Glavni » alibaba-info » Tovarniška ponastavitev ali ponastavitev iPhona

Tovarniška ponastavitev ali ponastavitev iPhona

AliExpress WW

Razlogi, ki jih imate obnovite tovarniški iPhone Lahko jih je veliko, tega ne želite nujno storiti, ker ga morate prodati. Če bi imel iPhone 7, ga ne bi na primer prodal ali norega, morda nekaj preprosto ne deluje, kot bi želeli ali pa imate preveč nameščenih stvari in ga je veliko lažje zapustiti, saj je bilo ravno zunaj tovarne, da bi ure in ure odstranili vse, česar ne želite več biti na tem mobilnem telefonu.

iphone

Upoštevati je treba tudi, da tovarniška ponastavitev ne odstrani le katere koli aplikacije ali datoteke, ki ste jo namestili v svoj iPhone, Toda poleg tega izbriše vse osebne podatke, ki jih imate v sebi, na primer Apple ID, zato morate to upoštevati, po končanem postopku pa jih lahko znova vnesete. Z nekaj besed pustite pametni telefon, kot da ste ga pravkar kupili.

V tem članku bomo poskušali na najpreprostejši način razložiti, kako bi morali narediti, da lahko iPhone ponastavite na tovarniške nastavitve.

Kazalo ()

  Kako ponastaviti iPhone na tovarniške nastavitve z iTunes

  Da bi izvedli ta postopek, bomo nadaljevali potrebujete računalnik in aplikacijo iTunes. Kot si morda predstavljate, boste morali iPhone povezati z računalnikom in odpreti aplikacijo. Zdaj bomo počakali, da prepozna našo napravo.

  V vrstici na levi se bo prikazala naša naprava, zdaj kar morate storiti je, da kliknete desno tam in nato pritisnete na zavihek Povzetek, ko enkrat pritisnete, če pogledate del na desni strani. Imamo informacije o Različica OS in spodaj sta dva gumba: Eden pravi posodobitev, drugi pa Obnovite iPhone, očitno bomo morali pritisniti na slednjega.

  Zdaj se prikaže pojavno okno, ki nas vpraša preprosto:Varnostno kopirajte nastavitve telefona? V primeru, da želite, izberite možnost medija, na kateri piše "Shrani varnostno kopijo ", če pa ne, kliknite "Ne shrani kopije ".

  Nato se prikaže novo pojavno okno, ki nas vpraša, ali smo popolnoma prepričani, kaj bomo storili kliknite obnovi in ​​posodobi.

  Morali bomo počakati, da se zadevni postopek konča in izide, že imamo tovarniško obnovljeno napravo.

  restaurar-fabrica-iphone

  Obnovite iPhone

  To storimo, ne da bi ga morali kamor koli povezati, edina stvar, ki jo bomo morali storiti, je, da gremo v Nastavitve in nato v Splošno, ko gremo tja, kjer piše Ponastavi, in naslednja stvar, ki jo bomo naredili, je poiskati možnost to pravi Izbrišite vsebino in nastavitve.

  Zdaj nas bo pozval, da potrdimo dejanje, to storimo s klikom na Delete iPhone in to je to, počakati moramo, da se postopek konča, kar lahko traja nekaj minut.

  Seveda ne pozabite tudi, da je baterija popolnoma napolnjena, in ko se postopek začne, je ne poskušajte ustaviti na noben način.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar