Glavni » google » Roborock S5 Max: najnovejši robotski sesalnik Xiaomi z izjemno vrednostjo za denar

Roborock S5 Max: najnovejši robotski sesalnik Xiaomi z izjemno vrednostjo za denar

AliExpress WW

V zadnjih letih je Xiaomi spodbujal prodajo svojih robotskih sesalnikov Roborock, ki so bili zelo cenjeni zaradi njihove odlične vrednosti za denar. Zadnja dva modela v prodaji sta bila Roborock S50 in Roborock S6 z impresivnima lastnostma, ki sta postala najboljša alternativa robotskim sesalnikom Roomba podjetja iRobot. Danes predstavljamo novi Roborock S5 Max z zelo konkurenčno ceno. Tukaj razlagamo njegove značilnosti in kako ga ceneje kupiti na AliExpressu.

Značilnosti novega robotskega vakuuma Roborock S5 Max

Novi Roborock je zasnovan za čiščenje brez omejitev, zahvaljujoč izboljšavam v avtonomiji in zmogljivosti rezervoarjev. Poleg tega mu je mogoče dodati več urnikov in omejitev kot njegovi predhodniki, zaradi česar je vaš popoln zaveznik za celoten načrt čiščenja ker se nič novega ne more upreti novemu Roborocku S5 Max.

Soočeni smo z robotskim sesalnikom z a minimalistična oblika na voljo v črni ali beli barvi. V zgornjem delu bomo našli laserski senzor v osrednjem delu in nekaj gumbov, ki nam omogočajo hiter vklop. Na dnu najdemo njegova kolesa, ki lahko premagajo do 2 centimetra ovire, stransko krtačo in osrednjo krtačo iz dvojnega materiala (silikona in ščetin), ki je primerna za vse vrste tal, vključno s preprogami in dlako hišnih ljubljenčkov. To krtačo lahko razstavite za enostavno čiščenje.

Nekaj, po čemer je Roborock zaslovel, so njegovi senzorji, saj je bil to prvi ekonomičen robotski sesalnik, ki je vključeval laserski senzor. V novem S5 Max najdemo 14 senzorjev (med katerimi najdemo merilnik pospeška, števec kilometrov, infrardeči, kompas

...

) in navigacijo z lasersko podprto LDS + SLAM. Robot lahko nemoteno deluje zaradi 32-bitnega štirijedrnega procesorja, ki lahko analizira virtualni zemljevid, da zazna ovire in ustvari najučinkovitejšo pot. Njihov Prilagodljivi algoritmi omogočajo 15% hitrejše čiščenje kot prejšnji modeli.

Njegova sesalna moč je 2.000 Pa, zahvaljujoč močnemu ventilatorju (vrti se pri 1.500 vrt / min) pa lahko sesalnik celo dvigne sklad, zato lahko učinkovito sesajo katero koli vrsto tal ali preproge in sesajo majhne prašne delce, Ostanki hrane ali dlaka hišnih ljubljenčkov v enem samem prehodu. Njegova baterija s 5.200 mAh omogoča doseg do 180 minut, kar je pol ure več kot pri predhodnikih.

Kar zadeva usedline, se je trdna snov zmanjšala s 480 ml svojih predhodnikov na 460 ml novega Roborock S5 Max. rezervoar za vodo se je povečal s 140 ml na 290 ml, kar vam omogoča čiščenje z enim rezervoarjem do 200 m², kar je enakovredno čiščenju 65 m² tal 3-krat. Izboljšan je sistem čiščenja, zdaj lahko pretok vode izbiramo glede na vrsto tal in stopnjo umazanije. Njegova izredno natančna peristaltična črpalka črpa samo potrebno vodo in se izogiba lužam in nesrečam.

Druga težava, ki so jo odkrili pri čiščenju vakuumskih robotov, je ta, da ko robot vlaži krpo, krpa preneha pritiskati na tla in zato ne čisti pravilno. Zato novi Roborock S5 Max vključuje a 300 g vzmeti, ki pritiska na krpo in pravilno čisti od začetka do konca. Pred zaključkom čiščenja robot prekine dotok vode, tako da krpa suha prispe na polnilno postajo.

Kot pri vseh sedanjih robotskih sesalcih je tudi njegova mobilna aplikacija ključnega pomena za njegovo programiranje, čeprav je lahko tudi tako nadzor prek glasovnih pomočnikov. Preko aplikacije Mihome lahko sproti preverimo stanje sesalnika, si ogledamo zemljevid čiščenja, razporedimo čiščenje, ustvarimo navidezne ovire, izberemo nivo vode za čiščenje

...

Robot se vrne na polnilno osnovo in lahko nadaljuje tam, kjer je končal, dokler čiščenje ni končano. Njegovo vzdrževanje je preprosto, saj je mogoče vse njegove ščetke razstaviti za čiščenje in filter očistiti z vodo.

Roborock S5 Max vs Roborock S6 vs Roborock S50: kar je boljše

Zdaj, ko poznate Roborock S5 Max, zagotovo razmišljate o nakupu robotskega sesalnika Roborock. No, trenutno so najboljši modeli znamke Roborock S5 Max, ki smo ga pravkar analizirali, in njegovi predhodniki: Roborock S6 in S50. Najnovejša izdaja Roborocka ima več prednosti pred svojimi predhodniki:

  • Še 30 minut avtonomije zaradi visoke učinkovitosti čiščenja in novih algoritmov.
  • Večji rezervoar za vodo, idealen za velike hiše.
  • Nastavljiva gladina vode za čiščenje, pomembna, kadar imamo doma različna tla.
  • Njeno glavno krtačo lahko odstranite za čiščenje in odstranjevanje dlak in drugih ostankov.
  • Navidezne ovire je mogoče programirati tako za sesanje kot tudi za čiščenje.

Roborock S5 Max vs Cecotec vs iRobot Roomba: zakaj izbrati Roborock

Drugo vprašanje, ki se lahko pojavi, je, ali izbrati Roborock, se odločiti za iRobot Roomba ali kupiti Cecotec Conga. No, čeprav smo v zadnjih mesecih videli, kako so Cecotec Congas obnovili z zanimivimi novicami, je njihova prodaja omejena na nacionalni trg, prav tako pa se je Xiaomi izkazal za eno najbolj zanesljivih blagovnih znamk v poceni vesolju. Kar zadeva iRobot, imajo zelo dobre zmogljivosti, vendar ima Roborock zelo podobne lastnosti po polovici cene.

Kako najti Roborock S5 Max v najboljšem času na AliExpressu (tudi iz Španije)

Trenutno obstaja veliko spletnih strani, na katerih lahko najdemo robotske sesalnike Xiaomi Roborock, vendar je eden najboljših načinov varnega nakupa, hkrati pa prihranek denarja, prek AliExpress, kjer lahko poleg tisoč pooblaščenih prodajalcev najdemo tudi uradna trgovina podjetja Roborock z lokalnimi skladišči v Rusiji, Španiji in na Poljskem, do katerih lahko dostopate od tukaj. Če želite videti pri drugih prodajalcih, si lahko ogledate tudi to povezavo.

Če pa nas preberete iz Španije, imamo za vas odlične novice, in sicer je, da ima večina prodajalcev lokalna skladišča v različnih delih sveta in v Evropi, zlasti v Španiji, kjer je veliko nakupov. Če kupite Roborock S5 Max z nacionalnim prevozom, boste pri enem od teh prodajalcev, ki jih najdete tukaj, dobili svojega robota v rekordnem času in brez carinskih težav. Preko AliExpress Plaza lahko najdete več izdelkov z domačo dostavo.

Če imate vprašanja o nakupu na tej znani spletni prodajni platformi, imamo v našem blogu poleg analize najboljših izdelkov in novic tudi razdelek z vadnicami, v katerih razlagamo nasvete in trike za varen nakup. Če začnete kupovati in ne veste, kako deluje to spletno mesto, vam priporočamo, da začnete z našim dokončnim vodnikom po AliExpressu, ki vsebuje povzetek z vsem, kar morate vedeti za nakup od 0.

In ti? Kaj menite o robotskih sesalcih Roborock? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar