Glavni » alibaba-info » Poceni retro oblačila: ta trgovina AliExpress vam bo všeč

Poceni retro oblačila: ta trgovina AliExpress vam bo všeč

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 Elegantna afriška obleka Ženske obleke z dolgimi rokavi na sredini do teleta z dolgimi rokavi Obleke z visokim pasom 3xl Delovne obleke Obleka Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Elegantna afriška obleka Ženske obleke z dolgimi rokavi z dolgimi rokavi na sredini teleta Obleke z visokim pasom 3-krat Delovne obleke Obleka Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Poletna afriška obleka z visokim pasom Vintage Retro 2020 Mesh Patchwork Midi obleka Elegant Office Office Lady Dress Vestiods Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Ženske pisarniške obleke Vintage ovratnik s cvetličnim potiskom Obleka z visokim pasom Plus velikost Jesen Zima Obleka z dolgimi rokavi Lady Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. Ženske Črna Vintage Obleka Patchwork A-linija Casual ovratnik Peter Pan Pisarna Preppy Style Gothic Obleke Moda Pomlad Jesen 2020 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Afriška ženska obleka Navadna plisirana vintage obleka Lady Buttons Pockets Čipkane ženske pisarniške obleke Vestidos Party Mid-Tele Jesen Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Enobarvne ženske korejske japonske črtaste obleke Vintage Obleke Office Ženske poletne obleke s kratkim rokavom z visokim pasom Srednje tele Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 8 Ženski puloverji Casual Elegant OL Velik jopič iz debelega revera Moški moški Pomlad Topel Vintage volneni topi Dolgi pletenine Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 Plus Size 3xl Ženske obleke z volančki Poletne afriške kratke srednjeveške obleke Falbala Obleka Office Office Lady Elegant Party Vesner Vestiods Glejte najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Modna dolga ženska obleka Vintage potiskan barvni blok Puff Sleeve Maxi Dress Robe Femme Vestiods 2020 Obleke na plaži Retro Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Kot vam vedno povemo na našem blogu, je AliExpress odlična možnost za nakup oblačil, saj bomo cene na prodajnih mestih našli vse leto. Če pa ste ljubitelj vintage, pin-up oblačil ali oblačil v stilu petdesetih let, vas še posebej zanima nadaljevanje branja, saj bomo danes govorili o trgovini Retro Moda, do katere lahko dostopate s klikom tukaj. Ta trgovina je specializirana za oblačila v vintage slogu po neverjetno nizki ceni. Pravzaprav številne trgovine tukaj kupijo in nato prodajo svoje obleke in krila za dvojno ceno..

Vintage oblačila v trgovini Retro Moda

Na tem spletnem prodajnem portalu je veliko trgovin z oblačili v vintage slogu, vendar je trgovina Retro Moda ena najboljših in ne samo zaradi dobre ocene. Traja manj časa kot druge trgovine z oblačili AliExpress, dovolj, da dokaže, da je prodajalec, ki mu zaupate, vendar to pomeni tudi, da ima cenejše cene kot druge veteranske. Najbolje je, da vstopite v njihovo trgovino in si začnete ogledovati najrazličnejša oblačila, vendar bomo pregledali vse, kar najdete, da boste lahko brez izgube časa šli neposredno do svojih najljubših oblačil..

Elegantne in priložnostne obleke

V vintage trgovinah ne morete spregledati oblek, oblačil, značilnih za tisto dobo, ki še danes zelo uspešno uspevajo. Zato lahko v tem oddelku vaše trgovine najdete skoraj 200 različnih oblek.

Najbolj prodajne so tiste iz letnika, za njihov eleganten in laskav kroj. Najdete jih gladke, z originalnimi odtisi, s čipko

...

So moji najljubši, ker nikoli ne gredo iz mode. Toda v njegovi trgovini boste našli najrazličnejše obleke, oprijete, ležerne, maxi obleke

...

Ne glede na vaš slog, če v vaši garderobi ne manjka čudovite obleke, priporočamo, da se ustavite v tej trgovini.

Zelo laskavi topi in bluze

Našli smo tudi razdelek z bluzami in topi, v tem primeru boste našli veliko vzorcev in večina so oblačila za pomlad in poletje. Odlično se kombinirajo s kavbojkami ali krili in tako dajo pridih sloga osnovnemu oblačilu. Najboljša od vsega je njegova cena: vrhove od 5 evrov najdete s klikom tukaj.

Vintage krila za vse okuse

Je še ena najpogostejših trgovin v vintage trgovinah, najboljše pa je, da so idealne za vse velikosti, saj jih lahko najdete od S do 4XL. Ta vintage krila so poleg tega, da so zelo poceni, zelo enostavna za kombiniranje: potrebujete le osnovni vrh na vrhu, da dosežete videz, ki ga lahko prilagodite vsem priložnostim..

Natisnjeni kombinezoni za poletje

Čeprav ta oblačila nimajo vintage sloga, so zaradi vzorca najpogosteje uporabljena oblačila, ko se začne vročina, popolnoma kombinirajo udobje hlač in lahkotnost obleke, jih je enostavno kombinirati in zelo poceni, kot lahko vidite s klikom tukaj.

Spodnje perilo

Za konec je pozornost pritegnil ta odsek trgovine Retro, poln zelo elegantnih in izvirnih intimnih oblačil. Stezniki in spodnje perilo najdete v klasičnem in vintage slogu. Najboljše od vsega je, da so zelo poceni, pravzaprav bi ta ista oblačila lahko našli v trgovinah v vašem mestu za dvojno ali trojno ceno, zakaj ne bi kupili neposredno od njihovega izvora in prihranili denar? Izogibajte se posrednikom, tako da jih kupite neposredno na tej povezavi.

Nasveti za pravilno oblikovanje velikosti pri nakupu oblačil na AliExpressu

Čeprav nas nakup spletnih oblačil lahko vrne nazaj, se splača znižati popuste, ki jih najdemo na straneh, kot je AliExpress, s presenetljivim razmerjem med kakovostjo in ceno. Pravilno ravnanje ne more biti lažje: preprosto si oglejte opis oblačila in poiščite tabelo meritev, kot je ta, ki jo lahko vidite spodaj. Najbolje je primerjati z merami vašega telesa, pri oblekah in krilih je bolje izmeriti podobno oblačilo, da boste lahko videli, ali se prilagaja vašemu telesu ali bo prekratko..

Ne pozabite, da se velikosti oblačil med različnimi trgovinami AliExpress spreminjajo, tako kot se v vsaki državi razlikujejo, zato je najbolje, da si ogledate meritve in se ne ravnate po številki ali črki. Če želite več informacij, priporočamo, da preberete naš Vodnik za pravilno postavitev velikosti na AliExpress, več nasvetov in trikov pa najdete tudi v našem razdelku z vadnicami.

Kako varno kupovati na AliExpressu

Čeprav v tem primeru govorimo o zanesljivi trgovini po oceni in komentarjih kupcev, ste morda isto obleko našli v drugi trgovini, bo zanesljiva ali je bolje, da jo kupite v trgovini Retro Moda? Najbolje je, da analizirate rezultat in komentarje druge trgovine, da preverite, ali je zanesljiv. Če ne veste, kako to storiti, priporočamo, da preberete naš vodnik za iskanje zanesljivih prodajalcev na AliExpressu, ta vodnik je del našega razdelka z vadnicami , ki ga priporočam tudi za obisk.

In ti? Kaj pa vintage oblačila iz Retro trgovine na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar