Glavni » alibaba-info » Dopolnite svoj mobilni telefon v spletu in brez provizij prek AliExpressa

Dopolnite svoj mobilni telefon v spletu in brez provizij prek AliExpressa

AliExpress WW

V zadnjih letih je AliExpress pripomogel k krepitvi odnosov s skupinami kupcev, ki splet najbolj uporabljajo. Zato je eden od njenih ciljev povečati število španskih kupcev, tako da jim ponudi edinstvene storitve, ki jim olajšajo življenje in tako postanejo ena najboljših spletnih strani o prodaji. Danes se bomo pogovorili o storitvi, za katero zagotovo niste vedeli: možnost ponovnega polnjenja predplačniškega mobilnega stanja prek AliExpress: v spletu, takoj in brez provizij.

Kako poravnati stanje na AliExpressu

V zadnjem času lahko ob vstopu v AliExpress prek njegove mobilne aplikacije najdemo razdelek, kjer lahko naložimo denar na dobroimetje našega mobilnega telefona. Uporablja se za skoraj vsa španska podjetja in nimate nobene provizije za operacijo, zato je enostaven in preprost način, da svoje stanje napolnite iz udobja svojega doma.

Za to polnjenje boste morali samo dostopati do mobilne aplikacije AliExpress in vnesti svoj profil, tako da izberete »Moj račun«. Nato se bo na strani pojavil majhen napis z napovedjo te nove storitve.

Pasica vas bo vodila do strani, kjer morate vnesti podatke o polnjenju: številko, operaterja in znesek. Zneski so lahko 5, 10, 15 in 20 evrov. Deluje s skoraj vsemi nacionalnimi operaterji, od velikih podjetij, kot so Vodafone, Yoigo ali Orange, do malo znanih MVNO-jev, kot so LlamaYa, GT mobile, Blau ali eplus.

Ko dobimo vse podatke, je čas za plačilo polnjenja. V tem primeru lahko plačujemo samo s kartico, možnosti plačila s PayPal, bančno nakazilo, Western Union so odpravljene

...

Ko plačamo polnjenje, bo trajalo od 1 do 5 minut. Če pridemo do zaslona za plačilo, vendar ga ne dokončamo, bo polnjenje prikazano kot "čakanje na plačilo" in bo preklicano, če ga ne plačamo v 24 urah..

Prednosti in omejitve pri polnjenju mobilnega telefona na AliExpressu

Kot lahko vidite, je nalaganje stanja prek AliExpress zelo enostavno in preprosto. Imeti morate samo debetno ali kreditno kartico, tako da če je nimate, mobilnega telefona ne boste mogli napolniti. Z vsakim računom AliExpress lahko zaračunate do 200 evrov na mesec. Čeprav se pri vstavljanju informacij o polnjenju pojavi razdelek "Provizije", trenutno za polnjenje ne velja nobena vrsta provizije..

Skratka, ta sistem polnjenja se nam zdi zelo koristen in udoben zaradi možnosti, da to storimo prek interneta na zaupanja vredni strani. Če pa nimate kartice ali želite napolniti več, lahko svoj mobilni telefon raje napolnite prek drugega sistema.

Imate vprašanja o AliExpressu? Oglejte si naše vadnice

Zdaj, ko poznate novo storitev AliExpress, boste morda želeli še naprej odkrivati ​​druge prednosti in trike AliExpress. Zato vam priporočamo, da obiščete naš razdelek z vadnicami, kjer vam razložimo vse, kar morate vedeti o tej strani: kako kupiti s špedicijo iz Španije, trike za popuste in kupone, kateri so najboljši načini pošiljanja

...

Če še vedno ne veste, kako deluje in zakaj je to spletno mesto ena najbolj zanesljivih prodajnih platform kitajskega porekla pri spletnem nakupu, vam priporočamo, da najprej preberete naš dokončni vodnik na AliExpressu.

In ti? Ste že napolnili svoj mobilni telefon prek AliExpressa? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo na tej spletni strani.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar