Glavni » alibaba-info » Z AliExpressom je zdaj mogoče izvajati zdravljenje z radiofrekvenco obraza

Z AliExpressom je zdaj mogoče izvajati zdravljenje z radiofrekvenco obraza

AliExpress WW

Dandanes obstaja veliko tretmajev obraza, ki jih lahko naredite od doma, zahvaljujoč napravam AliExpress, na primer LED terapevtske maske ali ultrazvočni pripomočki za piling, toda obrazna radio frekvenca je ena tistih, ki se zdi najtežja doma, vendar zahvaljujoč tej slavni platforma za spletno prodajo lahko zdaj to znamenito zdravljenje izvedemo ceneje doma zahvaljujoč AliExpressu.

Kaj je in kakšne koristi ima radiofrekvenca obraza?

Vsakodnevno kvari našo kožo: gube, motni tonus, rdečina

...

Mezoterapija omogoča zdravljenje vseh teh težav z vnosom aktivnih sestavin v kožo za izboljšanje njenega videza: zmanjšati povešanje, izboljšati dehidracijo ali se boriti proti staranju. Gre za zdravljenje, ki aktivira diatermijo, tako da se kolagen obnavlja in naša koža izgleda dobro..

Odlično dopolnjuje druge tretmaje, kot je ultrazvočni piling ali po globinskem čiščenju obraza, saj ima čisto kožo. Je neinvazivna terapija, zato jo lahko uporabljamo kadar koli želimo, vendar je dovolj že 1 seja na teden. Če povzamemo, obrazna radiofrekvenca je najboljša alternativa injekcijam za kozmetične izdelke, ki dosežejo najgloblji sloj kože.

5 najboljših obraznih radiofrekvenčnih naprav v AliExpressu

Čeprav so tretmaji obraza običajno zelo dragi, lahko na straneh, kot je AliExpress, dobimo gospodinjske aparate, ki bodo, čeprav ne bodo imeli enake učinkovitosti kot tretma v estetskem centru, dosegli odlične rezultate po zelo nizki ceni. Njegove prednosti je že opazilo na tisoče ljudi, o čemer se lahko prepričate tudi sami v komentarjih. Pokazali vam bomo naše najljubše, čeprav morate le klikniti tukaj, da jih najdete.

//es.aliexpress.com/wholesale?CatId=0&SearchText=rf+facial<ype=wholesale&SortType=total_tranpro_desc

5-v-1 radiofrekvenčna naprava

Naša prva izbira je ta naprava, ki je najbolje prodajana na AliExpressu z več kot 6.000 prodaj. Kombinirajte 5 tretmajev v eni sami napravi za izboljšanje vaše kože: LED svetlobna terapija, nega proti gubam, nega proti staranju, globinsko čiščenje in nega obraza. To doseže z vgrajenimi LED lučmi in njihovimi elektrodami, ki oddajajo radijske frekvence in EMS mikroelektrične tokove EMS mikroelektrične tokove.

Sistem svetlobne terapije LED deluje z različno intenzivnostjo valov, ki se prevedejo v 6 različnih barv z več koristmi: očisti kožo in izboljša ton (zelena), zmanjša pore (modra), izboljša vpijanje kreme (utripa roza), regenerira kolagen in odpravi gube (rdeča ), beli kožo (roza) in odpravlja napake (rumena).

Kar zadeva električne impulze, radiofrekvenca oddaja nekaj toplote in izboljša prekrvavitev, ki regenerira kolagen, zmanjšuje kožne gube, medtem ko mikro tok ustvarja vibracije, ki mišice spodbujajo k ohranjanju elastičnosti kože. Preprosto ga je mogoče upravljati prek LCD zaslona. Priložena je z nosilcem in usb polnilnim kablom.

Radiofrekvenčni aparat za obraz z masažnim učinkom

Le malo naprav bo tako popolnih kot prejšnja, vendar je ta radiofrekvenčni stroj, ki ga najdete tukaj, idealen tudi za izvajanje masaž. Radiofrekvenčna tehnologija spodbuja kolagen v najglobljih plasteh, da odpravi gube. Izbiramo lahko med 3 stopnjami intenzivnosti.

Poleg tega ima ta naprava tudi tehnologijo infrardeče svetlobe, ki se je izkazala za zelo koristno za kožo, saj stimulira kolagen, da zmanjša gube, ublaži škodo, ki jo povzroča sonce, in izboljša celjenje ran. Za pravilno izvedbo zdravljenja morajo biti radijski oddajniki v stiku s kožo. Najdete ga s klikom tukaj.

Radijska frekvenčna naprava s HIFU

Kot lahko vidite, večina radijskih frekvenčnih naprav vključuje druge tehnologije za izboljšanje njihove učinkovitosti. V primeru tega aparata za zdravljenje vključuje visoko natančen žariščni ultrazvok, ki poleg zategovanja kože obljublja gube in izrazne linije z ultrazvočno energijo, ki ne poškoduje tkiv..

Strokovnjaki pravijo, da je to še boljše zdravljenje kot radiofrekvenca, uničuje pa tudi adipocite (maščobo), zato bomo dobili tudi bolj gladko kožo. Vendar ga ni mogoče nanašati na kožo s hudimi aknami, ranami ali lezijami, zato lahko njegovo uporabo zamenjamo z radiofrekvenco ali fototerapijo z LED lučmi..

6 v 1 radijska frekvenčna naprava

Toda ena najpopolnejših naprav je ta stroj, ki vključuje 6 tretmajev v eni napravi: fototerapija, mikroelektrični tokovi EMS, radiofrekvenca, ultrazvok, ionska obdelava in elektroporacija. Zaradi tega je idealen dodatek za vaše čiščenje obraza in njegova cena je zelo prilagojena, kot lahko vidite tukaj.

Na eni strani bomo imeli radijske frekvence, mikroelektrične tokove EMS in fototerapijo z LED svetlobo. Na drugi strani, na ravni strani, bomo našli ostale 3 funkcije. Zahvaljujoč LCD zaslonu in bateriji z zmogljivostjo 850 mAh lahko avtonomijo skoraj 100 minut enostavno izberete.

Radiofrekvenčni stroj Newvisage RF

Trgovina newvisage je specializirana za stroje za estetsko obdelavo, med njenimi radijskimi napravami pa je eden najbolj prodajanih ta mini-model, ki deluje z radiofrekvenco, da prodre v najgloblje plasti kože, pri čemer pride do krčenja vlaken kolagena in povečanje metabolizma fibroblastov (celice, odgovorne za proizvodnjo kolagena, elastične in hialuronske kisline).

Rezultat je bolj gladka, zdrava in mlajša koža. Prednost te naprave je, da ima več moči kot prejšnje in se lahko uporablja tudi v konturi telesa, kjer nam bo pomagal zmanjšati maščobo, zmanjšati celulit in mlitavost. Ima 2 glavi, manjšo za obraz in večjo za telo.

Več nasvetov in trikov za varno nakupovanje na AliExpressu

Kot lahko vidite, imajo te radijske frekvence AliExpress zelo ugodno ceno in odlično dopolnjujejo vašo lepotno rutino obraza. V povezavah, ki smo jih pustili, jih lahko najdete pri priporočenih prodajalcih zaradi njihove dobre ocene in števila prodaj. Toda v AlixBlogu vam poleg analiziranja najboljših izdelkov, blagovnih znamk in novic želimo pomagati tudi pri nakupih..

Zato imamo razdelek z vajami, kjer lahko najdete najboljše nasvete in trike za varen nakup na AliExpressu: kako plačati, kakšne vrste pošiljk se uporabljajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če začnete kupovati na tej spletni prodajni platformi, vam priporočamo, da začnete brati naš dokončni vodnik na AliExpressu, kjer vam razlagamo, kako kupiti od začetka.

In ti? Ali že imate eno od teh naprav za radiofrekvenco obraza? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar