Glavni » alibaba-info » Katere vrste izdelkov Tous lahko kupim na AliExpressu?

Katere vrste izdelkov Tous lahko kupim na AliExpressu?

AliExpress WW

Končna posodobitev 2018:  Pred dnevi nas je bralec, ki je bil zelo navdušen nad Tousom, ponovno vprašal, ali lahko izdelke te blagovne znamke najdete v AliExpressu.

Ker smo v AlixBlogu opravki, smo se lotili posodobitve tega članka in enkrat za vselej rešili to vprašanje, povzetek pa je:

  1. Da, Originalne parfume Tous lahko kupite v AliExpress Plaza (tukaj). Danes pa skorajda nimajo prodaje, ker niso cenejši kot v kateri koli fizični parfumeriji.
  2. Ne, Ni dodatkov, dodatkov, torb, nakita itd., Original podjetja Tous. Za to priporočam trgovino Tous na Amazonu, ki ima običajno dobre ponudbe
  3. Da, V AliExpressu je nekaj klonov izdelkov Tous (tukaj), kot so tisti na spodnji sliki

Niso zelo vidni, a ob ogledu najdete nekaj zanimivih modelov.

Izvirni članek:

V AliExpressu je enostavno najti poceni nakit in dodatke iz medvedov Tous

Na srečo je nakit in dodatke, ki jih navdihuje Tous, zelo enostavno najti na AliExpressu. Za njihovo iskanje vam svetujem uporabo izrazov v angleščini, saj sistem prevajanja ni popoln in že večkrat sem videl, da prevajajo "mark" v "scores" ? ? .

V tem primeru, če želite medvedje nakit, navdihnjen s konceptom Tous, vam svetujem, da to poiščete. V povezavo sem že postavil filtrirano iskanje za vas, kar je prvo, kar naredim takoj, ko nekaj poiščem v AliExpressu, ker sem po toliko letih nakupovanja v tej trgovini prišel do zaključka, da možnosti, da bom našel ugoden račun za mene je zelo majhen in ta kolektivna modrost je veliko bolj učinkovita.

Kako najti najbolj prodajane nakit, prstane, uhane, zapestnice

...

Če kliknete na iskalno poizvedbo, boste videli veliko rezultatov, vendar morate vedeti (če ste nov v AliExpressu), da to spletno mesto ni spletna trgovina za uporabo. Ni trgovina, ki bi imela lastne zaloge, kot sta El Corte Inglés ali Fnac, ampak platforma, na kateri svoje izdelke prodaja na tisoče kitajskih proizvajalcev. Podoben bolj profesionalnemu eBayu, ker niso posamezniki, ampak profesionalci.

Vsekakor je primer eBay koristen, ker vam priporočam, da upoštevate enaka merila: pred dokončanjem nakupa preverite ugled tistega, ki vam bo prodal izdelek. Če dobro ne razumete, kako deluje ocena prodajalca na AliExpressu, priporočam, da preberete članek o tem, kako prepoznati zanesljivega prodajalca AliExpress. Kljub temu se pred nakupom določenega izdelka ne zanašajte le na splošno prodajno oceno..

Namesto tega morate biti zelo pozorni na povratne informacije, ki so jih kupci dali o določenem izdelku. In več kot imate ocen, bolj zanesljiva bo povprečna ocena in večja je verjetnost, da boste našli odličen izdelek..

Zato vedno priporočamo, da pri iskanju kliknete »Prodaja«, da si najprej ogledate izdelke z največjim številom naročil in s tem ocene:

In potem si lahko ogledate individualno oceno izdelka ali pa ste zvezde. Upoštevajte, da imajo zvezde poenostavljeno oceno, da vidite natančen odstotek, ki ga boste morali vnesti v datoteko izdelka. Poglejte na primer oceno tega izdelka:

valoracion-vendedores-tous

79% kupcev je z izdelkom zadovoljnih, kar ni velika številka. Tovrstno vrednotenje je običajno posledica dveh stvari: ali izdelek traja dolgo, ali pa kakovost ni dobra. Da bi odpravili kakršne koli dvome, je najbolje, da kliknete zvezde, da odprete «Ocene», kjer boste našli komentarje kupcev izdelka in celo resnične fotografije..

Na srečo je na AliExpressu veliko španskih kupcev, zato nas ne bi smelo nič stati, če bi našli mnenja v našem jeziku.

Torbice za medvedke v slogu Tous v AliExpressu

Če smo že prej rekli, da je iskanje kakovostnega nakita Tous bear na AliExpressu zelo enostavno, je resnica, da je za torbice na voljo veliko manj. Za njihovo iskanje bomo sledili istemu ritualu kot vedno, torej vstopili v to različico AliExpress-a in začeli preizkušati kombinacije med ključnimi besedami, ki smo jih omenili prej + "torba" ali "torba za ženske" ali "torba za ramo": "nosijo ženske vrečka "itd

...

Preprosto je, da si vzamete trenutek in vidite, katere so prave vrečke Tous in katere ne..

Pojdite na AliExpress.

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar