Glavni » alibaba-info » Kaj so in kako najti poceni vrhove Beyblade v AliExpressu

Kaj so in kako najti poceni vrhove Beyblade v AliExpressu

AliExpress WW

Vsako leto obstaja vrsta igrač, ki postanejo zvezdniško darilo, zaradi česar so zelo iskane in težko najti igrače. To je primer vrhov Beyblade, ki izhajajo iz japonske serije. Postale so ena najbolj iskanih igrač, uradne pa proizvaja Hasbro (mednarodni distributer) ali Takara Tommy (prvotni ustvarjalec z Japonske), cene pa se gibljejo od 25 do 50 evrov, odvisno od modela. Danes bomo razložili, kako najti te cenejše vrhove v AliExpressu.

Vrtalniki Beyblade v AliExpressu

Vrtavke Beyblade so navdihnjene s tradicionalnimi japonskimi vrtavkami. V seriji se liki tekmujejo, da bodo najboljši, tako da bodo trike izvajali z vrhovi. Beyblades so sestavljeni iz 3 kosov in obstajajo štiri vrste vrhov z različnimi značilnostmi: odpornost, napad, ravnotežje in obramba.

Poleg tega jih je mogoče spreminjati in izboljševati z vrhovi sulic in energijskimi plastmi, pomembna sta tudi izstrelitev in bojno polje. Kot lahko vidite, je možnosti neskončno in zato so postale zelo zbirateljske. Pokazali vam bomo naše najljubše, vendar jih lahko najdete s klikom tukaj.

Posamezni vrtalniki Beyblade

Najbolj prodajni so vrhovi Beyblade, ki so na voljo v posamezni obliki, ker so zelo poceni in obstaja velika raznolikost z več kot 35 različnimi modeli. Vsak stane manj kot 3 evre, vendar prihajajo brez škatle in brez izstrelitve, še vedno so dobra izbira za to ceno, zelo podobni Takara Tommy, čeprav so nekoliko večji. Priložene so nalepke, ki jih bomo morali postaviti sami, in zaganjalnik, ki ga lahko kupimo skupaj z vrtavkami, se ne zatakne in deluje dobro. Najdete jih na tej povezavi.

Vendar pa lahko najdete praktično vse Beyblade vrhove, pa naj bodo to Burst, Evolution ali Turbo. Preprosto kliknite tukaj in dodajte ime vrtavke, ki jo iščete, da jo najdete. Če iščete vrh Beyblade, ki je drugačen in zabaven, priporočamo te iz zlate serije, ki so zaradi svoje privlačne barve precej uspešni.

Vrtalniki Beyblade z dvojnim lansirnikom

Če se želite vaditi v boju ali igrati sami, lahko zdaj tudi zahvaljujete dvojnim lansirnikom, ki omogočajo istočasno lansiranje dveh vrhov. Idealno je videti razlike med vrhovi in ​​biti sposoben prehiteti svoje nasprotnike ali pa se preprosto zabavati, ne da bi se bilo treba pomeriti s prijatelji. Najdete jih s klikom tukaj.

Vrtavke Beyblade Takara Tomy Japonska

Če pa iščete originalne vrhove Beyblade znamke Takara Tomy, ki se prodajajo samo na Japonskem in prek spletnih strani. V AliExpressu obstajajo prodajalci, ki jih prodajajo, kot lahko vidite na tej povezavi, njihova cena je veliko dražja kot pri prejšnjih, vendar cenejša kot na drugih straneh za zbiratelje. Ni mogoče najti vseh modelov, najpomembnejši pa so s svojo škatlo in zaganjalnikom tudi nekatere omejene izdaje, ki jih je težko najti..

Posamezni stadioni Beyblade

Toda poleg zgornjih delov in njihovih ustreznih lansirnikov boste potrebovali tudi posamezne stadione, kjer se boste lahko igrali s svojimi vrhovi. Ti stadioni se uporabljajo za spuščanje vrhov in ugotavljanje, kateri je zmagovalec. Obstajajo različne vrste stadionov, zelo pomembno je, da pogledamo velikost, če je velika, lahko igrate z več Beyblades, če je manjša, bo bolj primerna za igranje z dvema vrhovima v intenzivnih bitkah. Vse jih lahko najdete tukaj.

Kompleti vrtavk in bojnega polja Beyblade

Če iščete komplet Beyblade, je AliExpress dobra izbira, saj jih poleg tega, da lahko vse svoje vrhove in dodatke kupite posamezno, lahko najdete tudi v takšnih kompletih. Obstajajo različne vrste kompletov, najbolj priljubljeni so tisti, ki imajo več vrtavk in zaganjalnika v praktični škatli, ki jo lahko enostavno vzamete kamor koli.

S klikom tukaj lahko najdete tudi komplete, ki vključujejo vrtavke, zaganjalnik in bojišče. Nekoliko dražje so, ker so bojišča že element, ki je vreden več kot le škatla, a s tovrstnimi kompleti bomo že imeli vse, kar potrebujemo za igranje z vrhovi, zato je popolno darilo za tiste, ki želijo začeti igrati.

Beyblade dodatki za prilagajanje vrtavke

Strokovnjaki za Beyblade, ki želijo prilagoditi svoje vrhove, na AliExpressu prodajajo prodajalce ležajev, konic in drugih dodatkov, ki omogočajo nadgradnjo vrhov Beyblade. Najdete jih na tej povezavi.

Škatle za organizacijo in shranjevanje Beyblade

Če imate več vrhov Beyblade in jih želite pravilno shraniti, da bodo videti kot prvi dan, lahko kupite prazne škatle, pripravljene za te vrste vrhov. Najdete jih s klikom tukaj.

Najboljše prodajalne izdelkov Beyblade in kako varno kupovati na AliExpressu

Kot lahko vidite, je iskanje izdelkov in dodatkov za te slavne vrhove na tej spletni prodajni platformi zelo enostavno. Priporočamo, da si dobro ogledate opis izdelka in komentarje drugih kupcev, da natančno veste, kaj bomo prejeli pred nakupom. Tu je nekaj trgovin AliExpress, specializiranih za vrtalnike Beyblade.

  • Trgovina sladkorjev TY - Širok izbor vrhov in kompletov.
  • Beyblade Factory Store - trgovina, specializirana za izdelke Beyblade.
  • Shop2784232 Trgovina - Izvirni in kakovostni vrtavki.
  • Luke Store - Vrtavke Takara Tomy Original Beyblade.
  • Trgovina Gabrielle 8 - Vrtavke in garniture Takara Tomy po ugodni ceni.

V AlixBlogu vas poleg analize najboljših izdelkov in blagovnih znamk, ki jih najdemo na straneh, kot je AliExpress, naučimo tudi varnejšega nakupa. V naših vajah boste našli najboljše nasvete.

Pojasnjujemo, kateri so najboljši načini plačila, katere vrste pošiljanja se uporabljajo, kako pridobiti kupone in popuste

...

Če ne veste, kje začeti, je v našem dokončnem vodniku po AliExpressu povzetek vsega, kar morate vedeti, da prvič kupite.

In ti? Ste že kupili vrtalnike Beyblade na AliExpressu? Radi bi slišali vaše mnenje, ne oklevajte in nam pustite komentar spodaj z vašo nakupovalno izkušnjo.

Pojdite na AliExpress

AliExpress WW
Priporočena
Pustite Komentar