Glavni » alibaba-info » Kaj so obrobe strani v Wordu? in kako ustvariti ali ustvariti obrobe ali okvire

Kaj so obrobe strani v Wordu? in kako ustvariti ali ustvariti obrobe ali okvire

AliExpress WW

Eno temeljnih orodij, ki ga v našem računalniku ne sme manjkati, je Microsoft Word. Zahvaljujoč temu odličnemu programu lahko računamo na vrsto ugodnosti, ki so popolnoma prilagojene potrebam vsakega uporabnika. Če ste kreativna oseba, ki ji je všeč predstavitve okrasite z obrobami ali okvirji, vabimo vas, da preberete ta članek.

Če boste upoštevali vsa naša navodila, boste lahko ustvarili dokumente, ki izstopajo z zelo raznolikimi in zanimivimi barvami in obrobami. Ker vam Word daje a število možnosti, ki so na voljo v istem programu, lahko pa tudi na zunanjih straneh poiščete zelo sodobne modele. Poleg tega vam povemo, da lahko namestite njegovo mobilno aplikacijo, da boste lažje delali.

Kazalo ()

  Kaj so obrobe in okvirji strani v Wordu in kako lahko ustvarim svojega?

  Te obrobe so črte, ki jih je mogoče postaviti okoli dokumenta ali v določen odstavek. Glavni cilj tega je poudarite najbolj vidne informacije v besedilu. To orodje vam ponuja tudi različne sloge in barve, s katerimi boste v pisanju izstopali..

  Po drugi strani pa, če imate nov računalnik in še vedno nimate tega programa, vam bomo povedali, da sta njegov prenos in namestitev izjemno preprosta. Na ta način boste dali dekorativni pečat svojim dokumentom, prav tako pa boste lahko ustvarili svoje osebne, brez zapletov..

  Preprosti koraki za ustvarjanje robov in okvirjev v Wordu

  The postopek je zelo preprost, samo pozorno spremljajte in sledite tem koristnim nasvetom. Zaradi česar boste v nekaj minutah postali strokovnjak.

  • Pojdite na zavihek z napisom postavitve strani in kliknite na možnost, ki pravi meje strani, ki se nahaja na vrhu Wordovega dokumenta.
  • Tam boste dobili več možnosti, kjer lahko izberete vrsto sloga, ki ga želite, to je lahko škatla, senca, 3D ali po meri. Izbrati morate eno od teh štirih možnosti.
  • Nato se prikaže polje z vsemi na voljo slogi vrstic, pa tudi debelina vsakega od njih. Izbrati morate najprimernejšega, ki najbolj ustreza vašemu dokumentu.
  •  Potem, morate dati barvo tistih, ki se pojavijo na seznamu na robu ali pa ga lahko pustite v črni barvi, kot želite, bo vse odvisno od vrste potrebe, ki jo potrebujete.

  Treba je opozoriti, da ima Word vrsto prednastavljenih risb, ki jih lahko uporabite tudi za obrobe ali okvirje. Ko boste sledili vsem tem preprostim korakom, boste morali izbrati kje v dokumentu bodo veljale spremembe in celoten postopek bo uspešno zaključen.

  Poleg tega lahko spremenite razdaljo, ki določa omejitev strani, in spremenite velikost vrstic, robov ali okvirjev, ki jih želite uporabiti v dokumentu, tako da se popolnoma prilagodijo vrsti vaše potrebe..

  Kako enostavno najti obrobe in okvirje po internetu?

  Če niste zadovoljni z možnostmi, ki jih ponuja program Word, lahko po internetu ustvarite svoje kreacije. Prva stvar, ki jo morate storiti, je iskanje slike, ki so povezane z ustvarjalnimi mejami ali okvirji. Vendar bodite previdni pri iskanju in prenosu slik, ki niso zaščitene z avtorskimi pravicami, da ne boste imeli težav..

  Prav tako je pomembno, da so vse slike, ki se jih odločite za prenos, pregledne. Ko imate vse shranjene v računalniku, pojdite v Word in pritisnite gumb z napisom vstavi sliko in postavite tisto, ki se vam zdi najbolj privlačna. 

  Pomembno je, da po tem z desno miškino tipko kliknete sliko okvirja in postavite možnost, ki pravi zaviti sliko za besedilo. Na ta način boste lahko okvir premikali, kot želite, saj boste vedeli, da bo besedilo, ki ga napišete, pravilno cenjeno..

  Prav tako vam povemo, da lahko izvedete enak postopek, vendar iz udobja svojega mobilnega telefona ali tabličnega računalnika, kar je lahko zelo praktično. Slike morate samo poiskati in shraniti na svoj mobilni telefon in sledite istim korakom, kot smo vam jih omenili zgoraj. 

  AliExpress WW
  Priporočena
  Pustite Komentar