Glavni » google » Brezžični usmerjevalniki Wifi v AliExpressu: Xiaomi, Huawei in druge poceni blagovne znamke

Brezžični usmerjevalniki Wifi v AliExpressu: Xiaomi, Huawei in druge poceni blagovne znamke

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Usmerjevalnik Tenda AC23 AC2100 Gigabit 2,4G 5,0 GHz Dvopasovni 2033Mbps brezžični usmerjevalnik Wifi repetitor s 7 širšimi antenami širše Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Odklenjen usmerjevalnik Huawei 4G B818-263 Globalna različica Cat19 Do 1,6 Gbps Huawei LTE CPE WiFi 2,4G 5G usmerjevalnik z režo za kartico SIM Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Gigabitni usmerjevalnik Tenda AC11 AC1200 Gigabit 2.4G 5.0GHz Dvopasovni 1167Mbps brezžični usmerjevalnik Wifi repetitor s 5 visoko ojačanimi antenami Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Brezžični brezžični sistem Tenda MW6 Whole Home Mesh z brezžičnim usmerjevalnikom in repetitorjem 11AC 2,4 G / 5,0 GHz, daljinskim upravljalnikom APP Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Brezžični WiFi repetitor WiFi Extender 300Mbps usmerjevalnik WiFi ojačevalnik signala Wi Fi Booster daljnovod Wi-Fi Repeater Access Point Glejte najboljšo ceno Priporočeno Nº 6 Xiaomi Mi WiFi Range Extender Pro -EU PLUG (Wi-Fi Repeater Wifi Signal Cover Extender Repeater 2.4G Mi Wireless Black Router) Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Tenda Wifi usmerjevalnik AC10 / AC6 Dvopasovni 2,4 GHz 5 GHz 1167 Mb / s WiFi Repeater 128 MB DDR3 1 GHz CPU s 4 antenskimi omrežnimi razširitvami Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 5G WiFi Repeater Brezžični Wifi ojačevalnik Domači Wi-fi Ojačevalnik signala 1200Mbps Usmerjevalnik Wi Fi Long Range Extender Internet Ojačevalnik Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 9 KuWfi 4G Sim Card Wifi usmerjevalnik CAT4 150Mbps Brezžični usmerjevalnik CPE 4G LTE FDD / TDD Odklenjeni usmerjevalnik z zunanjimi antenami WAN / LAN RJ45 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 KuWFi nepremočljiv zunanji 4G CPE usmerjevalnik 150Mbps CAT4 LTE usmerjevalniki 3G / 4G SIM kartice WiFi usmerjevalnik za IP kamero / zunanja pokritost WiFi Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če se začnete utrujati od nepravilnega prejemanja internetnega signala v svoji sobi, saj imate na primer usmerjevalnik nameščen v dnevni sobi ali pa imate težave z računalnikom, tablico ali mobilnim telefonom pri sprejemanju in pošiljanju podatkov na vaš dom oz. pisarno in mesečno plačujete mesečno naročnino za internetno povezavo in brezžični usmerjevalnik Wifi, rešitev za rešitev vaše dileme.

Med drugimi vprašanji nas vprašate, ali so te naprave učinkovite, koliko stanejo in kako delujejo: v tem priročniku AlixBlog pregledamo vse te koncepte in še posebej najpomembnejšega: kje ga kupiti po najboljši ceni. V tem primeru vam sporočamo, da boste v AliExpressu našli najcenejše brezžične usmerjevalnike Wi-Fi na trgu, med njimi pa odlično ponudbo Xiaomi, Huawei in drugih znamk (znanih ali belih), da boste lahko izbrali svoj izdelek glede na značilnosti ali ceno, med drugimi filtri. To je nekaj najbolj prodajanih, najdete jih tukaj.


Prednosti in vrste brezžičnih usmerjevalnikov WiFi

Ta naprava deluje kot zgolj repetitor, vreden odvečnosti, ponavlja nov in ojačan signal, ki je kot izvirni signal brez popačenj. Če se povežete z najbližjo dostopno točko, ki ima najmanj motenj, boste vedno dosegli boljše rezultate. Poleg tega je njegova namestitev zelo preprosta. Po nekaj preprostih korakih, opisanih v videoposnetku, ki ga boste videli spodaj, bi ga prilagodili in povezali z vašim omrežjem.

Ti usmerjevalniki ponujajo širšo pokritost s pasovno širino 2,4 GHz in večjo hitrost z manj nasičenosti s pasom 5 GHz. Z možnostjo oddajanja v pasu 5 GHz je mogoče doseči veliko manj preobremenjenosti in doseči večje hitrosti s hkratno uporabo več kanalov, s čimer se zmanjšajo motnje in šum, ki bi lahko vplivali na delovanje brezžičnega omrežja.

Razlike med domačim usmerjevalnikom, omrežjem 2,4G in omrežjem 5G

To je eno najpogostejših vprašanj pred nakupom tega izdelka. Če imate doma ali v pisarni usmerjevalnik Wifi, usmerjevalnik, ki podpira optično vlakno, ali enega od originalnih, običajnih in aktualnih ADSL od vašega telefonskega podjetja ali ste ga kupili sami, morate vedeti, da bo brezžični usmerjevalnik Wifi ojačajte signal, to pomeni, da bo hitrost, ki bo dosegla želeno napravo, veliko večja. Ta nova naprava tiska z večjo hitrostjo prenosa in nalaganja, kar je več kot priporočljivo za povezave z motnjami ali šumom.

Večina osnovnih usmerjevalnikov, ki jih zagotavljajo operaterji, oddajajo signale v zelo nizkofrekvenčnem pasu, približno 2,4 GHz, in ponavadi povzročajo težave, napake, nasičenost ali omejen obseg hitrosti. To se zgodi, ker praviloma delujejo v pasu, ki ga uporabljajo tudi druge tehnologije, na primer mikrovalovne pečice ali brezžične miši. Te naprave ovirajo signal in zmanjšujejo hitrost in doseg brezžičnega omrežja.

Kako kupiti brezžične usmerjevalnike na AliExpressu

Kot že veste, obstajata dva načina, kako priti do zadevnega izdelka. Ena, prek iskalnika. Neposredno z vnosom izrazov „wifi usmerjevalnik“ in dveh iz kategorij, ki jih AliExpress uporabniku da na voljo na levi strani zaslona. V širokem naboru obstoječih brezžičnih usmerjevalnikov AliExpres po kategorijah boste videli, da obstajajo različne blagovne znamke: od kitajskih belih znamk do usmerjevalnikov Xiaomi in Huawei, najbolj zahtevani in po katerih ste nas najbolj prosili..

Usmerjevalniki Xiaomi

Že veste, da vedno mislimo na vas in zato, da ne izgubljate časa, na tej kitajski platformi izberemo vse obstoječe usmerjevalnike Xiaomi. Kliknite Xiaomi Mi Wifi in odpeljali vas bomo do njih. Tu boste našli tudi najnovejše in najnovejše modele kitajske znamke.

Če ne veste ali ste pozabili, vas opozarjamo, da je Xiaomi vodilna kitajska multinacionalka v tehnoloških izdelkih. Mnogi ga povezujejo le s trgom telefonov Android, vendar ta znamka izdeluje druge pripomočke in dodatke po zelo ugodni ceni in odlične kakovosti, na primer zunanje baterije za mobilne telefone. Zato govorimo o uveljavljeni in zanesljivi franšizi, ki ima v nekaterih primerih neposredno prodajo v Španiji, zato je naročilo v 3-5 dneh mogoče pri vas doma..

Huawei usmerjevalniki

Druga znamka, ki je več kot veljavna za povezavo z optičnim usmerjevalnikom na polno hitrost, je Huawei. Ta kitajski proizvajalec ima na trgu različne modele usmerjevalnikov Huawei. Ker je na AliExpressu skoraj 3000 referenc, smo izbrali tri vrste, ki so med kupci zelo sprejemljive:

  • Huawei E220
  • Huawei E5776
  • Huawei B683

Druge znamke brezžičnih usmerjevalnikov Wifi

In če vam nobena od zgornjih naprav ni všeč, naštejemo nekatere druge znamke, ki so več kot sprejemljive in na voljo na AliExpressu. Kliknite jih in popeljali vas bomo do njihovih referenc ?

  • TP POVEZAVA
  • D-Link

Nekaj ​​najbolj prodajanih / trgovin za brezžične usmerjevalnike na AliExpressu

Med kitajskimi prodajalci te odlične platforme so boljši in slabši. Da bi bili prepričani v nakup, je to nekaj najbolj zanesljivih in varnih trgovin, saj so jih uporabniki AliExpressa cenili in ocenili. Če iščete poceni brezžični usmerjevalnik, so nekateri izmed njih idealni za naročanje.

  • iTechnology (5 diamantov)
  • Xiaomi Smart Technology (1 krona)
  • Comfast (2 diamanti)

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar