Glavni » google » Pisni povzetek ali pregled filma Hitri in drzni 8 - Kje je bil posnet in proračun

Pisni povzetek ali pregled filma Hitri in drzni 8 - Kje je bil posnet in proračun

AliExpress WW

Hitri in drzni 8 je eden izmed obrokov v najpomembnejših akcijskih sagah v zgodovini kinematografije, z najboljšo glasbo, najboljšimi slikami in zadnjim filmom, ki je na velika platna prišel iz te zgodbe. Danes se bomo malo pogovorili o povzetku hitrega in besnega 8. In to je to mnogi naši bralci želijo izvedeti več o različnih zapletih filma, predvsem vedeti vse, kar nam omogoča vedeti, kaj se med zgodbo zgodi, če tega nismo videli.

Kazalo ()

  Hitri in drzni 8 Povzetek filma

  Dobro, pogovorimo se malo o zgodbi Hitrih in drznih 8. Najprej moramo povedati, da se začne, ko Toretto in Letty odideta na medene tedne na Kubo, nato pa se prikaže lokalna oseba, ki mu pove, kaj naj do. je dolžan avtomobil po predhodnem dolgu njegovega bratranca. Dom Toretto predlaga dirko in kdor jo zmaga, lahko obdrži avto drugega, in čeprav je naložen in ne dobi avtomobila, pusti dolg plačan in si prisluži spoštovanje domačinov.

  Pisni povzetek ali pregled filma Hitri in drzni 8 - kje je bil posnet in proračun
  Oglejte si ta video na YouTubu

  Kasneje se Toretto sreča z Cypher, ki ga izsiljuje, naj se vrne na delo kot zločinec, tako da mora v želji po višjem poslanstvu izdati vso svojo družino. Poskrbeti morate za obnovitev EMP, naprave, zaradi katere bo Hoobsa pustil v zaporu. V zaporu Hoobs sreča svojega sovražnika Ian Shaw, nekdanji britanski atentator na posebne enote, s katerim se združi, da bi našel Toretta. Da bi jo našli, bodo uporabili zanj posebej ustvarjen program Ojo de Dios..

  Toda Toretto je veliko hitrejši in mu uspe obdržati Božje oko s Cypherjem, takrat se odkrije resnična zarota Torettove izdaje, to je, da je Cypher ugrabil svojo nekdanjo partnerico Eleno in sina Marcosa, česar pa niti ne Na začetku se je zavedal tudi sam Toretto. Torej se ekipa odloči, da bo pomagala Torettu, in se na ta način preselijo v New York, kjer dobijo svoje avtomobile., medtem ko Cypher daje novo poslanstvo Torettu, če v tem ne spodleti.

  Novo poslanstvo Cypherja v Fast and Furious 8

  Cypher mu ponovno podeli misijo in to je, da namerava jedrski napad, čeprav za to potrebuje kodo, ki jo je sposoben pridobiti samo Toretto. V preganjanju Toretto ustreli Iana Shawa in ta lik naj bi bil ubit. Letty tudi lovi Toretta in mu vzame aktovko, a ko poskuša z njo pobegniti, ugotovi, da ji grozi prijatelj Cypherja, zato ga zapusti, da se ne ubije.. Na žalost lopovi ubijejo Eleno, mamo njegovega sina, zato se Toretto priseže, da se ji bo maščeval..

  Že na koncu filma vidimo, kako Shaw poskuša vrniti Torettovega sina skupaj z bratom in materjo, ki se odločijo, da mu bodo v zvezi s tem pomagali. Seveda, vse to, medtem ko mali nima pojma, kaj se v tistem trenutku dogaja. Cypher z padalom pobegne iz letala in tam mu izgubimo sled. Vendar najdemo srečen konec, v katerem vsi prispejo do skupne zgradbe, kjer Toretto spozna svojega sina, ki se mu je v čast lika Paula Walkerja odločil dati ime Brayan..

  Kje je bil posnet in proračun za Fast and Furious 8

  Vzdrževanje franšize za snemanje v krajih "eksotično"(kot sta Dubaj in Rio de Janeiro) januarja 2016, je bilo napovedano, da Universal prosi za odobritev vlad ZDA ZDA in Kuba za snemanje filmov v slednjem. To je prvi film, posnet v državi po približno 50 letih. Začelo se je v Havani, glavnem mestu Kube, in se maja preselilo v Cleveland v Ohiu. Kolegijski fotograf Stephen F. Windon je za seboj pustil galerijo impresivnih slik. Snemanje je potekalo tudi v Atlanti in New Yorku. Proračun za produkcijo filma je znašal 250.000.000 USD, končna zbirka pa 1.236.005.118 USD.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar