne posodobitve, Operacijski sistem bolj aktualna in naprava, ki lahko podpira težo in aplikacijo Mega, se bo izognila vsem vrstam težav.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar