Glavni » alibaba-info » Ure za morske pse v AliExpressu - cene in mnenja

Ure za morske pse v AliExpressu - cene in mnenja

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 2020 Moška ročna ura Avtomatska mehanska ročna ura Moške ročne ure Luksuzna znamka SAS Ročne ure SHARK Moška ura Relogio Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Moška okrasna športna ura GARKER SHARK Japan Movement Steel Band Blue LED Light Alarm Digital Vodoodporne kvarčne ure Gift / SH362 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Cool Design SHARK Moški štoparica Koledar Samodejni datum Alarm LCD ura Dvojna gumijasta ura Zunanje ure erkek kol saati / SH599 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 Športna ura Gulper Shark Large Dial Črna Na prostem Moške LED digitalne ročne ure Vodoodporni alarm Koledar Modne ure / SH364 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 Vrhunska luksuzna športna ura SHARK World Sports Games Limited Brazilija Rio Barva plamen Bela usnjena oljčna hrbet Relogio Masculino / SH515 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 Hooktooth SHARK športna ura za moške dvojni gibalni kronograf Alarm LCD moška ura 3ATM vodoodporna črna štoparica / SH596 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 Športna ura Megamouth Shark 3D Special Special Transparent Hollow Dial Design Luksuzni rjavi usnjeni pašček Moške ure Darilo 2020 Oglejte si najboljšo ceno Priporočena št. 8 Športne ure Shark Moška 3D oblikovanje lobanje SAS Shield Anchor Vintage mehanske ure Silikonski trak Skeleton Wirst Watch Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 STEELDIVE SD1975T SHARK Logo Moške mehanske ure 300 m Diver Watch NH35 Movement Sapphire Crystal Luminous Automatic Watch Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 Shark SKX007 Black Dial Sapphire 200 m Water Resistance Japonska NH36A Moške ročne ure s samodejnim premikanjem Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Pozdravljeni, prijatelji AlixBlog! Danes bomo govorili o urah znamke Shark, proizvajalcu, ki je za nekatere morda malo neznan, vendar se zaradi hitre širitve prek platform za elektronsko poslovanje vse bolj širi med vsemi nami..

V AliExpressu je mogoče najti ure Shark, čeprav to ni povsem preprosto, saj ga v svojem katalogu nima veliko trgovin. Enako se zgodi v drugih konzorcijih, kot sta Ebay ali Amazon, kjer so naprodaj tudi nekateri modeli teh ur kitajske znamke, vendar ne vsi..

Za začetek je Shark blagovna znamka s Kitajske, ki želi našo pozornost pritegniti z zbirko ur z ekskluzivnimi dizajni, predvsem športnimi urami, ki izražajo občutek hitrosti, ne da bi izgubile eleganten dotik za manj kot 50 evrov. Ugodna cena je, če naredimo primerjavo z drugimi znamkami športnih ur za moške, za katere že veste, da običajno niso nižje od 150 evrov, saj so radodarne

...

To so moji najljubši, imajo zelo lep dizajn. Najdete jih s klikom tukaj.Shark, cvetoči kitajski marš

Ta kitajski proizvajalec ur se je rodil leta 1997, a šele leta 2010 je prišel pravi razcvet orientalske znamke, ki je sovpadal z razširitvijo nekaterih prodajnih platform na Kitajskem, kot je AliExpress. Navdihnjen s športom in hitrostjo, Shark v glavnem dela rdečkaste in temne tone, avantgardne modele kakovostnih ur po dostopni ceni.

sharkk

Nobenega razloga ni, da bi jim nezaupali. Vključujejo vse, kar potrebujete za denar, ki ga stanejo. O prihranku več kot 100 evrov govorimo z drugimi urami uglednih blagovnih znamk. Če ste navdušeni nad svetom kitajskih blagovnih znamk ur, si lahko ogledate naš vodnik, kjer boste našli druge pomembne orientalske proizvajalce.

Kako kupiti ure Shark na AliExpressu

To delo je lahko nekoliko drago, zato poskusimo najti najboljše modele. Obstaja trgovina z veliko različnimi referencami, kar je nedvomno najboljše, kar smo jih našli. O njej se bomo pogovorili kasneje. Ugotovili smo, da iskanje ur Shark neposredno v iskalniku AliExpress, nekatere ure drugih znamk, ki nas ne zanimajo, zdrsnejo.

Da bi se temu izognili, je najbolje, da od tod pojdite neposredno v trgovino TimeZone, kjer boste našli na desetine različnih modelov, vsi pa Shark. Da bi dobili idejo, uradno spletno mesto za ure priporoča, da kupujete pri tem prodajalcu AliExpress. Citirajo tudi druge prodajalce iz Amazona in Ebaya, če raje izberete drugo platformo za virtualno trgovanje, vendar so morda nekoliko dražji.

shark

Ta prodajalec z neskončnimi razprodajami in pozitivnimi pripombami za našo brezskrbnost ponavadi v svoj katalog zelo hitro doda vse nove modele. To so na primer zadnji, ki so prekinili:

shark-news

Saj vidite, da je cena smešna. Za 44,94 € (in brez stroškov pošiljanja, za razliko od drugih platform) lahko kupite uro Shark iz najnovejše kolekcije.

Druga pristojna trgovina je Primeridian, kjer boste videli tudi zelo poceni ure Shark. Ta trgovina ima pet diamantov, več kot sprejemljiv sloves, ki mu lahko zaupate.

Modeli ure za morske pse

Čeprav je v AliExpressu težko najti ure te kitajske znamke, je mogoče najti določen model. Kot na primer zbirka Sandbar. Našli smo ga po čudežu, resnici.

sandbar

Ta ura je na voljo na AliExpressu za 50,33 evra. Mamljivo

...

Ne pozabite, da je v Evropi samo 12 aktivnih trgovin, ki prodajajo ure Shark, zato ne bi škodilo, če bi se odločili za nakup, naredite to čim prej. Tako boste poskrbeli, da vam izdelka ne bo zmanjkalo. Obstaja še več zanimivih zbirk:

  • Žaga morski pes
  • Tigrov morski pes
  • Medicinski sestra morski pes

NASVET: Priporočam, da če iščete poseben model, ga poskusite zapisati neposredno v iskalnik AliExpress. Morda imate srečo, vendar včasih ne pride do želenih rezultatov. To smo že večkrat preverili. Če se vam to zgodi, pojdite na prvi korak, ki smo ga omenili v vadnici: iščite po trgovini TimeZone.

Ne pozabite napisati imena modela + Shark

ganges

MOJE MNENJE: Ni vam treba oborožiti se s potrpljenjem, ker te ure niso skrite, a če raziščete in vložite malo časa, zagotovo najdete ugodno ponudbo. Poleg tega se znebite skrbi glede pošiljanja, saj je paket majhen in na carini ne vzbuja nobenega suma. Dovolj je, da izberete zanesljivega prodajalca, ko izberete model Shark, ki najbolj ustreza vašemu okusu in možnostim. Že veste, da nobena ponavadi ne preseže 50 evrov, kar postane mamljivo.

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar