Glavni » google » Če odstranim WhatsApp, so moji pogovori izbrisani?

Če odstranim WhatsApp, so moji pogovori izbrisani?

AliExpress WW

WhatsApp je glavna aplikacija, ko govorimo o takojšnji komunikaciji v skoraj vseh državah sveta in resnica je, da ne sme manjkati v nobenem pametnem telefonu.

Kaj se zgodi z mojimi pogovori, ko odstranim WhatsApp
Oglejte si ta video na YouTubu

Vendar, v določenih trenutkih se uporabniki lahko zanimajo za njegovo odstranitev, in zato vam želimo spodaj pokazati odgovor na nekatere dvome, ki se lahko pojavijo v teh primerih.

Natančneje torej, odgovoriti želimo, kaj se zgodi z našimi pogovori, če odstranite WhatsApp, glede na to, da je veliko takih, ki verjamejo, da bodo klepeti za vedno izgubili.

Kazalo ()

  Če izbrišem WhatsApp, se klepeti izbrišejo?

  Najprej je treba povedati, da kadarkoli uporabljamo WhatsApp na pametnem telefonu, je to priročno bodimo previdni, da imamo dovolj notranjega prostora za shranjevanje kako varnostno kopirati pogovore.

  Na ta način, kot Ko odstranite WhatsApp in ga znova namestite na isti telefon, se običajno prikaže zaslon, ki nas vpraša, ali želimo obnoviti pogovore naših klepetov bomo imeli možnost, da to storimo. Med vsebinami, ki so običajno obnovljene v teh primerih, moramo govoriti o nekaterih, kot so fotografije, video posnetki, memi, besedila itd..

  Težava je v tem, da če pohitite in preskočite ta korak, boste videli, da klepetov ne morete obnoviti, zato si raje vzemite čas.

  Ali brisanje WhatsAppa izbriše moje pogovore?

  Pravično, če je tisto, kar vas zanima, ravno nasprotno, se pravi, da izključite pogovore ne da bi si ga lahko opomogli, na primer zato, ker boste prodali svojo napravo, je naš nasvet, da učinkovito izbrišete vse klepete, ne da bi se skrbeli za aktiviranje samodejnega varnostnega kopiranja, ki ga ustvari WhatsApp, da ne bomo izgubili vsebine.

  Če povzamemo, lahko ljudem, ki jih to skrbi, povemo, da ko odstranijo WhatsApp, na primer pri ponastavitvi na tovarniške nastavitve svojih naprav, po zaslugi teh varnostnih kopij bodo lahko obnovili vsebino klepetov in pogovorov.

  Celo, WhatsApp ima pri izdelavi varnostnih kopij različne možnosti, tako lahko izberete, ali želite, da se izvajajo dnevno, tedensko, mesečno in celo letno, glede na vaše udobje. Naše priporočilo je tedensko potrdilo, saj je dovolj, da je vse shranjeno, ne da bi morali vsak dan shraniti nove klepete..

  Ali ste lahko obnovili klepete WhatsApp s tem trikom, ki smo ga pravkar naučili?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar