Glavni » google » Realme začne leto zelo močno s X50 Pro 5G, C3 in Fitness Bandom

Realme začne leto zelo močno s X50 Pro 5G, C3 in Fitness Bandom

AliExpress WW

Realme je eno od štirih podjetij skupaj z OnePlus, OPPO in Vivo, ki sestavljajo tehnološki kolektiv BBK. Je najmanjša od štirih, saj ni stara niti dve leti, vendar je njen vstop na mednarodni trg in še posebej na indijski trg preprosto ogromen..

Ob 11. 11. smo že komentirali, da je bil Realme drugo najbolj prodajano podjetje v Indiji za Xiaomi z razmerjem ena naprava do dve in pol drugega kitajskega velikana. Prednost je bila velika, vendar moramo reči, da je imelo podjetje takrat le 16 mesecev zgodovine.

Poleg tega se zdi, da bosta podjetji kmalu vstopili v rivalstvo, ki bo preseglo trg mobilnih telefonov. Pred nekaj dnevi so napovedali brezžične slušalke Buds Air, pred nekaj urami pa so poskočile slike nove zapestnice Realme Activity. V trenutku, ko se Xiaomi prebija na trg brezžičnih slušalk in je kralj zapestnic za dejavnosti, lahko z novo konkurenco ugibamo, da bodo odnosi med podjetji napeti, vendar si bodo prizadevali za proizvodnjo izdelkov v boljših časih. pridobiti potrošnike.

S tem ozadjem si lahko predstavljate, da potrošniki čakajo, da bodo videli vse, kar bo Realme predstavil letos na MWC, ki se začne čez nekaj dni in so zato novice že začele pricurljati..

Pametni pas z veliko skrivnosti

Kot smo komentirali, je novica o novi zapestnici dejavnosti Realme pred nekaj urami prišla v tisk. Razlog za nemir je bila podoba izvršnega direktorja podjetja v Indiji z njim.

Ime iz naučenega bo Smartband Realme Say in zdi se, da je pripravljen odstraniti Xiaomi Mi Band. Njeni viri so enaki vsem izdelkom kitajskega podjetja, odlične ugodnosti in zelo dobra cena..

Trak je izdelan iz silikona in bo obarvan v korporativno rumeno barvo. Imel bo ukrivljen pravokoten črno-beli zaslon in vgrajen čip NFC, da bo z njim lahko brezžično plačeval..

Od treh izdelkov, o katerih bomo danes govorili, je to tisti, o katerem imamo manj informacij, zdi se, da bomo morali počakati do predstavitve, da bomo lahko spregovorili o vseh njegovih značilnostih, datumu lansiranja in končni ceni.

Realme C3 telefon za vso občinstvo

Druga novost tega dne je Realme C3 telefon, za katerega smo prvič izvedeli kot obljuba podjetja na družbenih omrežjih. Tu smo lahko videli, da je Realme označeval svoj novi operacijski sistem Realme UI. Lahko smo prepričani, da to ne bo prva naprava podjetja, ki jo bo uporabljala, vendar je verjetno tista, ki bo iz nje izvlekla kar najbolje..

Kasneje so se pojavili tehnični podatki, ki ga sicer ne uvrščajo med vrhunske, a izgleda dobro v srednjem razredu.

Znano je, da bo njegov procesor novi Helio G70, ki ima zelo dobre lastnosti in prinaša najboljše rezultate v igralnem žanru. Oblikovan s štirimi jedri 2 GHz in štirimi več kot 1,7 Ghz, ima tudi integrirano grafično kartico.

Njegov fotografski odsek je bil razviden iz drugega tvita podjetja, v katerem je govoril o dvojni kameri na zadnji strani. Glavni objektiv z veliko zaslonko bo imel 12 milijonov slikovnih pik, spremljal pa ga bo še 2 milijona slikovnih pik za fotografiranje v pokončnem načinu.

Njegov zaslon bo 6,5 palcev in kako je viden na sliki, ne izkorišča 100% sprednje strani terminala, na vrhu vidimo, da bo imel mini zarezo, v kateri bo sprednja kamera.

Baterija naj bi bila 5.000 mAh, kar je res velika količina za telefon s temi lastnostmi, kmalu bomo videli, kakšne so njene zmogljivosti in dokončne prednosti. Zdi se gotovo, da bo imel ta telefon najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu.

Je X50 Pro 5G prvorazrednik s proračunsko ceno?

Predsednik uprave Realme Madhav Sheth Presenetljiv skok je pred dnevi naredil na kanalu podjetja YouTube v Indiji, ko je sporočil, da bodo šli z vsem na barcelonski dogodek in tam predstavili X50 Pro 5G.

In če je res, lahko vse, kar je bilo povedano o tem telefonu, zlomi trg za super pametne telefone z visoko zmogljivostjo in resnično nizkimi cenami v primerjavi s konkurenco..

Najprej je bilo rečeno, da bi imel procesor Snapdragon 865, kar je znak, da so stavili na moč. in uspešnosti.

Znano je tudi, da bo na zadnji strani nosil štiri kamere in da bo glavna objektiv s 108 milijoni slikovnih pik. Če je tako, bi ga v tem razdelku lahko zasenčilo zelo malo telefonov.

Druga govorica kaže, da ima lahko glavni zaslon osvežitev 120 herc, funkcije, ki bi v kombinaciji z zaslonom OLED izstopale veliko bolj. Poleg tega, da lahko dela z omrežji 5G.

In kot zadnje puščanje se je pred kratkim pojavil preizkus zmogljivosti 574.985 točk, resnični podatki bodo presegli Xiaomi Mi 10 ali celo vsemogočni iPhone 11 Pro Max.

Zaenkrat še nismo slišali za njegov videz, zato bomo morali počakati še nekaj dni. Slika, ki smo ji priložili ta razdelek, je podoba modela X50 in se morda ne bo bistveno spremenila poleg novih barv.

Po svetovnem kongresu mobilnih telefonov 2020 v Barceloni bomo videli, kateri od vseh teh puščanj drži. Upamo, da so vsi, zato bomo lahko uživali v neverjetnih izdelkih.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar