Glavni » google » Robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3, je boljši od Roborocka?

Robotski sesalnik Xiaomi Viomi V3, je boljši od Roborocka?

AliExpress WW

Doslej so bili najboljši robotski sesalniki Xiaomi tisti, ki jih ima njegova partnerska znamka Roborock. Vendar je blagovna znamka Viomi, ki slovi po svoji liniji ekoloških izdelkov, pravkar lansirala zelo zanimiv robotski sesalnik, gre za Viomi V3, zelo popoln in poceni robotski sesalnik. Analizirali bomo njegove značilnosti in kako najti cenejšega na AliExpressu.

Viomi V3: značilnosti tega robotskega sesalnika v AliExpressu

Zunaj ima Viomi V3 zelo minimalističen slog, na zgornjem delu sta le 2 gumba in je na voljo v črni barvi. V premer meri 35 centimetrov in visoko 9,5 centimetra. Na vrhu bomo našli tudi LDS laserski zaščitni stolp.

Navigacijski sistem in moč sesanja

Zahvaljujoč temu LDS laserju in njegovemu algoritmu SLAM lahko Viomi V3 ustvari virtualne zemljevide našega doma in načrtuje čiščenje poti. Zato ste lahko mirni, saj ta robotski sesalnik popolnoma očisti vaš dom in niti vogala ni več za čiščenje..

Ima do 12 senzorjev, ki vam omogočajo navigacijo, da se izognete oviram: žiroskop, senzor proti trku, senzor proti padcu, senzor tipa rezervoarja, senzor preproge

...

Če menite, da je nizka cena tega robota njegove komponente, se motite, saj je večina japonske proizvodnje, na primer motor NIDEC ali baterija Samsung.

Poleg pametne navigacije ima dovolj moči, da ničesar ne pusti za seboj. Ima sesalno moč 2.600 Pa. Izbiramo lahko med 4 nivoji moči: tihi (600 Pa), standardni (1.000 Pa), močni (1.500 Pa) in največji (2.600 Pa).

Sestavni deli in čistilni sistem

Na dnu najdemo 4 senzorje proti padcu, sprednjo krtačo s tremi nogami in glavno centralno krtačo s silikonskimi in cedrovimi trakovi, ki so zelo podobni Roborocku. Njegova velika kolesa japonske izdelave omogočajo enostavno premikanje in premagovanje ovir do 2 centimetra.

Viomi V3 ima 3 rezervoarje: 550 ml poln rezervoar, 550 ml rezervoar za tekočino in mešani rezervoar za čiščenje in čiščenje hkrati, 300 ml za odpadke in 200 ml za vodo. To nam omogoča popolno prilagoditev čiščenja. Filter za trdne usedline je tipa HEPA in vključuje bakreni in srebrni ionizacijski sistem za odstranjevanje do 99% bakterij.

Njegov sistem za čiščenje je zelo zanimiv, posnema ročno premikanje z vzorcem čiščenja tipa "Y" za čiščenje v globino, čeprav lahko izberemo tudi vzorec tipa "S". Njegov električni nadzor pretoka vam omogoča, da med čiščenjem izberete 3 stopnje vode, poleg tega pa imajo mopi veliko površino in se v enem prehodu bolje očistijo.

Avtonomija in nadzor mobilne aplikacije

Novi robotski sesalnik Viomi V3 ima zmogljivo baterijo Samsung 4.900 mAh. V tem času lahko brez prekinitev očistite do 150 minut, kar ustreza 250 kvadratnim metrom. Napolni se v približno 4 urah in pol. Ko je baterija skoraj prazna, se lahko vrnete na polnilno osnovo in nadaljujete s čiščenjem na isti točki, ko je popolnoma napolnjena..

Pomemben del teh novih inteligentnih robotskih sesalnikov je možnost, da jih lahko nadzorujete prek njihove mobilne aplikacije, v tem primeru aplikacije Xiaomi Mi Home. Z njim lahko načrtujemo čiščenje, označujemo navidezne ovire, označujemo prepovedana območja, konfiguriramo moč ali stopnjo čiščenja

...

Najbolj zanimivo je, da si lahko zapomni do 5 različnih zemljevidov, zato je idealen za večnadstropne domove. Različne sobe lahko označimo in na vsak zemljevid shranimo prilagojene nastavitve. Ustvarite lahko tedenske rutine čiščenja, da bo vaša hiša vedno čista.

Kako najti najcenejši Xiaomi Viomi V3 v AliExpressu

Ta robot je na mednarodnem trgu ostal povsem neopažen, vendar se lahko s tem novim modelom začne uveljavljati v domovih po vsem svetu. Predvsem zaradi svoje cene, saj ima ob upoštevanju njegovih značilnosti zelo ugodno ceno. S klikom tukaj ga najdete v AliExpressu.

Skratka, ali je Xiaomi Viomi V3 boljši od Roborocka?

Brez dvoma nas je Xiaomi Viomi V3 presenetil s svojimi lastnostmi. To je robotski sesalnik, ki lahko čisti zelo učinkovito. Med pozitivnimi točkami najdemo njegovo veliko sesalno moč (2.600 Pa), velike rezervoarje (do 550 ml za čiščenje).

Njegov sistem za čiščenje je veliko boljši od večine robotskih sesalnikov, saj ima elektronsko krmiljenje pretoka vode in ga lahko drgne v Y-vzorcu, ki posnema ročno čiščenje za boljši rezultat. Poleg tega HEPA filter z ioni odstrani do 99% virusov in bakterij.

Med njegovimi negativnimi točkami najdemo, da ima mešani rezervoar, čeprav ima dobro zmogljivost, če uporabimo en sam rezervoar, nižjo prostornino kot kateri koli Roborock. Je nekoliko glasnejši in tudi njegova glavna krtača ne plava.

Skratka, Viomi V3 ima zelo zanimive lastnosti, ki bi lahko še izboljšale robotske sesalnike Roborock, njegova cena je nižja, zaradi česar je zelo zanimiva možnost, pa čeprav se Roborock, čeprav nimajo toliko moči, vedno izkaže za učinkovitega in trajna.

Več nasvetov in trikov za nakupovanje na AliExpressu

Če želite izvedeti več robotskih sesalnikov, imamo v našem blogu analize različnih modelov Roborock in kako jih najti na AliExpressu. Najdete lahko tudi več informacij o robotskih sesalcih Cecotec Conga. AliExpress je ena najboljših platform za nakup tovrstnih izdelkov, saj se izogibamo, da bi posredniki prihranili denar.

Če imate vprašanja o varnem nakupu na tej prodajni platformi, imamo v našem blogu razdelek z vadnicami, v katerih razlagamo najboljše nasvete in trike: kako lahko varno plačate, kako dolgo trajajo pošiljke, kako pridobiti kupone in popusti

...

Zdaj poznate ta novi robotski sesalnik Viomi V3, kaj mislite? Mislite, da je dobra alternativa Roborocku? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar