Glavni » google » Sesalnik Roborock S6 MaxV, ustvarjen za izboljšanje najboljših

Sesalnik Roborock S6 MaxV, ustvarjen za izboljšanje najboljših

AliExpress WW

Roborock S6 velja za najboljši robotski sesalnik na trgu danes, toda z lansiranjem Roborock S6 MaxV je s tem konec. Običajno je, da ko prevladujete v komercialnem sektorju, vsakih 12 mesecev predstavite nov izdelek, ki izboljša sedanjega, da bi okrepili blagovno znamko in dosegli veliko več kupcev. Podjetje Roborock je bilo zelo pozorno na zahteve potrošnikov in se je odločilo izboljšati svoje najboljše robote z vsem, kar je uporabnik prosil..

In posluh potrošnika je eden od razlogov za uspeh tega podjetja, ki je bilo ustanovljeno pred šestimi leti na Kitajskem in se je specializiralo za raziskave, razvoj in proizvodnjo robotskih sesalnikov. Mnogi uporabniki jih povezujejo s Xiaomi, vendar so odgovorni za to, da nas obvestijo, da niso in da je kitajski velikan v lasti le 12% njihovih delnic. Toda to razmerje je običajno, saj uporabljajo mednarodno platformo Xiaomi, da dosežejo vse konce sveta.

Kako inovativen pa je Roborock S6 MaxV? No resnica je, da da, in po tej analizi smo prepričani, da bo postala eden vaših najljubših izdelkov..

Roborock S6 MaxV

Čeprav si Roborock S6 deli ime z njim, so razlike med obema modeloma zelo pomembne. S6 MaxV je prvi robotski sesalnik z vgrajeno dvojno kamero, ki ne samo zazna, temveč tudi prepozna, kaj je pred njim, da se mu izogne ​​ali približa. To, kar se zdi očitno, je zelo pomembno, ker bo sistem nenehno ocenjeval, ali gre za stvari, ki so običajno ali naključno, da bi učinkoviteje izsledili njihove poti in zaznal, ali nekaj vsebuje tekočino ali lahko obarva, ko se robot dotakne, na primer iztrebki našega ljubljenčka.

Zasnova modela S6 MaxV je neprekinjena s trenutnimi roboti na trgu in izstopa le z dvojno kamero, za katero smo trdili, da jo ima na sprednji strani. S krožno obliko so njegove dimenzije v širino in dolžino 35,3 krat 35 centimetrov, višina 9,65 centimetra, kar je zelo priročno za enostavno obvozništvo pohištva in brez težav doseganje pod posteljami in kavči.

Njegova lastna masa je 3,7 kilograma, kar je mogoče povečati, saj ima posoda za odpadke prostornino do 460 mililitrov, prostornina rezervoarja za vodo pa 297 mililitrov. A po zaslugi motorja, ki ga ima, bo tudi, ko bo poln in tehta okoli 4,5 kilograma, lahko premagal neravnine do višine do 2 centimetra..

Nekaj, kar je nadvse praktično, če imamo med prostori v hiši različne vrste tal ali ko imamo sredi prostorov preprogo ali kabel..

Čistoča in avtonomija

Ta robot ni preprost sesalnik, saj poleg tega, da absorbira prah s sesalno močjo 2.500 paskalov (idealno za dlako hišnih ljubljenčkov), toda po navedbah proizvajalca ustvari največ 67 decibelov, uporablja tudi vrtljivo krtačo, da pride do vogalov zaradi svoje krožne oblike lahko predstavlja problem.

Če dodamo krpo, bo po čiščenju vso umazanijo iz sob opravljal funkcije čiščenja.

Ta način čiščenja je zelo učinkovit zaradi filtra E11, ki ga nosi in ki lahko v skladu z veljavnimi varnostnimi standardi zajame do 95% delcev umazanije. Z enim potezom bo odstranil umazanijo in očistil tla.

Za to delo potrebujete primerno baterijo, zato ima baterijo 5.200 mAh, ki jo lahko napolnite v 6 urah. Njegova avtonomija je odlična, saj lahko čisti približno 3 ure, kar bi ustrezalo površini 300 kvadratnih metrov sesanja ali 250 metrov čiščenja.

Akumulatorski sistem je inteligenten, saj bo vedno izračunal delo, ki ga je še treba opraviti, in polnjenje, ki ostane, če potrebuje več napolnjenosti, kot ga ima, se samodejno vrne v polnilnik, da ima dovolj energije za dokončanje naloge. Nekaj, kar je cenjeno, saj se nam ne bo treba zavedati, če mu zmanjka baterije.

Dve kameri in dober procesor

S6 MaxV poganja procesor Qualcomm APQ8053, ki je za 50% boljši od čipa, uporabljenega v S6. To mu omogoča, da se nauči, kaj počne pri posameznem delu, poleg tega pa mu njegova tehnologija, ki temelji na proučevanju deset tisoč resničnih slik, omogoča prepoznavanje predmetov, da se jim izogne, Roborock tudi obvešča, da lahko ta sistem za identifikacijo celo zaznati iztrebke živali, da ne bi umazali robota ali hiše z nadlego, ki bi to povzročila.

Logično vsega tega procesor ne more narediti sam in zato integrira dve kameri. Poleg tega, da zazna predmete, ki so visoki več kot 3 centimetre, imajo senzor LIDAR, ta tehnologija je odgovorna za merjenje razdalj in velikosti stvari z izračunom, koliko časa traja, da se vrne svetloba, oddana senzorju, kot da bi so bili tehnologija sonarja, vendar namesto preslikave z zvokom to počne s svetlobo.

Poleg kamer ima infrardeči senzor, da lahko deluje brez svetlobe, zato mu ni problem delovati v največji temi..

Drugo udobje tega robota je enostavna interakcija, ki jo ima uporabnik z mobilnega telefona, da lahko vidi, kje je delal, katere površine ni očistil in zakaj so bili predmeti. Obvesti nas tudi o zajetem območju in uporabnik lahko navede, katerih površin ni treba čistiti, v kakšnem vrstnem redu ali s kakšno metodo..

Sobni sistem, ki se pojavi v aplikaciji, je samodejen in se ustvari s prvim prehodom. To dosežemo z zmožnostjo upravljanja do 30 slik na sekundo, ki jih imajo kamere.

Koliko bo to stalo? in kdaj ga lahko kupimo?

Roborock je ob uvedbi obvestil, da bo izdelek na evropski celini na voljo junija. Izklicna cena bo 649 €, če pa komaj čakate ali gre ta čudoviti robot na proračun, lahko od tu preberete analizo Roborock S6 z nižjo ceno, a tudi z zelo dobrimi lastnostmi.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar