Glavni » google » Poceni 2 DIN radijski sprejemniki za vaš avto v AliExpressu

Poceni 2 DIN radijski sprejemniki za vaš avto v AliExpressu

AliExpress WW

Ko govorimo o avtomobilskih radijskih sprejemnikih, mi vedno pride na misel tipičen majhen radio (2 cm visok in 7 cm širok), prej s CD-jem ali kasetofonom. Toda avtomobili so se spremenili in dajejo vedno več prostora radiu, zato imajo novejši avtomobili večje polmere, imenovane "2 DIN radia", ki so dvakrat večji (4 in visoki in 7 palcev široki). Danes vam bomo pokazali najboljše dvojne DIN radijske sprejemnike, ki jih lahko najdete v AliExpressu.

Priporočeno št. 1 Android 10 avtomobilski multimedijski DVD stereo radijski predvajalnik GPS navigacija Carplay Auto za Audi Q5 (2018-danes) 2din Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 2 Android 10 avtomobilski multimedijski DVD stereo radijski predvajalnik GPS navigacija Carplay Auto za Audi A6 / A7 (2012-2018) 2din Oglejte si najboljšo ceno Priporočeno št. 3 Android 10 avtomobilski multimedijski DVD stereo radijski predvajalnik GPS navigacija Carplay Auto za sistem Audi Q5 (2009-2017) 2din 3G Oglejte si najboljšo ceno Oglejte si več ponudb

Najboljši 2 DIN radijski sprejemniki na AliExpressu

Čeprav je ta prodajna platforma znana, saj lahko najdete izdelke po najboljši ceni, so tudi dvojni DIN radijski sprejemniki zelo dobre kakovosti. Glede na njegovo ceno lahko najdemo vse vrste funkcij. Vsaka blagovna znamka je osredotočena na trg: nekatere blagovne znamke raje pokrivajo srednji razred in dosežejo veliko prodaje, druge pa se raje osredotočajo na vrhunske, z zelo konkurenčnimi cenami in najboljšimi lastnostmi na trgu. Izbrali smo najboljše znamke in modele, tako da morate izbrati samo radio, ki najbolj ustreza vašemu proračunu in potrebam, vendar jih lahko v tem iskanju najdete filtrirane po številu prodaj.

AMPrime: radio z večpredstavnostnimi povezavami

Ta znamka ima enega najbolje prodajanih radijskih sprejemnikov na AliExpressu. Gre za radio AMPrime Universal, stane manj kot 50 evrov in ima vse, kar potrebujete, da kar najbolje izkoristite svoj avto. Ima 7-palčni HD zaslon in povezavo bluetooth, njegov daljinski upravljalnik omogoča daljinsko upravljanje radia in najboljše je, da lahko izberemo zelo zanimive dodatke, na primer krmilni gumb za volan ali zadnjo nadzorno kamero (LED oz. IR). Zahvaljujoč pomožnemu vhodu lahko delimo vsebino z mobilnega telefona ali naložimo druge naprave. V tem primeru ne vključuje navigacije GPS, vendar ima AMPrime veliko več modelov, vse pa lahko najdete s klikom tukaj.

Threecar: radio z zrcalno povezavo

Če nimate veliko proračuna, vendar se ne želite odreči nekaterim multimedijskim funkcijam, ki vam bodo pomagale še bolj uživati ​​v radiu, priporočamo ta radio znamke tricar. Z zelo majhnim proračunom lahko dobite 2 DIN radio s tehnologijo Mirrorlink, ki vam omogoča, da na radiu vidite zaslon svojega mobilnega telefona, da lahko udobno zaženete aplikacije ali glasbo. Na voljo je z daljinskim upravljalnikom, kompletu pa je mogoče dodati tudi krmiljenje volana ali zadnje kamere.

Bonroad: visokokakovostne napere

Radijski sprejemniki znamke Bonroad so eden najpopolnejših na AliExpressu. Ta znamka ponuja radijske sprejemnike z značilnostmi nad običajnimi, kot vidite tukaj, njihove cene znašajo okoli 100 evrov. Njegov najbolj prodajani model presega 500 prodaj z oceno 4,9 od 5, ta radio pa ima vse, kar potrebujete za vožnjo in uživanje na cesti.

Za začetek uporablja operacijski sistem Android 8.1 Oreo, zato je združljiv z večino mobilnih telefonov in aplikacij. Ima tudi zelo zmogljiv 1,8 GHz Octa Core CPU, ki v kombinaciji z 2 GB RAM-a in 32 GB ROM-a zagotavlja nemoteno delovanje in je sposoben predvajati visokokakovostne videoposnetke. Zahvaljujoč kapacitivnemu zaslonu Full HD lahko uživamo v tej avdiovizualni moči, predvajamo videoposnetke, radio ali uporabljamo vgrajen GPS. Toda nedvomno je razlika v tehnologiji Mirrorlink, možnosti nadzora tlaka koles ali združljivosti z vgrajenimi diagnostičnimi sistemi OBD..

Hikity: zelo kompleten dvojni DIN radio

Čeprav stane skoraj dvakrat več kot najbolje prodajani modeli, ima Hikity radijske sprejemnike 2DIN z zelo dobro zmogljivostjo. Njegov najbolj prodajani model ima osnovne značilnosti tovrstnega multimedijskega radia: kapacitivni zaslon visoke ločljivosti, GPS navigacija, WiFi povezava, reža za kartico SD, vhod USB, Bluetooth 4.0, možnost vgradnje zadnjega radia

...

A najboljše od vsega je, da kljub nizki ceni vključuje MirrorLink, sistem, ki vam omogoča, da na radiu vidite zaslon pametnega telefona IOS ali Android. Hikity ima še druge zelo zanimive modele, z DVD predvajalnikom, daljinskim upravljalnikom, stereo zvokom, Androidom 8.0

...

Vse radijske postaje 2DIN te znamke najdete na tej povezavi.

Jansite: najboljša vrednost za denar

Če iščete radijske sprejemnike z najboljšo vrednostjo za denar, priporočamo, da si ogledate Jansite. Ta znamka, specializirana za naprave za vaš avto, je že leta ena izmed najboljših blagovnih znamk na AliExpressu zaradi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo svojih izdelkov. Med njihovimi najcenejšimi modeli najdemo radijske sprejemnike z najnovejšimi različicami Androida, povsem spodobne vrednosti RAM-a in ROM-a ter vse vrste povezav (USB, reža za kartice TF, Bluetooth, Wifi

...

). Vse njihove radijske sprejemnike najdete s klikom tukaj.

Eunavi: največja zmogljivost

Nenazadnje je blagovna znamka Eunavi specializirana za vrhunske 2 DIN radijske sprejemnike, tako univerzalne kot združljive z glavnimi znamkami na trgu. Kot lahko vidite na tej povezavi, je njihova cena precej višja od tiste, ki smo jo videli doslej, vendar imajo glede na njihove značilnosti zelo nizko ceno: najnovejša različica Androida, 64-bitni procesor octacore, ojačevalnik radijskega signala, DDR3 RAM, krmiljenje nadzor koles, Mirrorlink, Wifi in 4G povezava

...

Povratne informacije drugih kupcev to potrjujejo: če iščete vrhunsko kakovost, je vredno pogledati, kaj ponuja ta znamka.

Kako vnesti 2 DIN radia, združljiva z vašim avtomobilom

Vsi radii, o katerih smo govorili, so univerzalni, torej delujejo za kateri koli radio. Zato večina vključuje daljinski upravljalnik ali nadzor, ki je dodan na volan. Če pa iščete radio, združljiv z vašim avtomobilom, obstajajo tudi znamke, ki jih ponujajo, tu vam puščamo najbolj priljubljene;

  • 2 DIN napere za Audi
  • 2 DIN napere za VW
  • 2 DIN napere za Toyoto
  • 2 DIN napere za BMW
  • 2 DIN napere za Hyundai

Ne pozabite natančno pogledati opisa radia za združljive modele avtomobilov, v primeru dvoma pa je najbolje, da se obrnete na prodajalca, ki nam lahko posreduje tudi več podrobnosti o svojih izdelkih. Če imate dodatna vprašanja o nakupu na AliExpressu, ne pozabite, da imamo v našem blogu razdelek z vadnicami, kjer boste našli najboljše nasvete in trike za varen nakup in prihranek denarja na tej spletni strani..

In ti? Ste že kupili enega od teh radijskih sprejemnikov za svoj avto na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj s svojo nakupovalno izkušnjo.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar