Glavni » alibaba-info » Znova zaženite zamrznjene korake Samsung Galaxy A3.

Znova zaženite zamrznjene korake Samsung Galaxy A3.

AliExpress WW

Največja težava tega modela bomo rekli, Pogosto pri teh mobilnih telefonih z baterijo, ki je ni mogoče odstraniti, v tem primeru pri tem modelu Samsung Galaxy A3, je v vseh različicah baterija v ohišju, je ni mogoče ponovno zagnati na tak način,  Ko je telefon v stanju, v katerem je nemogoče, zamrzne ali samo visi, postane problem vedeti, kako iz njega izvleči, ne da bi odstranili baterijo, zato bomo razložili, kako to hitro storiti.

Kazalo ()

  Kako ponastaviti Samsung A3 Hung up

  Preden se lotimo rešitve problema, si bomo dali minuto do ePojasnite nekaj vzrokov, zakaj se lahko naš telefon konča na ta način, čeprav jih je več, bomo komentirali nekatere najbolj priljubljene med uporabniki. Popolnoma grozljiv je, mobilni telefon ostane mrtev ali s črnim zaslonom, zatemnjenim, brez predvajanja zvokov brez melodij zvonjenja, nič popolnoma neuporabnega.

  Samsung A3 zaklenjen

  V bistvu obstaja več vzrokov, kot smo že omenili s strani programske opreme, ker je ta odgovorna za vse, je bil Galaxy A3 izdan z android 4.4.4 in posodobljen na android 6.0.1 marshmallow, tokrat različica, ker je tako nova, povzroča resne težave, zaradi katerih trpimo zaradi jeze "zaostajanje", vendar je enostavno vedeti, da je to tudi posledica omejenih virov, ki jih ima ta telefon in na žalost ta programska oprema ni optimizirana za telefone z dobrimi viri, dobro rečeno procesor in ram nista dovolj, Pred to različico je dobro imeti optimizator, ki pomaga pri boju z lečo, v google play jih je več.

  Spomin za ta Samsung Galaxy A3 je nekoliko radodaren, vendar omejen za nekatere osnovne funkcije android 6.0 z 1,5 GB RAM-a, zato je očitno, da ni dovolj proti igram z velikimi zahtevami.

  Črni zaslon Samsung A3

  Kar zadeva to različico in njen omejeni Ram, lahko rečemo, da bo telefon, če uporabljamo igre in druge programe, na polovici poti, vendar se nam ni treba počutiti slabo, rešitev vedno obstaja, znova zaženimo in odstranimo namestitev nekatere aplikacije tega telefona so nekoliko boljše.

  Pred izvajanjem te metode je pomembno, da veste, da morate imeti telefon napolnjen z visokim odstotkom, vendar lahko poskusite, če se vam mudi.

  Vedno lahko pritisnete tipko za dom s tipko za vklop vsaj 30 ali 40 sekund, zaradi česar se bo telefon hitro izklopil in vklopil, vendar ga ne spustite, pustite ga nekaj časa, dokler se znova ne zažene in je vse v redu, ponastavili ste svoj telefon. In pripravljeni, da boste lahko spet uživali v svojem Samsungu Galaxy A3, upamo, da vam bo ta vodnik pomagal.

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar