Glavni » google » Športna kamera SJ7 Star 4K - dobra alternativa GoPro Hero 5?

Športna kamera SJ7 Star 4K - dobra alternativa GoPro Hero 5?

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Lepa kot samodejna kamera usb za pc kamero full hd 1080p 9 drift ghost 4k sj7 star nh35 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Novejša od samodejne kamere ip mini kamere sj7 star protivirusni dodatki dslr 9 pomišljaj usb Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Lepa kot sj7 star kamera mini prenosnik gamer domov španija tajni nadzor wifi Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Super vrednost kot komplet dodatkov za kamere za razvijalce skrivni video sj7 star wi fi Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Nov izdelek kot dodatna oprema za telekamero m365 ribiška kamera video sj7 star Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Originalna SJCAM SJ7 Star 4K športna kamera Ambarella A12S75 DV HD 2 "Zaslon na dotik WIFI Daljinski upravljalnik 30m Vodoodporna kamera 32G SD kartica darilo Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Najboljše darilo s telekamero na pc ventouse undefined ohišje nh35 cam 9 sj7 star Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Najboljše darilo s telekamero na pc ventouse undefined ohišje nh35 cam 9 sj7 star Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Kompaktna kamera JAKCOM CC2 Najboljše darilo z avto kamero wifi vohun prenosni računalnik igralna ura kamera 8 črna dodatna oprema sj7 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Izvirna SJCAM SJ7 Star Sports Camera 4K kamera HD 2.0 "Remote Water Screen Remote Waterproof Sports Action Camera Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

SJCAM je kitajska blagovna znamka, ki je odgovorna za izdelavo športnih in akcijskih kamer, pri čemer čim bolj prilagodi specifikacije s ceno, ki ne presega sto evrov. Toda pred nekaj meseci se je SJCAM odločil za vrhunsko kamero, SJ7 Star..

Ta kamera, ki snema v kakovosti 4K in z izjemno kakovostjo slike, zahvaljujoč ostrini in kakovosti barv, ki jih zajema. Skratka, vrhunska kamera, ki neposredno konkurira GoPro Hero 5 in Xiaomi Yi 4k.

Kakovost 4k zahvaljujoč senzorju in čipu

Nesporno kakovost slike SJ7 Star določata dva dejavnika: kakovost 4K in čip Ambarella A12. Eksplozivna kombinacija, ki je to napravo spremenila v zelo zmogljivo športno kamero. Ta čip je bil ustvarjen posebej za delovanje v tovrstnih slikovno usmerjenih napravah, uspeva mu obdelati 4K slike (2880 x 2160 pik) s hitrostjo 30 slik na sekundo.

Kot lahko vidite v videoposnetku, je stabilnost precej dobra in vidimo tudi kakovost. Ni pa edina stvar te kamere, ki izboljšuje kakovost, priložena je tudi senzorju Sony IMX117, ki je enak tistemu, ki ga je med drugimi tovrstnimi kamerami že uporabljal model GoPro Hero 4 Black..

Tako se njegova snemalna zmogljivost poveča, tako da za seboj ostane interpoliran 4K in ta ločljivost izvirno doseže. Poleg tega SJ7 vključuje elektronski stabilizator za bolj gladko in naravno zajemanje slik..

V primeru, da želimo to številko znižati, da bi dosegli tekočnost, je možno dobiti video v 2K (2560 x 1440 slikovnih pik) pri 60 sličicah na sekundo, Full HD 1080p (1920 x 1080 slikovnih pik) pri 120/60/30 sličic na sekundo in 720p (1280 x 720 slikovnih pik) in doseže nič manj kot 200 sličic na sekundo.

Ta kamera nam ponuja odlično kakovost tako v počasnem posnetku kot pri običajni hitrosti..

Oblikovanje

Ena najbolj značilnih stvari te blagovne znamke je, da trdo dela na svojih modelih, da bi se razlikovala od ostalih konkurenčnih blagovnih znamk. SJ7 Star ima pravokotno obliko in dva gumba na sprednji strani. Poleg tega je na zadnji strani opremljen z 2-palčnim zaslonom na dotik..

Na zgornjem robu je možen dostop do gumba za zajem, ki je idealen za posnemanje klasične izkušnje kamere, spredaj pa je gumb za vklop / izklop in dostop do nastavitev naprave..

LCD zaslon je od zadaj popolnoma otipljiv in omogoča ne samo opazovanje, kaj se snema / zajema, temveč tudi premikanje po vmesniku za spreminjanje različnih parametrov in dostop do galerije za ogled že ustvarjene vsebine..

Povezljivost

Kamera ima vgrajen čitalnik kartic micro SD, tako da lahko vse datoteke shranite v to napravo in jih nato premaknete v prenosnik ali tablični računalnik, da jih naročite. Omogoča najboljšo povezljivost WIFI, tako da lahko svojo izkušnjo takoj delite na družabnih omrežjih, da pridobite več privržencev in oboževalcev na Twitterju, Instagramu, Facebooku in YouTube..

Vgrajeni giro stabilizator stabilizatorja je kot nalašč za snemanje vaših gibljivih slik s potrebno stabilnostjo, da si lahko videoposnetek, ko je pripravljen, udobno ogledate. Je izdelek, združljiv s SJ Remote in zunanjimi mikrofonskimi sistemi. Idealno v primeru, da ga potrebujete za prostoročno uporabo in tudi v primeru, da potrebujete ojačitev za snemanje visokokakovostnega zvoka

Ena največjih pomanjkljivosti te kamere je njena baterija s 1.000 mAh apnejami, ki pa ima sicer približno 12 ur avtonomije, za športno kamero pa zelo redka.

Cena

To kamero lahko dobite v AliExpressu za približno 150 evrov brez dodatne opreme. Več kot primerna cena za fotoaparat, ki ima veliko podobnosti z GoPro Hero. Če jo želite kupiti z vso potrebno opremo, da jo lahko kadar koli uporabite, boste s klikom tukaj videli nekaj ponudb.

Poleg tega boste tukaj našli še veliko dodatne opreme za to kamero: za namestitev na armaturno ploščo avtomobila, zaščitne pokrove in podvodnike, stabilizatorje itd..

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar