Glavni » google » Rezervni deli za mobilne telefone v AliExpressu: zasloni na dotik, LCD, deli za iPhone, Samsung in druge znamke

Rezervni deli za mobilne telefone v AliExpressu: zasloni na dotik, LCD, deli za iPhone, Samsung in druge znamke

AliExpress WW

AliExpress je postal ena izmed najbolj priljubljenih platform za prodajo vseh vrst mobilnih delov na debelo in drobno, vključno z zasloni za mobilne telefone, pa tudi druge dele za vse vrste znamk telefonov. Vprašali ste nas, ali so prodajalci na tej kitajski spletni strani imeli na zalogi nadomestne dele za iPhone in nadomestne dele za Samsung, obstajajo pa tudi številni drugi proizvajalci.

Mobilni deli AliExpress so znani po nizki ceni, kakovostnih delih ter veleprodaji in prodaji na drobno, zato tisti ljubitelji (ali trgovine), ki so namenjeni pritrditvi telefonov na najbolj znane, gredo lahko v paketu kupovati zaslone na dotik in druge dele. In če želite preprosto naročiti kos, ga boste lahko kupili tudi individualno. V tem iskanju lahko najdete najbolj prodajane nadomestne dele na AliExpressu, preverite lahko nizko ceno vseh.

Zasloni za mobilne naprave v AliExpressu

Brez dvoma so najuspešnejši deli nadomestni deli za zaslone na dotik, saj boste v AliExpressu zaslone telefonov našli po zelo ugodni ceni. To pomeni, da če morate zaslon spremeniti, ker je iz kakršnega koli razloga utrpel udarec, več ali različne praske, je najverjetneje, da so na tej platformi nadomestni deli za vaš model. Preprosto vnesite kategorijo Telefonija> Deli mobilnega telefona in napišite ime mobilnega telefona ali znamke (poglejte spodnjo sliko). Od tam izberite zaslon prodajalca, ki najbolje ustreza vašim potrebam / možnostim.

piezas-moviles

Tukaj je nekaj znamk mobilnih telefonov, ki smo jih našli na AliExpressu z nadomestnimi deli za zaslon na dotik:

 • Zasloni za iPhone
 • Zasloni za Samsung
 • Zasloni za Motorola
 • Zasloni za Sony
 • Zasloni za Huawei
 • Zasloni za LG
 • Zasloni za Nokia

Še več je. Kar smo že komentirali, napišite na zaslon iskalnika + ime blagovne znamke, ki jo iščete, in zagotovo boste našli veliko število referenc. Kar zadeva cene, se med prodajalci razlikujejo, zato lahko iskanje filtrirate po ceni (in izberete najcenejše zaslone) ali po prodaji, kar je dober pokazatelj, da poznate najbolje prodajane zaslone.

pantalla

POMEMBNO: Če dvomite med prodajalci, ker vsi ponujajo zaslone po podobni ceni, si lahko ogledate komentarje kupcev znotraj zadevnega izdelka ali si ogledate ugled posamezne trgovine. Skratka, izberite izdelek, ki vam vliva največ zaupanja.

Drugi nadomestni deli in mobilni deli

Čeprav so zasloni glavna zamenjava, kitajski prodajalci ne pozabljajo tudi na druge pomembne telefonske dele, po katerih je prav tako veliko povpraševanje. Sem spadajo baterije, druga dodatna oprema, kot so ohišja, v zadnjem času zelo moden instrument, ojačevalniki signala, kartice SIM ali celotni moduli kamere in objektiva. Ne pozabijo tudi tipkovnic.

Mobilni modeli in rezervni deli v AliExpressu

Iščete poseben mobilni model? Za to jih razvrščamo, tako da ne boste izgubili niti minute za brskanje po AliExpressu. V naslednjih iskanjih so na voljo vsi rezervni deli za vsako referenco. Zasloni, adapterji SIM, baterije, leče kamer

...

 • Iphone 4
 • iphone 5
 • Iphone 6
 • Samsung Galaxy S6
 • Samsung Galaxy S5
 • Xiaomi Redmi Note 2
 • Huawei P8 Lite
 • Sony Xperia Z5
 • Iščite po modelu, tako da sem vnesete polno ime terminala.

Top 5 prodajalcev mobilnih rezervnih delov za iPhone, Samsung

...

Na podlagi ocenjevalnih meril uporabnikov AliExpress do kitajskih prodajalcev omenjamo nekatere trgovine z najboljšo oceno in izkušnjami pri prodaji mobilnih delov in tehnoloških naprav, ki bodo vodile vaše iskanje, če ga še nimate. . Lahko vam zagotovimo, da če boste kupovali pri naslednjih prodajalcih, boste to počeli zanesljivo in varno. Ugled, število prodaj in komentarji uporabnikov to potrjujejo. Naročamo jim od najvišjega do najnižjega ugleda, čeprav bi vsi prejeli odlično priznanje.

 1. Shenzhen Tomtop Technology (4 krone)
 2. Večna ekipa (3 krone)
 3. T-Best na debelo (3 krone)
 4. Tinghui (3 krone)
 5. Feitong (2 kroni)

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW

Priporočena
Pustite Komentar