Glavni » alibaba-info » Stoli Eames v AliExpressu: kot nalašč za vaš dom ali pisarno

Stoli Eames v AliExpressu: kot nalašč za vaš dom ali pisarno

AliExpress WW

V zadnjih letih je v naše domove vdrla nordijska dekoracija: topla in preprosta dekoracija, zaradi katere so naši domovi napolnjeni z lesnimi toni in svetlimi barvami. Eden ključnih kosov te vrste dekoracije je stol DSW, ki sta ga zasnovala Charles & Ray Eames, zakonski par, ki sta ga oblikovala arhitekt in umetnik. Čeprav je ta del iz leta 1950, je zdaj v središču pozornosti, ker je zelo udoben in lep stol. Razložili bomo, kako najti cenejše cene v AliExpressu.

Stoli Eames: v svoj dom vnesite nordijski pridih

A čeprav je stol DSW najbolj znan, sta zakonca Eames zasnovala tudi druge znane stole, ki jih uporabljajo notranji oblikovalci, saj vsi njihovi modeli sledijo elegantnemu dizajnu, ne da bi pri tem žrtvovali udobje. Večina vključuje naslon in sedež v istem kosu, s kovinskimi ali lesenimi nogami, ki jih navdihuje oblika Eifflovega stolpa. Čeprav stanejo izvirniki več kot 300 evrov, kot boste videli spodaj v AliExpressu, so zelo poceni.

Stoli DSW Eames

Kot smo že povedali, je to najbolj priljubljen stol Eamesovih oblikovalcev. Zaradi sveže in elegantne zasnove je idealen stol za jedilnico ali pisarno. Njegov hrbet in sedež sta narejena iz enega samega kosa plastike, na voljo pa je v različnih barvah. V AliExpressu se prodaja posamezno ali v paketu in ga lahko najdete ceneje kot v kateri koli drugi spletni trgovini, kot je Amazon, saj paket s 6 stoli stane le 120 evrov. Najdete jih s klikom tukaj.

Če se ti stoli zdijo zelo hladni ali neprijetni, je najboljši način, da jim daste več osebnosti in topline, nakup istega modela, vendar z vključeno blazino. Počutili se boste bolj udobno in razlika v ceni je zelo majhna, kot lahko vidite na tej povezavi.

Najmanjši v domu lahko zahvaljujoč tem majhnim stolom Eames uživajo tudi v toplem in modernem prostoru. Odlično jih lahko položite na mizo, v sobo, tako da lahko pustite oblačila

...

In tudi njegova cena je zelo dobra, kot lahko vidite tukaj.

Stoli Eames DAW z nasloni za roke

Veliko ljudi je, ki v jedilnico raje postavijo fotelje. Uspeh je, če želimo, da se gostje počutijo prijetno. Zato je stol DAW znamke Eames popoln: z estetiko, ki je zelo podobna prejšnjemu, mu daje toploto in eleganco vsakemu prostoru. Ko sedite na njem, boste začutili, da vas stol obdaja in pobere na svojem sedežu. Najdete ga na tej povezavi.

Visok stolček v stilu Eames

Če želite svoji kuhinji dati pridih topline, so ta blata kot nalašč, če imate kuhinjo z otokom, kjer se boste lahko usedli za zajtrk. Čeprav Eames tega blata ni oblikoval, je prilagoditev lepa in zelo praktična. Najdete jih s klikom tukaj.

Gugalni stol Eames RAR

Nič ni tako, kot da bi lahko sedel in začutil nežno zibanje stola. Eames so to dobro vedeli in zato so izdelali različico prejšnjega modela z gugalnim stolom pod imenom RAR. Kot vedno smo tudi v AliExpressu našli poceni alternative za ta poseben stol, kot lahko vidite na tej povezavi. Kot nalašč je za počivališče ali ga postavite ob posteljico, da lahko otroka zibate.

Stol Eames DCW

Čeprav je ta stol Eames manj znan, je edinstven in zelo eleganten stol, s katerim bodo vsi vaši gostje izstopali po dobrem okusu in znanju o dekoraciji. Izdelan iz vezanega lesa, s kompleksnim oblikovanjem, je ta stol oblikovalska ikona. Original se prodaja za več kot 1.000 evrov, zato, če si tega ne morete privoščiti, je ta replika, ki je na voljo na AliExpressu, odlična možnost. Najdete ga s klikom tukaj.

Eames fotelj

Končno je Eames oblikoval tudi fotelj z edinstvenim dizajnom. Je velik, zato bo kot nalašč za prostorno sobo, kjer je potreben del, ki izstopa. Izdelana je iz vezanega lesa in je dober primer tehnike modeliranja lesa, ki je obsedla ta par oblikovalcev. Najdete ga v tem iskanju in čeprav se morda zdi drag, originalni model stane več kot 6000 evrov.

Najboljše trgovine AliExpress za nakup stolov Eames

Na AliExpressu lahko najdete veliko stolov v slogu Eames, in čeprav smo vam pustili neposredne povezave do posameznih stilov, obstaja nekaj zelo zanimivih trgovin, ki ponujajo več modelov in številne prednosti pred ostalimi. Zato vam za nakup teh stolov puščamo naš izbor najljubših trgovin:

  • Trgovina Armelli - Trgovina AliExpress Plaza, kjer boste našli vse vrste poceni stolov Eames z nacionalno poštnino.
  • EGGREE trgovina - trgovina z mizami v modernem in funkcionalnem slogu z dostavo iz Evrope in ZDA.
  • Uradna trgovina SoBuy - Tu lahko najdete najrazličnejše pohištvo in stole z dostavo iz Nemčije.
  • DueHome Španija - Če iščete zelo poceni pohištvo in stole eames z dostavo iz Španije, ne pozabite pogledati tukaj.

Kako najti te stole Eames in drugo pohištvo s pošiljanjem iz Španije

Nakup na AliExpress iz Španije je zdaj lažji kot kdaj koli prej. Zahvaljujoč portalu AliExpress Plaza lahko najdemo vse vrste izdelkov z nacionalno poštnino. Tako se ne boste le izognili morebitnim carinskim stroškom, olajšali boste tudi pošiljanje, saj bomo naročilo prejeli v manj kot 5 koledarskih dneh, kar je rekorden čas. Torej, če želite te stole kupiti ceneje kot na kateri koli drugi spletni platformi (vključno z Amazonom), kliknite tukaj, da si jih ogledate.

Ne pozabite, da v AlixBlogu ne analiziramo samo najboljših izdelkov in trgovin na tej spletni strani, ampak vam želimo pomagati tudi pri varnem nakupu in prihranku denarja. Zato vam priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer boste našli naš najboljši nasvet, rezultat dolgoletnih izkušenj z nakupovanjem na tej spletni prodajni platformi. Dober povzetek je naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem lahko najdete vse, kar morate vedeti, če začnete kupovati na tej spletni strani..

In ti? Kje bi uporabili te čudovite stole Eames? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar