Glavni » google » OnePlus 8 in OnePlus 8 Pro uhajata pred zagonom

OnePlus 8 in OnePlus 8 Pro uhajata pred zagonom

AliExpress WW

OnePlus je mlado kitajsko podjetje, ki ga je leta 2013 ustanovil nekdanji podpredsednik OPPO, ki v zadnjih letih ne preneha rasti s prihodki več kot 1.200 milijonov dolarjev. Poleg tega že širijo pogled na druge trge, ko so pred 6 meseci predstavili svoj prvi 55-palčni televizor z ločljivostjo 4K in z vgrajeno tehnologijo Android TV..

Je eno najpomembnejših podjetij v sektorju mobilnih telekomunikacijskih naprav in vsakič, ko se oglasi, so pozorni vsi potrošniki in tekmeci. Podjetje je nameravalo v prihodnjih dneh predstaviti svoje nove vodilne telefone, toda v času, ko je ohranjanje informacij pod ključem skoraj nemogoče, je uhajanje podatkov omogočilo poznavanje vseh lastnosti njegovih prihodnjih OnePlus 8 in OnePlus 8 Pro.

Iz tega članka je naš cilj analizirati te uhajajoče informacije in vam tako razložiti, kakšne prednosti in koristi bodo imeli ti novi telefoni, ki bodo kmalu na voljo na mednarodnem trgu.

OnePlus 8 in 8 Pro

Puščanje teh dveh telefonov je več fotografij in dve tabeli, kjer so določene številne njihove značilnosti. Trenutno ni filtrirana nobena dimenzija ali teža terminalov, zato bomo morali za takšne vidike počakati na uradni zagon.

Prvo, kar smo lahko videli na slikah, ki so se pojavile, je, da OnePlus 8 odpravlja zarezo, ki smo jo videli pri 7T, ali tehnologijo zložljive kamere 7t Pro.Zdi se, da se je v tej generaciji odločil za perforiran zaslon v zgornjem levem delu, kjer bo skrita sprednja kamera.

Druga estetska podrobnost je, da bo imel zaslon poleg tankega okvirja na vrhu in nekoliko širšega spodaj rahlo ukrivljen na obeh straneh. Senzor bralnika prstnih odtisov je pod zaslonom kot v veliki večini najnovejših pametnih telefonov višjega razreda..

Model OnePlus 8 bo naprodaj v treh različnih barvah: sijoča, črna in zelena. Različica Pro bo na voljo v barvah modra, črna in zelena.

Druga pomembna filtrirana podrobnost bo odpornost na vodo in prah. OnePlus 8 ima oceno IP53, ki ščiti pred nežnim prahom ali vodo, ki se spusti pod kotom 60 stopinj, kar bi ustrezalo uporabi v dežju, ni pa primeren za potopitev. Različica Pro pa ima IP68, ki omogoča potopitev v sladko vodo do 30 minut na največ globini enega metra in je zelo odporna na umazanijo in prah..

Najsodobnejši zasloni

Če bi morali katalogizirati kakovost teh terminalov samo po njihovih zaslonih, bi bili zapiski odlični.

OnePlus 8 opremi 6,55-palčni super AMOLED zaslon z ločljivostjo FHD + 2.400 x 1.080 slikovnih pik in osvežitvijo zaslona 90 Hz. Nekaj, kar zelo ceni vsak uporabnik, predvsem pa ljubitelji iger..

Različica Plus je boljša, saj ima 6,78-palčni zaslon super AMOLED z ločljivostjo QHD + 3.140 x 1.440 slikovnih pik in hitrostjo osveževanja 120 Hz. Ta zaslon bi bil trenutno med najboljšimi, ki jih najdemo na trgu telefonijo.

Snapdragon 865 s 5G in ogromno baterijo

Obe ekipi bosta prišli z zvezdnim procesorjem trenutka v Qualcomm Snapdragon 865. Ta podpira modem X55 z omrežji 5G, lahko pa tudi zmanjša to funkcijo na 4G, kar upamo, da se ne bo zgodilo, lahko pa se zgodi tudi v drugih državah. pro različico.

V drugih delih strojne opreme vidimo razlike, saj jo lahko v obeh različicah kupimo z 8 GB ali 12 GB RAM-a, vendar njena arhitektura ne bo enaka. OnePlus 8 bo uporabljal LPDDR4X RAM, ki je zelo učinkovit, vendar slabši od LPDDR5, ki je enak različici Plus..

Notranji pomnilnik bo v obeh primerih enak in izberete lahko 128 GB različico ali 256 GB različico s tehnologijo UFS 3.0..

Ker govorimo o terminalih različnih dimenzij in zmogljivosti, so tudi baterije. Različica 8 ima baterijo 4.300 mAh s sistemom za hitro polnjenje 30 W.

Različica Plus ima nekoliko večjo baterijo 4.510 mAh, ki je prav tako napolnjena s 30W polnilnikom, vendar lahko to stori tudi s tehnologijo IQ z enakimi zmogljivostmi in lahko izvede 3W povratno polnjenje za druge naprave. Nekaj, kar je zasnovano posebej za pametne ure ali druge brezžične polnilne terminale.

Dobre kamere, a ne najboljše

Pričakovati je bilo mogoče, da bi ti terminali v določenem trenutku lahko oslabeli in v tem primeru lahko rečemo, da imajo zelo dobre kamere, vendar nekoliko zaostajajo, če vidimo najnovejše predstavitve konkurenčnih podjetij. Vse to ob predpostavki, da je končni rezultat popolnoma enak filtriranju

Sprednja kamera bo v obeh primerih senzor s 16 milijoni slikovnih pik. V različici 8 jih bomo našli tri. kamere zadaj ena glavnih 48 milijonov slikovnih pik, druga 16 milijonov slikovnih pik in zadnja 2 milijona slikovnih pik. Kar bi lahko bila popolnoma širokokotna telefoto leča in makro.

V različici Plus so na voljo štirje senzorji, glavna kamera z 48 milijoni slikovnih pik, telefoto objektiv z 48 milijoni slikovnih pik, ultra širokokotni 8-milijona slikovnih pik in senzor globine 5-milijona slikovnih pik..

Zaključki

Če je vse doslej filtrirano res, se soočamo z dvema terminaloma, ki ustrezata cenam različic iz prejšnjih let, bo to zelo dobra možnost. Menijo, da lahko OnePlus 8 znaša približno 650 EUR, različica Plus pa 800 EUR. Ker pa trenutno obstajajo različne konfiguracije, bi lahko stavili na cene iz preteklosti.

Rečeno je, da bo uradna predstavitev 14. aprila, zato bomo videli, kaj velja za vse, kar je doslej pricurljalo. Če komaj čakate, da obnovite telefon s te povezave, lahko najdete odlične pametne telefone OnePlus.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar