Glavni » alibaba-info » Da, na AliExpressu lahko kupite najcenejšo "prepovedano" vojaško svetilko

Da, na AliExpressu lahko kupite najcenejšo "prepovedano" vojaško svetilko

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 3000 LM taktična LED svetilka Super svetla 5-načinna vojaška svetilka Led Svetilka Taktična svetilka Svetilka Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 TMWT XML-T6 10W ročna kompaktna vojaška stopnja povečave taktična LED svetilka. Troch Light za zasilno pomoč na prostem SOS Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Topcom 3W Zoomable UV Light 365nm 395nm LED UV Flashlight New Military Grade Tactical Ultraviolet Flashlight Lantern 18650 Torch Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Že nekaj časa med brskanjem po internetu vidim oglas za znamenito "vojaško svetilko, ki bo kmalu prepovedana v Španiji ". In to ne bi smel biti samo jaz, ker mi je nekaj prijateljev že povedalo, ali so videli znamenito svetilko, in mi reklo, da je vsaj v oglasu videti neverjetno..

Zdi se, da je ta slavna svetilka, promovirana pod imenom Lumify Tactical X9, postala dobro znana in ne samo v Španiji, temveč tudi v Čilu, Kolumbiji, Mehiki, Argentini

...

Torej je skupina AlixBlog raziskala, ali je res tako dobro. Bi radi vedeli, kaj smo odkrili? Smo ga našli na AliExpressu? Nadaljujte z branjem.

Katere lastnosti se obeta?

Očitno je najbolj presenetljivo velika moč te svetilke, ki jo lahko najdemo tudi na straneh, kot sta Amazon ali eBay. Obljubljene funkcije so naslednje:

 • Velika moč osvetlitve: zahvaljujoč svoji LED XML-T6, ki ima življenjsko dobo do 100.000 ur. Konveksni nagib notranjosti luči ponuja boljšo učinkovitost vira svetlobe.
 • Zložljiva svetilka: glavo lahko zasukate, da nekoliko spremenite križa in osvetlite na večji razdalji. Z drugimi besedami, funkcija povečave.
 • 5 svetlobnih načinov: Visoka / srednja / nizka / straboskopska / SOS, da se zadovolji povpraševanje ob različnih časih.
 • Hranjenje: Uporaba ene baterije 18650 (priložena) ali treh baterij AAA (ni priložena).
 • Enostaven ulov: ima majhnost. Izdelana je tudi iz aluminija, je antiabrazivna in odporna na vodo.

In vse to za približno ceno 30 EUR (čeprav v nekaterih oglasih izdajo stvari, kot je "v ZDA je to vredno 400 USD"). Zagotovo mnogi od vas mislite, da je zelo poceni, kajne? No, kot vedno v AliExpressu ga lahko najdemo še cenejšega, precej bolj smešnega v primerjavi s tistim, ki smo ga omenili, ali želite vedeti, kako ga kupiti za štiri dolarje?

Na AliExpressu poiščite znamenito «vojaško svetilko»

Iskanje slavne vojaške svetilke Lumify Tactical v AliExpressu je bilo več kot preprosto, le dostopiti morate do tega iskanja, da vidite, da obstaja veliko svetilk z enakimi značilnostmi in enakimi Lumify Tactical, vendar veliko cenejše.

Torej, čeprav je ta svetilka, ki se prodaja pod imenom Lumify Tactical, morda le kitajska svetilka z drugim imenom in odlično marketinško kampanjo, če pogledate povratne informacije kupcev AliExpressa, ki so jo kupili (in ki jim lahko popolnoma zaupate od so 100% resnične, ne kot druge strani, ki oglašujejo to svetilko), lahko preverimo, ali gre res za svetilko z zelo dobrim delovanjem. Povprečna cena te svetilke v AliExpressu je približno 5 EUR, prednost pa je tudi v tem, da je poštnina brezplačna ali zelo nizka, ne glede na to, ali ste iz Mehike, Španije, Kolumbije

...

Toda ta svetilka iz AliExpressa, ali ima enake lastnosti kot slavni Lumify??

Kot referenco bomo vzeli najbolje prodajano izmed njih, Alonefire E17, z več kot 26.000 prodajami na AliExpressu in oceno 4,9 od 5. Kot boste videli, se v komentarjih vsi kupci strinjajo, da je odlična svetilka, pregled te svetilke pa si lahko ogledate tukaj:

Značilnosti te svetilke so naslednje:

 • LED XM-L 6, ki mu daje izjemno moč in življenjsko dobo približno 100.000 ur.
 • Barvna temperatura med 5000K in 8300K (hladna bela barva).
 • 5 svetlobnih načinov (polna moč, srednja moč, nizka moč, straboskopska svetloba in SOS).
 • Funkcija povečave.
 • Poganja ga litij-ionska baterija tipa 18650 ali 3 baterije AAA.
 • Konveksna leča.
 • Ohišje iz aluminija.
 • Odporna proti zdrsu.

Če dobro pogledate, so popolnoma enake lastnosti kot znana vojaška svetilka Lumify Tactical, vendar za eno šestino cene. Je idealna svetilka za dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, pohodništvo, pohodništvo, lov, ribolov ali preprosto za nujne primere, ko potrebujemo močno svetilko, in za nekaj več kot 5 evrov.

Kako najti druge poceni svetilke na AliExpressu

Očitno je ta svetilka le ena izmed mnogih, ki jih lahko najdete na AliExpressu. Pravzaprav je ta spletna prodajna platforma kitajskega porekla odlična možnost, če iščemo svetilke. Če želite izvedeti več modelov, priporočam naš vodnik po poceni svetilkah (v resnici smo o tej svetilki že govorili v njej). V njem boste našli, kako najti poceni in kakovostne svetilke.

Poleg tega to ni edina svetilka z veliko močjo, ki jo najdete v AliExpressu, če želite poiskati podobne, morate le dostopati do tega iskanja. Vsi imajo slavni vodnik XM-L 6, ki je danes eden najmočnejših. Najbolj se prodaja ta, ki smo vam jo pravkar prikazali, našli pa boste tudi druge modele.

Nazadnje, če ste nov v nakupovanju na AliExpressu, ne pozabite, da imate na našem spletnem dnevniku razdelek z vadnicami, v katerih boste izvedeli, kako varno kupovati. Med njimi priporočam naš posodobljeni dokončni vodnik na AliExpressu, kjer lahko izveste več o tej spletni nakupovalni platformi kitajskega porekla, ali pa naš vodnik za iskanje zanesljivih prodajalcev, kjer vas naučimo zaznati najbolj prodajane na tej spletni strani.

In ti? Ste že slišali kaj o tej znameniti svetilki? Zanima nas vaše mnenje, spodaj nam lahko pustite komentar, ki pojasnjuje vaše izkušnje.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar