Glavni » alibaba-info » Pagani Design ure: kako jih kupiti zelo poceni v AliExpressu

Pagani Design ure: kako jih kupiti zelo poceni v AliExpressu

AliExpress WW

Priporočeno št. 1 PAGANI DESIGN Black Bay avtomatske moške športne ure iz nerjavečega jekla Vodoodporna svetleča luksuzna modna mehanična ura Moški 2021 Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 2021 PAGANI Design Nove moške avtomatske mehanske ure GMT ura 42mm vodoodporna moška ura iz nerjavečega jekla Sapphire iz nerjavečega jekla Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 2021 Nova moška ura PAGANI DESIGN BB58 Mehanske ure Moška mehanska ura Luksuzna avtomatska ura moška NH35 100M Vodoodporna moška ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 4 2021 Nova PAGANI Design Vrhunska moška športna kremena Ure Sapphire iz nerjavečega jekla Vodotesna kronograf Luksuzna moška ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 5 PAGANI DESIGN Najboljša znamka Mehanska ročna ura Luksuzna safirna steklena avtomatska ura iz nerjavečega jekla Vodotesna 100M Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 6 PAGANI DESIGN 2021 Novo safirno steklo 40 mm moška avtomatska mehanska ura 100 m vodoodporna klasična modna luksuzna ura NH35A Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 7 PAGANI DESIGN moška avtomatska mehanska ura NH35A ročna ura iz nerjavečega jekla potapljaške ure safirno steklo moške ure moška ura Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 8 2021 Pagani Design Nove 40 mm luksuzne mehanske ure Moške poslovne avtomatske ure Vrhunska znamka Vodoodporna ura iz nerjavečega jekla Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 9 2021 Nova PAGANI DESIGN BB58 Retro mehanska ura za moške Znamka Luksuzna avtomatska zapestna ura 100M Vodoodporna moška ura NH35A Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 10 2021 Nova PAGANI Design moška ura Ure Sapphire Luxury Samodejna ura Nerjaveče jeklo 200 m Vodoodporna Relogio Masculino Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Če ste ljubitelj ur, vas bo ta članek zanimal. Govorili bomo o urah Pagani Design, kitajski znamki z visokokakovostnimi urami. Vsi so čudovito oblikovani, najbolj priljubljen je športni slog, japonski kremenčev kreten miyota in nikoli več kot 70 USD. Vse jih najdete tako, da kliknete tukaj ali obiščete njihovo uradno trgovino AliExpress.

Pagani gleda v AliExpressu

Ure te znane blagovne znamke so našle nišo v širokem izboru ur AliExpress zaradi visoke kakovosti njihovih izdelkov po ceni, ki je dosegljiva vsem. Presenečajo po lepem dizajnu, zelo previdni embalaži in natančnosti. Lahko jih najdemo celo v specializiranih trgovinah z urami, a kot kitajska blagovna znamka bomo vedno našli boljšo ceno na AliExpressu, saj se bomo izognili posrednikom..

Večina ima športni videz s kronografom, hardlex steklom in izbiro usnjenih ali nerjavečih trakov. Tip gibanja ure se razlikuje glede na model, vendar na splošno lahko najdemo ure s kremenčevim, japonskim ali samodejnim mehanizmom. Ob naročilu ure Pagani Design jo bomo prejeli z lepo embalažo, ki vključuje škatlo, garancijski list in navodila za uporabo..

Če povzamemo, lahko rečemo, da Pagani Design sledi strategiji, ki je zelo podobna (bolj znani) kitajski blagovni znamki Parnis: modeli, ki predstavljajo "poklon" uram znanih blagovnih znamk (kot so Tag Heuer, Festina

...

), kakovostne komponente in zelo ugodne cene. Vendar se zdi, da ta nova znamka ponuja ure z večjo zanesljivostjo kot Parnis. Oglejmo si njihove najbolj priljubljene modele in njihove značilnosti.

Športne ure s štoparico

Najbolj priljubljene ure so ponavadi športne ure, Pagani Design pa ponuja najrazličnejše ure te vrste. Na primer ta, ki vam jo pokažemo spodaj, z obliko, ki nikoli ne gre iz mode. Gre za uro z avtomatskim gibanjem in hardlex steklom, ki ima vrtljivo keramično krono. Izbiramo lahko med usnjenim trakom ali nerjavečim jeklom 316L. Vrednotenje drugih kupcev ne bi moglo biti boljše in mnogi ga primerjajo s Tag Heuer Aquaracer Calibre 5, brez dvoma ni mogoče zanikati, da nimajo velike podobnosti. Tu ga najdete od 45 evrov.

Še ena izmed najbolj prodajanih ur Pagani Design je ta, z obliko, ki je zelo podobna Tag Heuer Grand Carrera Calibre 36. Očitno ni replika, ker so navdihi v svetu mode in dodatkov običajni. Ima kronometer, ohišje iz nerjavečega jekla in kremenčev mehanizem. Njegova cena je nekoliko višja od prejšnje, s tem iskanjem jo boste našli za približno 55 evrov.

In brez dvoma je ta, ki vam jo pokažemo spodaj in jo v AliExpressu najdete tukaj za približno 50 evrov, zelo podoben Tag Heuer Grand Carrera Caliber 17. V tem primeru ima japonsko gibanje OS20 in različne konfiguracije trakov (jeklo ali usnje) in barve številčnic.

Drug vir navdiha je Tag Heuer Carrera Caliber 16, Pagani Design pa ga je uporabil tudi kot navdih za svoje ure, kot lahko vidite v naslednji uri s kremenčevim mehanizmom. Tu ga najdete od 45 evrov.

Klasične ure

Najbolj priljubljene in prodane ure te znamke so športne ure, imajo pa tudi več klasičnih ur z bolj minimalističnim dizajnom, idealne za vsako situacijo. Dober primer je ta ura, ki vam jo spodaj pokažemo s slogom, ki je zelo podoben "Daniel Wellington", in z japonskim gibanjem. Ker gre za preprostejše ure, je tudi njihova cena nižja, tukaj jo najdete od 40 evrov.

Lobanja je simbol, ki je v večini kultur povezan z neskladnostjo in uporom. Čeprav lobanje niso prisotne v klasičnih znamkah ur, pa nekatere z mlajšim slogom, kot sta Hublot ali Tous, niso obotavljale vključiti v svoje modele. Pagani ima tudi uro lobanje, ki je kot nalašč za mlajšo množico. Deluje z japonskim gibanjem, njegova konstrukcija pa uporablja materiale, kot so nerjaveče jeklo v kovčku in jermen ali hardlex. Tu ga najdete v treh čudovitih barvah, ki se začnejo pri 35 evrih.

Ženske ure

Čeprav je večina ur te blagovne znamke namenjena moškim, ima nekaj lepih in kakovostnih ženskih ur. V njegovih modelih za ženske najdemo dva trenda. Po eni strani najdemo preproste ure z bisernimi zaključki na številčnici in usnjenim trakom, ki sicer zelo spominjajo na ure znamke "Daniel Wellington", vendar z veliko bolj dovršenim dizajnom. Glede na model bomo našli številčnice med 35,9 in 39 mm, vendar jih vsi delijo japonski gib in hardlex steklo. Tu jih najdete z različnimi barvnimi kombinacijami, in sicer od 20 do 30 evrov.
Po drugi strani imamo linijo z urami s keramičnimi zaključki na okvirju in traku. Odlikuje jih japonsko gibanje in hardlex steklo, ohišje in jermen pa kombinirata keramiko in nerjaveče jeklo. Ohišje ima velikost 39,7 mm, najdemo pa ga v dveh različnih barvah: beli ali črni. Tu jih lahko kupite za približno 40 evrov.

Kako kupiti ure Pagani Design po najboljši ceni na AliExpressu

V našem blogu imamo razdelek z vajami, v katerem razlagamo, kako dobiti najboljše popuste in kupone iz AliExpressa, vendar je naš najboljši nasvet, da prihranite denar na AliExpressu, da kupujete, ko je izdelek v prodaji in po najnižji ceni, zato se ustavite pri občasno kdaj v našem blogu, da boste na tekočem s promocijami in popusti na AliExpressu.

In ti? Ste poznali ure znamke Pagani Design? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar