Glavni » google » Poceni roboti za čiščenje oken v AliExpressu

Poceni roboti za čiščenje oken v AliExpressu

AliExpress WW

Nikoli več vam ni treba čistiti oken, se vam morda zdi sanjsko, zdaj pa je to lahko resničnost zahvaljujoč novim robotom za čiščenje oken na trgu. Do zdaj so bile te vrste strojev tako drage, da so jih uporabljali samo v čistilnih podjetjih, vendar smo na AliExpressu našli zelo poceni robote. Če že imate svoj robotski sesalnik, ki vam pomaga očistiti tla, zakaj ne bi dobili tega čudovitega pripomočka, ki vam bo omogočil, da zapustite okna kot nova?

Najboljši poceni roboti za čiščenje oken na AliExpressu

S temi roboti za čiščenje oken bomo lahko brez težav očistili okna, zato je dober nakup, če imamo težka ali zelo velika okna. Do zdaj so bili nedostopni, saj jih v trgovini ni mogoče najti za manj kot 200 evrov, v AliExpressu pa za skoraj polovico, kot lahko vidite tukaj. Analizirali bomo najboljše ob upoštevanju njihove cene in značilnosti.

Alfawise čistilo za okna: raznolikost in kakovost

Roboti za čiščenje oken znamke Alfawise so najbolje prodajani zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo. Najbolje prodajan je Alfawise S60, saj je ta model mogoče najti za nekaj več kot 100 evrov, zaradi česar je zelo dostopen robot za zasebne domove. Vključuje inteligenten sistem za čiščenje, ki zazna okenske okvirje in izbere, kateri izmed treh vzorcev je najprimernejši. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku je mogoče upravljati na daljavo in je popolnoma prilepljen na steklo. Za delo mora biti zaradi varnosti priključen na tok in pritrjen na neko mesto, čeprav v primeru izpada napajanja sistem UPS, ki mu zagotavlja majhno baterijo, preprečuje padec..

Če imate nekoliko več proračuna, ima ta znamka tudi druge zelo zanimive modele, kot je robot Alfawise Win660, ki ga najdete s klikom tukaj. Je zelo učinkovit in tih, saj ne presega 65db in lahko 1 kvadratni meter očisti v manj kot 2,5 minutah. Upravljate ga lahko z daljinskim upravljalnikom ali prek mobilne aplikacije. Najboljše od vsega je, da njegova kvadratna oblika omogoča doseganje vseh vogalov.

Toda za zelo podobno ceno je zelo zanimiv tudi robot Alfawise WS-860, ki med drugimi novostmi vključuje brezkrtačni motor ali žiroskop. Hrup je zmanjšan na 60 dB, njegova krpa iz mikrovlaken pa zagotavlja učinkovitejše čiščenje tako na suhem kot na mokrem. Na tej povezavi ga najdete za približno 150 evrov.

Robot za čiščenje oken Covace: poceni in učinkovit

Covace je kitajska blagovna znamka, ki izdeluje robotske sesalnike po nizki ceni, med svojimi izdelki pa ima tudi čistilo za okna z več sto razprodajami in pozitivnimi komentarji, ker je poceni in učinkovita. Ima samodejno zaznavanje okvirja, nadzor proti padcu, 5.600 Pa sesanja, zahvaljujoč močnemu motorju, žiroskopu in načrtovanju poti čiščenja. Njegova cena je nekaj več kot 100 evrov, skupaj z Alfawise S60 sta dva najcenejša robotska sesalnika in si po lastnostih zelo podobna. Najdete ga s klikom tukaj.

Roboti za čiščenje oken Hobot: vrhunska zmogljivost

Ta znamka ima odlične robote za čiščenje oken, čeprav jih večina presega 200 evrov. Te robote razlikuje od ostalih, da jim njihov laserski senzor omogoča zaznavanje robov, saj lahko očistijo tudi steklo brez okvirjev in da je večino njih mogoče upravljati tudi iz mobilne aplikacije. Njegov senzor tlaka omogoča nastavitev moči in tlaka glede na umazanijo na steklu. Kvadratni meter lahko očistijo v samo 2,5 minutah.

Čistilo za steklo Cecotec: pošiljanje iz Španije

Če nas berete iz Španije, so roboti za čiščenje oken Cecotec morda najboljša možnost, saj jih lahko kupite z nacionalnim prevozom prek njegove uradne trgovine AliExpress Plaza, do katere lahko dostopate od tukaj. Obstajajo 3 različni modeli, ki stanejo med 140 in 250 evri približno, kot lahko vidite na tej povezavi.

Najbolj varčen je robot za čiščenje stekla Conga Windroid 870, ki ima dve krožni ščetki, ki se premikata po celotni površini stekla. Njena tehnologija umetne inteligence omogoča izračun najboljše poti čiščenja in zaznavanje meja oken. Ima 3 programe čiščenja in s svojim gumbom "dvakrat" bo robot dvakrat zapored očistil steklo, da očisti tudi najbolj trdovratno umazanijo. Njegov sistem UPS preprečuje, da bi padel, ko mu zmanjka energije, saj ima vgrajeno baterijo z avtonomijo 20 minut.

Preostala dva modela Cecotec, Winrobot Excellence in Excellence 970, sta kvadratne oblike, ki omogoča doseganje ovinkov in sta si po lastnostih zelo podobna: 4 načina čiščenja (z vzorci N in Z) in vibrirajoči zgornji bris za drgnjenje in odstranjevanje trdovratne umazanije. Poleg čiščenja tudi suši steklo, zahvaljujoč 5-stopenjski tehnologiji Advance Clean: za profesionalne rezultate navlažite, drgnite, drsite, obrišite in posušite. Razlika je le v tem, da sta oba izboljšala umetno inteligenco, ki omogoča izračun poti, vendar jih model Excellence 970 izračuna še bolje.

Roboti za čiščenje oken s pošiljanjem iz Španije

Kupovanje na AliExpressu za kupce v Španiji postaja vse lažje in lažje, saj lahko prek portala AliExpress Plaza najdemo prodajalce z nacionalnim skladiščem, ki ponujajo vse vrste izdelkov. Dober primer so čistila za steklo podjetja Cecotec, visokokakovostne evropske blagovne znamke. Če pa želite poiskati bolj poceni robote za čiščenje oken z nacionalnim pomorskim prometom, jih lahko najdete s klikom tukaj. Pri nakupu iz Španije bomo nakup prejeli v manj kot 5 delovnih dneh in brez carinskih težav.

Več nasvetov in trikov v naših vadnicah

V našem blogu smo poleg analiziranja najboljših izdelkov, ki jih lahko kupite na AliExpressu, v naših vadnicah zbrali najboljše nasvete in trike za nakup na AliExpressu in drugih spletnih straneh za prodajo. Od vodnikov za iskanje kuponov za popuste do sledenja vašim paketom in naročilom vam razložimo vse, kar morate vedeti za nakup od začetka do konca.

In ti? Kaj menite o teh robotih za čiščenje oken AliExpress? Zanima nas vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar