Glavni » alibaba-info » Poceni stenske ure v AliExpressu

Poceni stenske ure v AliExpressu

AliExpress WW

Stenske ure nam ne pomagajo le, da imamo vedno pri roki uro, ki nam sporoča čas, temveč so tudi praktičen in funkcionalen dodatek za okras. V zadnjih letih je okrasitev postala zelo pomembna, zato, če želite, da ima vaš dom osebnost, ne ostanite pri tipični dolgočasni stenski uri in nadaljujte z branjem, da si ogledate najboljše starinske stenske ure in kako jih lahko zelo poceni kupite na AliExpressu.

Najboljše poceni vintage stenske ure so na AliExpressu

Ta spletna stran kitajskega porekla je odlična alternativa za nakup poceni dekorjev za dom. Za razliko od drugih strani, kot so El Corte Ingles, Maisons du Monde, Ikea

...

V AliExpressu lahko najdemo zelo kakovostne in poceni stenske ure in druge dekorativne elemente. Pokazali vam bomo naše najljubše stenske ure, vendar jih lahko najdete tukaj.

Vintage stenske ure iz jekla

Prve ure, ki vam jih bomo pokazali, so te čudovite ure s kovinskim zaključkom. Zaradi enostavnosti njihove zasnove in materialov izgledajo stare, a zahvaljujoč tej preprostosti grejo za skoraj vsako dekoracijo. Naročite ga lahko v treh različnih barvnih kombinacijah: rdeči, zlati ali popolnoma črni. Njegova velikost je dovolj velika, da v prostoru, kamor jo namestite, izstopa s premerom 47 centimetrov. Najdete jih na tej povezavi.

Če iščete veliko starinsko stensko uro za velik prostor, tukaj lahko najdete preprosto veliko kovinsko uro z vintage zraki. Premer je približno dva metra, zato bo viden od koder koli v sobi. V istem iskanju lahko najdete tudi druge velike formatne ure za vaš dom.

Viseča ura v vintage slogu

Ena mojih najljubših stenskih ur v vintage slogu je ta, ki jo vidite spodaj in je na debelo vrv obešena na steno. Kovinska številčnica in klasično oštevilčena številčnica mu dajejo starinski videz, ki ga izravnajo pastelni toni številčnice. Majhen je, s premerom le 20 centimetrov, na voljo pa je v 4 različnih barvah: sivo bela, črna, modra in akva zelena..

Če želite še bolj klasičen dotik, smo našli zelo podobno stensko uro, vendar z obrabljenim lakom in veliko bolj dodelanim številčnikom. In čeprav se vam zaradi njenih podrobnosti zdi, da gre za zelo drago uro, jo lahko s klikom tukaj kupite za manj kot 20 evrov.

Vintage stenska ura z zobniki v industrijskem slogu

Ena izmed najljubših starih stenskih ur kupcev AliExpress je ta kovinski slog (čeprav iz lesa), ki v okras vključuje orodja, ki mu dajejo starinski in industrijski pridih. Je eden najbolje prodajanih, njegova zasnova pa je preprosta in hkrati presenetljiva, zaključena je lahko v 4 različnih izvedbah in v 3 različnih velikostih: premer 40, 45 in 50 centimetrov. Najdete ga na tej povezavi.

Stenska ura je zaključena v lesu z letnicami

Toda nedvomno so vintage ure, ki jih boste v AliExpressu našli največ, tiste, ki uporabljajo leseno podlago, vtisnjeno v obliki številčnice. Ta številčnica ima izvirne vintage odtise in obstaja velika izbira, zato je najbolje, da vnesete to iskanje in preverite, kateri vam je najbolj všeč. Poleg tega so najcenejše stenske ure v vintage slogu, ne presegajo 15 evrov.

Vintage postaja za stensko uro

Kot lahko vidite, vintage stenske ure nimajo enega samega sloga. Če želite, da je vaša ura resnično izvirna, so stenske ure, ki nas spominjajo na klasične postajne ure, uspešne. Ker se nahajajo pravokotno na steno, pritegnejo veliko pozornosti, zato morate biti zelo jasni glede njihove lokacije. Številčnica meri le 25 centimetrov, z okraski pa ura meri 38 centimetrov na vsaki strani. Če so vam takšne ure všeč, ne oklevajte, jih boste v AliExpressu našli po najboljši ceni, kot si lahko ogledate tukaj.

Poceni stenska ura s propelerji

Najboljše pri AliExpressu je, da lahko najdete zelo izvirne izdelke po smešni ceni. Medtem ko v trgovinah z dekoracijo te vintage ure ne bi bile nižje od 40 ali 50 evrov, jih je na tej spletni strani mogoče najti za manj kot polovico. Dober primer je ta stenska ura v vintage slogu, ki okrog sebe vključuje propelerje. Je popoln okrasni dodatek za vaš dom ali vaše podjetje. Najdete ga na tej povezavi.

Kako najti več stenskih ur v AliExpressu

Kot lahko vidite, so te vintage stenske ure zelo izvirne. Lahko so popoln okrasni predmet, tako da se vaš dom razlikuje od ostalih. Izbrali smo najbolj prodajane in najbolj priljubljene, v AliExpressu pa jih lahko najdete še veliko več, zato vam pustimo to filtrirano iskanje, kjer lahko najdete več poceni stenskih ur.

Če iščete več izdelkov za izboljšanje svojega doma, imamo na AlixBlogu oddelek za izdelke za dom, kjer boste našli vse, od varnostnih sistemov do poceni dekorativnih elementov. Toda tudi v našem blogu želimo, da na tej spletni strani kitajskega porekla veste, kako skrbeti, zato imamo veliko člankov, ki vas učijo varnega nakupa in najboljših popustov in ponudb na AliExpressu, enem izmed najpopolnejši za začetek nakupa je naš dokončni vodnik po AliExpressu, v katerem razložimo vse, kar morate vedeti pred nakupom.

In ti? Ste že kupili starinsko stensko uro na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar