Glavni » alibaba-info » Rešitev napake 'Poke se ustavi in ​​telovadnice izginejo v Pokémon Go '

Rešitev napake 'Poke se ustavi in ​​telovadnice izginejo v Pokémon Go '

AliExpress WW

Pokémon GO je japonska video igra z razširjeno resničnostjo za mobilne telefone iOS in Android. Namestitev Pokémon Go na kateri koli Android je zelo preprosta. To je brezplačna video igra, vendar v njej lahko opravljate manjše transakcije. Igra je sestavljen iz iskanja, lova in zajemanja likov iz sage Pokémon skrivanje na lokacijah v resničnem svetu in boj z njimi, kar vključuje fizično krmarjenje po mestnih ulicah za napredek.

Aplikacija vključuje element socialne interakcije, saj med drugim promovira fizična srečanja uporabnikov na različnih lokacijah v njihovih mestih, gozdovih, parkih. Kot smo že omenili, Pokemoni lahko lovijo ali iščejo kjer koli. Uporabnik aktivira igro in se na mobilnem zaslonu ozre, kje je, dokler se nekje ne pojavi Pokémon.

Nato ga morate zajeti s pomočjo "Pokeball ". Ulice resničnega sveta so v Pokémon GO predstavljene v obliki zemljevida, ki prikazuje, kje je igralec. Kaj je več, Zemljevidi Pokémon GO vključujejo različne PokeStops ki omogočajo spoznavanje muzejev, umetniških instalacij, spomenikov in zgodovinskih krajev.

Težava nastane, ko to opazijo številni igralci Pokémon Go PokeStops in telovadnice v Pokémon Go izginejo v zelo opaznem številu in niso prepričani, ali so bili zaradi napake po zadnji posodobitvi odpravljeni ali preprosto izginili na zemljevidu.

To zelo skrbi večino igralcev., še posebej za tiste, ki so imeli v bližini samo en PokeStop ali telovadnico, zato bodo morali zdaj veliko več hoditi, da bodo v enem.

Kazalo ()

  Zakaj se PokeStops in telovadnice ne prikažejo v Pokémon Go?

  To skoraj ni težava z združljivostjo s Pokémon Go, v nekaterih primerih preprosto to je napaka v Pokémon Go da pri igranju v kratkem času Pokeparadas in Gyms izginejo v Pokémon Go. Vendar vam ni treba skrbeti, ta težava je nekaj začasnega, kar ima rešitev. Napaka je programska napaka v določeni igri, ki negativno vpliva na njeno delovanje.

  Glede na njihovo stopnjo vpliva, lahko prepreči napredek v igri začenši s točke ali neposredno ne dovoli, da bi jo izvedli.

  S tem je preprosto tisto, kar morate storiti, da to popravite znova zaženite napravo in znova zaženite igro kot običajno, s to metodo je treba težavo odpraviti in Pokémon Go PokeStops se ponovno pojavi.

  Pokémon Go ne naloži PokeStops

  Če ponovni zagon mobilnega telefona in ponovno odpiranje igre ne odpravita težave, bi morali odstranite aplikacijo ter izbrišite predpomnilnik in podatke igre, znova zaženite mobilni telefon in se vrnite na prenesi pokemon go. To je najboljši način za odpravljanje morebitnih napak v igri, ne skrbite, da boste izgubili napredek, na primer nivo ali ujeti Pokémon, saj je ta shranjen v vašem osebnem računu na strežnikih Niantic, zato je ves vaš napredek dobro podprt.

  Če pa nobena od teh dveh metod ne deluje za odpravljanje težav v igri, boste morda morali začeti razmisliti o preklopite PokeStop saj je Niantic verjetno odpravil telovadnico ali PokeStop, v kateri ste bili včasih.

  To počne za namen dajte prednost nekaterim podjetjem, ki plačujejo za PokeStop, kot je Super Mercado Walmart, saj je odlična možnost za privabljanje javnosti na te kraje in na veliko bolj učinkovit način kot katero koli oglaševanje.

  Na splošno, ko Pokestands in telovadnice izginejo v Pokémon Go, vas ne bi smelo skrbeti za združljivost vašega mobilnega telefona, kajti če izpolnjuje minimalne zahteve za igranje Pokémon Go, je to lahko zgolj napaka, kot smo omenili zgoraj, ali v najslabšem primeru primerov, da Pokeparada ali telovadnica so bili trajno odstranjeni.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar