Glavni » alibaba-info » ? Partnerji AliExpress: Kaj je to? Kakšne so prednosti?

? Partnerji AliExpress: Kaj je to? Kakšne so prednosti?

AliExpress WW

Pozor: Če ste že kupili na AliExpressu, boste že nabrali članske točke. Lahko vidiš koliko točk in nagrad imate v tem oddelku.

AliExpress že nekaj časa poskuša zadržati svoje stranke s sistemom točk glede na stopnjo nakupov. V preteklosti je ta sistem pustil veliko želenega, zdaj pa ga to slavno spletno mesto poskuša posodobiti, da postane bolj razumljivo, zdaj pa bomo glede na raven nakupov člani srebra, zlata, platine ali diamanta.

Če na AliExpressu ne kupujete veliko, a želite dobiti popuste, si oglejte vodnik po kuponih. Poleg tega, da vam bomo dali promocijske kode, vas bomo naučili trikov za varčevanje.

V nadaljevanju bomo razložili prednosti partnerstva AliExpress in kako pridobiti več točk.

Stopnje članstva: nekoč in zdaj

Kot smo že povedali, to ni novo, kupci AliExpressa že dolgo nabirajo točke za svoje nakupe, ki jim dajejo različne ravni. Preden je bil rezultat razdeljen v 5 stopenj glede na zbrane točke.

Zdaj partnerski sistem deluje s 4-točkovnimi razponi in je veliko lažji. Razpon sega od srebrnih članov (med 1 in 100 točkami) do Diamantnih članov (z več kot 1500 točkami). Tako je veliko bolj intuitiven in ne potrebujete toliko točk, da dosežete najvišjo raven partnerjev.

Kako pridobiti točke AliExpress za povečanje članstva

Raven točk temelji na točkah, ki smo jih nabrali v zadnjih 12 mesecih, in vsak konec meseca se posodobi, tako da bo naš rezultat, če v zadnjem mesecu nismo bili aktivni, verjetno upadel. Pridobivanje točk je zelo enostavno in obstajajo trije načini.

Nakupne točke

Za nakup bomo prejeli točke (razen če izdelek vrnete ali če se ugotovi, da je transakcija zavajajoča). Dobite jih, ko potrdite prejem naročila. Za vsako naročilo boste prejeli 5 točk, ki so enake ali večje od 2 dolarjev (največ 5 točk na dan), prejeli pa boste celo dodatne točke za nakup izdelkov iz različnih kategorij istega dne.

Točke oboževalcev

Ker smo proaktivni na AliExpressu, dobimo nagrado, zato nas sistem točk nagradi z 1 točko za vsako oceno naših prejetih izdelkov in 1 točko za dnevno obiskovanje te spletne strani (z največ 10 točkami na mesec). Tudi če objavimo v klubu AliExpress, bomo prejeli 2 točki (največ 10 na mesec).

Bonus točke

Lahko jih dobite na prireditvah in posebnih promocijah, zato boste vse pogosteje videli promocije, povezane s tem točkovnim sistemom, 11. 11., božič ali vse vrste razprodaj..

Nagrade in kuponi partnerskega programa AliExpress

Toda dobra raven članstva ne bo le prednost pri naslednji prodaji te spletne strani o prodaji, prednosti bomo imeli tudi v preostalem delu leta, zaenkrat so koristi naslednje:

  • Srebrni in zlati člani: Darilo za rojstni dan, kuponi za obletnice, kuponi na ravni in tedenske vrhunske blagovne znamke.
  • Platinasti člani: Darilo za rojstni dan, kuponi za obletnico, kuponi na ravni, tedenske vrhunske blagovne znamke, ekskluzivne ugodnosti na prireditvah in hitra vračila kupnine.
  • Diamond Partners: Darilo za rojstni dan, kuponi za obletnico, kuponi na nivoju, tedenske vrhunske blagovne znamke, ekskluzivne ugodnosti na prireditvah, hitra vračila kupnine in omejeni dnevni kuponi.

Kot lahko vidite, sta si zelo podobni in obe zgornji stopnji imata več prednosti. Vsako od teh prednosti bomo pregledali, da boste vedeli, kaj lahko od njih pričakujete.

Darilo za rojstni dan

Za vaš rojstni dan vam bo AliExpress poslal osebno pozdravno sporočilo in vam na svoji spletni strani ponudil posebne popuste na izdelke vrhunskih blagovnih znamk. Za to morate svoj datum rojstva posodobiti v profilu AliExpress vsaj 2 dni pred rojstnim dnem.

Kupon za obletnico

Vsakič, ko je naša "obletnica registracije" (preteče se leta od datuma, ko smo se registrirali pri AliExpressu), bomo prejeli prilagojena sporočila in kupone za popust. Nekaj ​​podobnega darilom za rojstni dan in na voljo na vseh ravneh članstva.

Vrhunske tedenske znamke

Člani bodo našli dodatne popuste na priljubljene blagovne znamke AliExpress. Vsak teden bo platforma izbrala ugledno blagovno znamko, partnerji pa bodo imeli več popustov.

Kuponi ravni

Vsaka stopnja ima določen popust na izbrane izdelke, ki jih najdete v razdelku za partnerje. Srebrni člani imajo 5% popust, zlati člani imajo 8% popust, platinasti člani imajo 10% popust, diamantni člani pa 15% popust.

Ekskluzivni popusti na prireditve

V promocijah in prodajah platforme bodo člani zlata, platine in diamantov prejeli ekskluzivne popuste in kupone. Za izbrane izdelke boste lahko imeli ekskluzivne cene, kar je zelo zanimivo, še posebej na odličnem festivalu popustov AliExpress 11,11.

Hitro vračilo kupnine

Ta prednost je na voljo samo članom Platinum in Diamond, ki lahko zahtevajo hitrejše vračilo kupnine za nakup določene vrednosti. Člani Platinum lahko zahtevajo to hitro donosnost pri nakupih do 25 USD, člani diamantov pa pri nakupih do 100 USD.

Kako lahko izvem svojo raven partnerja AliExpress?

Če želite izvedeti, ali ste član srebra, zlata, platine ali diamanta, morate le odpreti "Moj AliExpress" in odpreti razdelek "Partnerski program", kjer si lahko ogledate vse prednosti in prednosti programa točk AliExpress. Če dostopate iz mobilne aplikacije AliExpress, morate samo odpreti "Moj račun" in poiskati prvo vrstico, kjer piše "partnerski program".

VIP članske ugodnosti in dan nagrad za člane

Partnerji AliExpress imajo vedno več prednosti. Zdi se, da ta program točk uspeva in platforma je videla dober način za nagrajevanje najpogostejših kupcev. Za člane je vedno več ugodnosti, kot je dan nagrad za člane, promocija s popustom, v kateri lahko najdemo ekskluzivne izdelke s popustom za člane. Obstaja pa tudi VIP program ugodnosti, s katerim lahko člani vseh kategorij dobijo več kuponov za popust in hitro pošiljanje. Najbolje je biti pozoren na glavno stran AliExpress in še posebej na partnerski odsek vašega računa, kjer lahko vedno najdete najnovejše novice.

Naše mnenje o članskem klubu AliExpress

Doslej partnerski program AliExpress ni imel veliko prednosti, vendar se zdi, da so se zdaj temu sistemu radikalno obrnili in lahko za kupce predstavljajo dobre prednosti. Sčasoma bomo zagotovo našli več promocij in popustov za partnerje AliExpress, zato ne pozabite pogosto vstopati ali oceniti prejetih izdelkov, da dobite več točk..

Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu: Želite dobiti več kuponov?

V našem razdelku z vadnicami boste našli več nasvetov in trikov za zanesljiv in varen nakup na AliExpressu. Dobro branje za začetek nakupovanja na tej slavni spletni strani je naš dokončni vodnik po AliExpressu, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti, preden kliknete gumb za nakup.

Je ta sistem točk AliExpress koristen? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

SaveSave

SaveSave

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar