Glavni » alibaba-info » Samsung A5 se NE vklopi ali polni [Quick Fix]

Samsung A5 se NE vklopi ali polni [Quick Fix]

AliExpress WW

Vsake tolikokrat mobilne naprave počnejo, kar hočejo, kajne? Resnica je, da bi morali delovati pravilno, vendar ne moremo preprečiti, da bi ob nekaterih strašnih razlogih v življenju imeli težave. Kaj aplikacija se ne namesti, Da se sami zaprejo, da se zaklenejo, da se niti ne vklopijo. To je nekaj številnih težav, s katerimi se lahko soočamo mobilne naprave, Na srečo se ne zgodijo prepogosto, toda ko se zgodijo, ne skrbite preveč, ker smo tu, da vam pomagamo rešiti, kot v primeru Samsung A5 ki se ne vklopi.

Samsung A5 se ne bo vklopil, kaj naj storim? Pomagamo vam rešiti to težavo
Oglejte si ta video na YouTubu

Kazalo ()

  Samsung Galaxy A5 se ne bo vklopil

  Če bi se vam zgodilo, da vi Pametni telefon Izklopil se je in se ni več vklopil, ne skrbite, v vsem je povsem preprosta rešitev. Poleg tega gre za nekaj, kar se zgodi prepogosto, lahko bi rekli pri napravah, ki imajo neodstranljivo baterijo. Zdi se moda, ki je podjetja ne želijo spustiti.

  Zagotovo se zgodi, da poskusite polnilnik priključiti na trenutni in celo na Pc in nikakor ne deluje. Način, kako odpraviti to težavo, ki je nedvomno glavobol, ni tako zapleten, kot si morda predstavljate, in mogoče jo bomo rešili brez večjih nevšečnosti..

  Samsung A5 se ne polni

  Ena izmed težav, ki jo imajo nekateri ljudje, je ta, da se mobilni telefon v danem trenutku izklopi in se ne vklopi nazaj, a ne samo to, toda ko se želi naložiti isto, se ne zdi, da se je, nikakor ne reagira.

  To je nekaj, kar se sicer ne zgodi prepogosto, vendar je v vseh pogostih, pravijo, da "Nenadna smrt"Je težava s programsko opremo, zato jo lahko hitro odpravite s kombinacijo gumbov zagon sile, zato vas ni treba vznemirjati ali skrbeti za več.

  Rešitev

  Prva stvar, ki jo bomo storili, ne glede na to, ali deluje ali ne, je, da pustimo mobilni telefon priključen na napajanje eno ali dve uri, ni pomembno, ali kaj vidimo ali ne. Po tem ga bomo s hkratnim pritiskom tipk poskušali prisiliti, da se zažene. Dom in moč, naj bodo takšni približno 30 sekund.

  Če ne deluje, moramo vstopiti v obnovitveni način, za to pritisnemo in pridržimo tipke za povečanje glasnosti + tipke za vklop / izklop +. Zdaj pa bomo šli neposredno v Sedaj ponovno zaženi sistem tako da se začne kot običajno.

  V primeru, da tudi to ne deluje in začutite le vibracije, a nič več kot to, poskusite namestiti novo firmware ali nekaj ROM po meri da spet deluje.

  Kot boste videli, reševanja te težave ni preveč zapleteno, saj je to mogoče storiti s programsko opremo, v oddaljenem primeru pa vam nobena od treh rešitev ne ustreza, v tem primeru bi se morali že obrniti na poklicnega tehnika za mobilne telefone, čeprav resno dvomim, da moraš priti do te točke.

  Moj Samsung A3 se ne bo vklopil ali polnil, kaj naj naredim?

  Samsung Galaxy A3 je eden najprivlačnejših modelov srednjega razreda, ki ga je korejsko podjetje lansiralo v zadnjem času, model, ki ima zaradi uspeha na trgu tudi več generacij.

  No, kot posledica tega ugotavljamo, da je veliko ljudi, ki so lastniki Samsung Galaxy A3, ki želijo vedeti, kako imeti boljšo uporabniško izkušnjo s to napravo, za katero se bo trenutno treba znebiti težav v katerem se pojavljajo.

  Specifično, želimo govoriti o tem, kako korak za korakom premagati nenadno smrt Samsung Galaxy A3.

  Samsung A3 se ne bo vklopil ali napolnil

  Najprej moramo v tem smislu reči to težave, povezane z nenadno smrtjo pametnih telefonov, naj bo to Samsung Galaxy A3 ali kateri koli drug, se lahko pojavijo tudi v napravah, ko so nove, zato si v nobenem primeru ne smemo zaupati.

  To se lahko zgodi istočasno, ko bolj kot karkoli izvajamo aplikacijo ali težko igro, čeprav je v nekaterih primerih tudi nenadna smrt brez očitnega razloga..

  Vemo, da Samsung Galaxy A3 trpi zaradi nenadne smrti, ker bo zaslon v bistvu popolnoma črn, medtem ko ga priključimo na polnilnik, lahko vidimo, da ni prikazan niti majhen odstotek napolnjenosti.

  Na srečo je možno oživiti Samsung Galaxy A3, zato vam pokažemo, kako to storiti.

  Rešitev Samsung A3, ki se ne vklopi, se ne polni ali vklopi

  Najprej, morate Samsung Galaxy A3 polniti približno eno uro, ne glede na to, da zaslon ne prikazuje ničesar, saj se bo v tem trenutku itak polnil. Po koncu polnilne ure se začne korak za korakom:

  • Pritisnite tipko za zmanjšanje glasnosti + Domov + Vklop za nekaj sekund, dokler se mobilni telefon ne vklopi
  • Ko se to zgodi, spustite gumb za vklop
  • Terminal bo prešel v način za obnovitev
  • Kliknite prvo možnost, v kateri piše Reboot system now (Znova zaženi sistem), ki bo znova zagnala operacijski sistem, da bo mobilni telefon deloval

  Tako bo vaš Samsung Galaxy A3 spet brez težav deloval, čeprav morate na enak način vedeti, da boste izgubili vso vsebino, ki je niste shranili, preden se zgodi nenadna smrt..

  Ali ste s tem trikom uspeli oživiti svoj Samsung Galaxy A3?

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar