Glavni » alibaba-info » Rešitev napake 'Ni mogoče najti ciljev za predvajanje vsebine v Chromecastu '

Rešitev napake 'Ni mogoče najti ciljev za predvajanje vsebine v Chromecastu '

AliExpress WW

Vaš računalnik ne more najti Chromecast ali se ne more povezati s to napravo? Takrat moraš vedeti, da imaš srečo, saj bomo naredili članek, po katerem naju uporabniki že dolgo prosijo. Če imate Chromecast in ste prišli tako daleč, se v brskalniku ali razširitvi Cast prikaže sporočilo "Ni mogoče najti nobenega cilja za pošiljanje vsebine v Chromecastu "..

Resnica je, da čeprav se vam zdi nenavadno, morate vedeti, da gre za precej pogost problem. V vsakem primeru, to sporočilo "Ni cilja za pošiljanje vsebine Chromecast "je precej pogost. V takem pogledu morate upoštevati, da vam bomo poskušali ponuditi nekaj rešitev, ki bi jih morali analizirati v teh primerih..

Kazalo ()

  Rešitve napake 'Ni mogoče najti ciljev za pošiljanje vsebine Chromecast '

  No, če ste nato naleteli na sporočilo Ni mogoče najti ciljev za pošiljanje vsebine v Chromecastu, morate najprej upoštevati, da obstaja več rešitev, ki jih je treba upoštevati v tem vrstnem redu:

  • Prepričajte se, da ste povezani v isto omrežje WiFi v katerem ste konfigurirali svojo napravo: morda se zdi nekoliko neumen nasvet, če pa niste povezani v isto omrežje WiFi, sporočilo ne bo izginilo. V resnici bi se Chromecast moral prikazati na televizorju z omrežjem WiFi, s katerim ste povezani, in mora biti enak. To je verjetno najpogostejša napaka v teh primerih.
  • Preverite, ali je Chromecast pravilno povezan s televizorjem: včasih ta doodle ni dobro povezan, saj morate pred nadaljevanjem poskrbeti, da vklopi luč in da ga je TV priključil.
  • Izklopite in vklopite televizor: Če s prejšnjimi koraki niste mogli rešiti težav, priporočamo, da znova zaženete televizor, saj na ta način odpravite številne težave.

  Če ste prejeli sporočilo Ni najdenih ciljev za pošiljanje vsebine v Chromecastu, priporočamo, da sledite vsem prejšnjim korakom, ki bodo v skoraj vseh primerih rešili morebitne težave. Poleg tega lahko poskusite svojo srečo, ko se poskusite povezati z drugim običajnim omrežjem WiFi ali znova zagnati napravo. Nikoli več ne bi smeli videti sporočila Ni najdenih ciljev za predvajanje vsebine v Chromecastu.

  Druge rešitve napake 'Za pošiljanje vsebine v Chromecastu ni bilo mogoče najti ciljev '

  Obstaja več načinov za odpravljanje napake 'Ni bilo mogoče najti ciljev za pošiljanje vsebine v Chromecastu ', kot smo že omenili. Ena od prvih možnosti, ki jo lahko naredimo, je, da preizkusimo navedeni obrazec, da rešimo najpogostejše težave, ki lahko povzročijo, da se naprave ne prikažejo. Če ne deluje, lahko zgoraj omenjene korake izvedemo ročno, kot tudi korake, ki jih bomo komentirali spodaj..

  Znova zaženite napravo Chromecast

  Edino, kar boste morali storiti, je odklopite vir, ki napaja napravo Chromecast in počakajte le nekaj sekund, preden ga ponovno priključite. Ko počakate, si bo mogoče ogledati napravo. Če ne, pojdite na naslednji korak.

  Prepričajte se, da so nastavitve naprave Chromecast pravilne

  V tem primeru se predlaga uporaba nameščene naprave Android ali iOS. Pri tem preverite, ali so nastavitve pravilne.

  S spodnjimi koraki se vrnete na prejšnjega

  Če ste prišli tako daleč, je to, ker vam ni bilo mogoče preveriti konfiguracije naprave, sicer vam ne bo treba nadaljevati. V tem primeru sledite korakom, ki smo jih že razložili. Druga možnost bo Tovarniška ponastavitev. Če ste morali to zagnati, se boste morali vrniti na drugo številko na tem seznamu.

  Poskusite oddati vsebino

  O tej možnosti je treba razmisliti le, če ste pri iskanju mobilne naprave že preverili konfiguracijo naprave in se prepričali, da je temu tako..

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar